انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهره مندی از دو دسکتاپ KDE و Gnome در یک میز کار - چگونگی تهیه مخازن  (دفعات بازدید: 1549 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین DeltaX

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
به نام خدای همیشه مهربان

؟؟ دو سوال ؟؟

سوال اول: من دیسک زنده کوبونتو را دریافت و سپس کوبونتو را به صورت کامل بر روی سیستم نصب کردم حال می خواستم بدانم آیا می توان بدون نصب جداگانه اوبونتو محیط Gnome را بر روی کوبونتو داشت؟(توجه کنید منظور من این است که در کوبونتو مثلا با یک سوییچ کردن محیط اوبونتو -Gnome- را داشت و با سوییچ کردن بعدی محیط کوبونتو -KDE- را داشت)
البته سوییچ کردن اصطلاح من است و برای روشن شدن مطلب بیان کردم!

سوال دوم: شنیدم برای نصب نرم افزار در لینوکس(اوبونتو،کوبونتو) باید از مخازن استفاده کرد آن هم به دو شکل آنلاین و یا DVD
چون اینترنت من Dialup است ترجیح دادم از DVD استفاده کنم این DVD را از کجا می توانم تهیه کنم؟

با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان انجمن.

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
بله شما میتونید با نصب دو میزکار در کنار هم هر دو رو به عنوان session های متفاوت داشته باشید و با یه logout به محیط دیگری برید
البته اوبونتو در این زمینه ضعیفه و شما بهتره این کار رو نکنی چون یه سری ناهماهنگی هایی به وجود میاد
من خودم این کار رو نکردم ولی دوستانی که انجام دادن گزارش یه سری از این ناهماهنگی ها رو دادن

در مورد دیسک های تکمیلی یا مخازن یه سری به سایت زیر بزنید
http://sito.ir
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
هر چیزی رو بهره کارش میسازن. کوبونتو عموما برای kde کار ها طراحی و اوبونتو برای gnome کار ها ساخته شده
ولی با همه این وجود داخله اوبونتو موقعه لاگین کلیدی به اسمه session هست که این کار رو میکنه ولی کوبونتو رو نمیدونم میتونه gnome لاگین کنه یا نه
درضمن فکر کنم مخازن رو http://linuxshop.ir هم داشته باشه
ولی این کاره خوبی نیست چون تمامه نرم افزار ها در حاله به روز رسانی هستن و با اومدن نسخه های جدید تر و بهتر از اونها این دیسک هایی که تهیه میکنید قدیمی میشن
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
بله، شما از توی synaptic یا از روی همون DVD ها ubuntu-desktop رو پیدا کن و نصب کن، وقت لوگین تو نوار پایینی میتونی عوض کنی.
فقط اینکه برنامه ها زیادی قاطی میشه تو هم دیگه
دوم اینکه توی همین فروم قبلا بحث شده دربارش و قبلا هم کامل توضیح داده شده. البته اونجا میخواستن از توی اوبونتو KDE رو داشته باشن که دقیقا مثل کاری که شما میخواید انجام بدید.

آفلاین DeltaX

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
خیلی ممنون از دقت نظر دوستان

فقط یک مورد و اونم اینکه بهترین وب سایت رسمی که برای دریافت مخازن اوبونتو،کوبونتو مورد استفاده قرار می گیرد را بیان نمایید؟

اگر سرعت اینترنت پایین باشد(منظورم Dialup است) چقدر در دریافت مخازن تاثیر دارد؟آیا محسوس است.

خیلی خیلی ممنون.

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
اگر سرعت اینترنت پایین باشد(منظورم Dialup است) چقدر در دریافت مخازن تاثیر دارد؟آیا محسوس است.
این سواله شما یک مقدار عجیب غریبه
قطعا بحث از محسوس بودن خیلی فرا تره ولی شما مگه میخواین همه مخازن رو نصب کنید؟؟!!!!!!
این مساله کاملا بستگی به حجمه پکیج هایی که میخواین داره
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی