انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سوال  (دفعات بازدید: 1725 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین king-m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
سوال
« : 24 مهر 1399، 12:06 ب‌ظ »
دوستان یک سوال برام پیش اومده ویژگی های کنو یا سیتم های اوپن سورس نسبت به بقیه چی هست

بازم سوال دارم جواب دادید می پرسم
من ازادم

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
پاسخ : سوال
« پاسخ #1 : 24 مهر 1399، 12:36 ب‌ظ »
سلام
بهتر بود این سوال رو توی فلسفه گنو/لینوکس می پرسیدید
تیتر تاپیک هم تیتر مناسب و واضحی نیست
مزیتش هم بستگی داره، خودتون برای چی سمتش اومدید مثلا؟ اگر یکی از لحاظ فنی جذب بشه همون ویندوز با WSL احتمالا بتونه کارش رو ردیف یکنه
دلایل اصلی خود من اینه که ۱- آزاد هستش ۲-میدونم چه طور داره کار میکنه ۳- (این برای OS و همچنین همه نرم افزار های آزاد هستش) میتونم کدش رو بخونم، تغییر بدم، و  pull request بدم ۴- اینجا به تنوع و حق انتخاب کاربر اهمیت داده میشه
یه دلیل فرعی هم هست اونم اینه که معمولا لینوکس (و BSD ها تا جایی که من تست کردم) از ویندوز سبک تر و سریعتر هستند

آفلاین HusseinDTS

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
    • کام آرت
« پاسخ #2 : 26 مهر 1399، 01:04 ب‌ظ »
اول لطفا موضوع تاپیک رو عوض کنید.
هیچ کسی دوست نداره زندانی باشه و همه دوست دارن آزاد باشن.
کسی که آزاده کار های خیلی بیشتری از دستش بر میاد تا کسی که زندانی هست.

آفلاین king-m

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 26 مهر 1399، 03:25 ب‌ظ »
دوستان یک سوال برام پیش اومده ویژگی های کنو یا سیتم های اوپن سورس نسبت به بقیه چی هست

بازم سوال دارم جواب دادید می پرسم
ممنون از دوستان خب تو ویندوز پردازنده با زبان سی هست تو لینوکس چی بعد خوب کسی که دانش برنامه نویسی نداشته باشه یعنی قدرت استفاده از سیتم ها ی گنو نداره یا برای اینم فکری شده؟؟؟
من ازادم

آفلاین HusseinDTS

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
    • کام آرت
« پاسخ #4 : 26 مهر 1399، 05:32 ب‌ظ »
در مورد سوال اول : هسته ی لینوکس رو هم با سی و سی پلاس پلاس نوشته اند. نگاه به تم ها و اینا ننداز که فایلی به اسم theme.css دارند. بحث UI از kernel کاملا جداست.
 یک سری از توزیع ها هستند که یک کاربری که دانش برنامه نویسی زیادی نداره نیاز نیست چیزی یاد بگیره (البته کسی که برای اولین بار ویندوز نصب میکنه هم باید یه چیزایی یاد بگیره) تا از اون توزیع استفاده کنه. مثل اوبونتو که محبوب ترین توزیعه (فعلا) هرچند من arch رو بیشتر میپسندم.
الان نمیدونم چه توزیعی نصب کردی اما اگه این گرافیکی ها رو نصب کرده باشی توی نصبش نیاز بود حتی یک خط کد بزنی؟

آفلاین king-m

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 26 مهر 1399، 08:06 ب‌ظ »
در مورد سوال اول : هسته ی لینوکس رو هم با سی و سی پلاس پلاس نوشته اند. نگاه به تم ها و اینا ننداز که فایلی به اسم theme.css دارند. بحث UI از kernel کاملا جداست.
 یک سری از توزیع ها هستند که یک کاربری که دانش برنامه نویسی زیادی نداره نیاز نیست چیزی یاد بگیره (البته کسی که برای اولین بار ویندوز نصب میکنه هم باید یه چیزایی یاد بگیره) تا از اون توزیع استفاده کنه. مثل اوبونتو که محبوب ترین توزیعه (فعلا) هرچند من arch رو بیشتر میپسندم.
الان نمیدونم چه توزیعی نصب کردی اما اگه این گرافیکی ها رو نصب کرده باشی توی نصبش نیاز بود حتی یک خط کد بزنی؟
بله می دونم ارچ برای نصبش فقط کد می خواد اما به سوال مگه زبان ها سی رو مایکروسافت تحت پوشش قرار نمی ده!!!!!!!!!! خوب یونیکس و مایکروسافت به هم نمی یان یکی ازاد یکی نه
من ازادم

آفلاین Mr.CUPROG

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
« پاسخ #6 : 23 آبان 1399، 12:24 ق‌ظ »
بله می دونم ارچ برای نصبش فقط کد می خواد اما به سوال مگه زبان ها سی رو مایکروسافت تحت پوشش قرار نمی ده!!!!!!!!!! خوب یونیکس و مایکروسافت به هم نمی یان یکی ازاد یکی نه
اولن که همه ی یونیکس ها ازاد نیستند بیشترشون تجاری اند(به غیر از اکثر BSD ها)
بعدشم سی چه ربطی به مایکروسافت داره؟ سی اولین بار تو یونیکس به کار گرفته شده و بعد هم توی اکثر سیستم عامل ها استفاده میشه