انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اجرای برنامه به صورت سرویس و یا در هنگام روشن شدن  (دفعات بازدید: 1205 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین far_2005

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
سلام
سریع میرم سره اصل مطلب
4 تا برنامه هست که به طور معمول من با دستور name/. اجراشون می کنم ولی وقتی من putty رو می بندم این هم بسته میشه
یه راه حلی نیاز دارم که این 4 تا برنامه به طور خودکار موقع روشن شدن سیستم اجرا بشن و در صورتی که کرش کردن به طور خودکار ری استارت بشن یجورایی حالت سرویس مانند باشند
باور کنید وقت سرچ کردن انجمن رو ندارم پس خواهشاً جواب بدین

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
۱-می توانید سرویس قرارشون بدی
۲-می توانید script بنویسید
۳-می توانید از super service استفاده کنی
۴-از gnome-session-properties استفاده کنی

۱-سرویس یعنی چی؟ در etc/init.d/ باید daemon تعریف کنی:
۱.۱- یک script بنویسی و با <chmod a+x <scriptName اجراییش کنی یا یک alias تعریف کنی

۲-script را بگی در زمان خواندن sysinit یا bash.bashrc اجرا بشه که بستگی داره برای چه کاری می خوای
۳- از inetd یا Xinetd استفاده کنی
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
نقل‌قول
۳-می توانید از super service استفاده کنی
یه توضیح راجبش میدی؟؟

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
سلام دوست عزیز؛ سوپر سرویس ها سرویس هایی هستند چند منظوره
زمانی که نرم افزار شما socket program نشده و یا ملاحضات امنیتی که دارد برای تعریف acl و policy محدود است از این دسته نرم افزار ها استفاده می شود به این صورت که port نرم افزار خود را به super service معرفی کرده و super service هر request که برای port  تعریف شده بیاید به نرم افزار می دهد و اگر نرم افزار down شود خودش نرم افزار را start می کند.
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
نقل‌قول
سلام دوست عزیز؛ سوپر سرویس ها سرویس هایی هستند چند منظوره
زمانی که نرم افزار شما socket program نشده و یا ملاحضات امنیتی که دارد برای تعریف acl و policy محدود است از این دسته نرم افزار ها استفاده می شود به این صورت که port نرم افزار خود را به super service معرفی کرده و super service هر request که برای port  تعریف شده بیاید به نرم افزار می دهد و اگر نرم افزار down شود خودش نرم افزار را start می کند.

چطور میشه این کار انجام داد؟؟ :P