انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نرم افزار معادل نرم افزار های فوتوشاپ و اتو کد  (دفعات بازدید: 3083 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری

سلام

میخواستم یکی از فامیل هامون رو لینوکسی کنم که یه مشکلی داره اون هم اینکه نرم افزار های معادل فوتوشاپ و اتو کد و بقیه نرم افزار های مهندسی چیان ممنون میشم از راهنمایی هاتون
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
برای ویرایش تصاویر که gimp هستش
برای CAD هم FreeCAD هستش که خودم باهاش هنوز کار نکردم

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 748
معادل درست حسابی تو لینوکس نداره چون اون نرم افزار ها شرکت های تجاری بزرگ پشتشون هستن و بیشتر تمایل دارن برای ویندوز و بعد مک نرم افزار بسازند

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
شاید در خیلی موارد این طور باشه ولی من گرافیست های حرفه ای زیادی دیدم که به gimp کار می کردند

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
من خودم یه موقع دنبال کار گرفتن تو گرافیک بودم :-X همه با فوتوشاپ یا کورل کار می کردن

آفلاین hamid_asadi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 382

سلام

میخواستم یکی از فامیل هامون رو لینوکسی کنم که یه مشکلی داره اون هم اینکه نرم افزار های معادل فوتوشاپ و اتو کد و بقیه نرم افزار های مهندسی چیان ممنون میشم از راهنمایی هاتون
سلام
بعنوان یک تجربه... اگه دوستتون زیاد با فتوشاپ کار میکنن بنظرم GIMP خیلی اذیتشون خواهد کرد... اکثر اونایی که با فتوشاپ کار میکنن بیشتر مواقع مجبور هستن که لایه باز پروژه رو برای مشتری ارسال کنند. اکثر فتوشاپ کارا هم مکملشون ایلاستریتور هست... تو گنو/لینوکس معادلش هست ولی من خودم قبول کردم که به قدرت اونا نیست... الان خودم تو GIMP یه فایل ساده psd رو هم نمیتونم باز کنم. شاید مشتری فامیلتون درخواست کنه که psd پروژه قبلشون رو براشون ویرایش کنه. خب اینطوری فامیلیتون به مشکل خواهد خورد...

ولی با این سرعت تکنولوژی که هست فکر میکنم تا یکی دو سال آینده اکثر طراح ها از لپ تاب به سمت گوشی بیان... خصوصا گوشی های سری نوت سامسونگ...

آفلاین king-m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145

سلام

شاید کاربردی باشه
https://www.aparat.com/v/JvVbL/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%86%D8%B5%D8%A8_PhotoShop_%D8%AF%D8%B1_%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3
من ازادم

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
با توجه به اینکه فوتوشاپ نرم افزار سنگینی است بالا آوردنش رو واین خیلی اذیت کننده خواهد بود

آفلاین king-m

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
با توجه به اینکه فوتوشاپ نرم افزار سنگینی است بالا آوردنش رو واین خیلی اذیت کننده خواهد بود
نه دقت کردی باشه اسم wine ترجمه کاملش میشه شراب یک شبیه ساز نیست و این یعنی شاید یک زره سخت افزار بیشتر به خواد برای اجرا
من ازادم

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این سوال که «معادل فلان نرم‌افزار چیه؟» از پایه سوال اشتباهیه.

باید ببینی چی کا رمی‌خوای بکنی و بعد بپرسی «چه برنامه‌ای فلان‌کار رو می‌کنه؟»

مثلاً اگه بپرسی «چه برنامه‌ای تصویر‌سازی می‌کنه؟» جوابش با «چه برنامه‌ای لوگو طراحی می‌کنه؟» یا «چه برنامه‌ای عکس رو روتوش می‌کنه؟» سه تا جواب مختلف دارن، در صورتی که ممکنه مثلاً فوتوشاپ هرسه‌تای این کارها رو انجام بده.
طبق فلسفهٔ یونیکس، هر برنامه‌ای باید فقط یک کار بکنه، ولی اون کار رو جوری انجام بده که بتونه از برنامه‌های دیگه ورودی بگیره و به برنامه‌های دیگه خروجی بده. در این فلسفه، ابزاری مثل فوتوشاپ که چند تا کار رو با هم انجام می‌ده، ولی از هرکدوم فقط یه کمش رو می‌کنه، ابزار بدیه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mahdi7d1

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 77

مثلاً اگه بپرسی «چه برنامه‌ای تصویر‌سازی می‌کنه؟» جوابش با «چه برنامه‌ای لوگو طراحی می‌کنه؟» یا «چه برنامه‌ای عکس رو روتوش می‌کنه؟» سه تا جواب مختلف دارن، در صورتی که ممکنه مثلاً فوتوشاپ هرسه‌تای این کارها رو انجام بده.
طبق فلسفهٔ یونیکس، هر برنامه‌ای باید فقط یک کار بکنه، ولی اون کار رو جوری انجام بده که بتونه از برنامه‌های دیگه ورودی بگیره و به برنامه‌های دیگه خروجی بده. در این فلسفه، ابزاری مثل فوتوشاپ که چند تا کار رو با هم انجام می‌ده، ولی از هرکدوم فقط یه کمش رو می‌کنه، ابزار بدیه.
یکی از جذابیت‌های یونیکس برای من همین بوده. مثلا همین فتوشاپ وقتی ابزارهای سه بعدی اضافه کرد من اصلا خوشم نیومد (می‌دونم خیلیا ممکنه از این ابزارها خوششون بیاد ولی من ترجیح می‌دادم نباشن) چرا که خیلی به حجمش اضافه شد و سنگین شد.
من چندین ساله از فتوشاپ استفاده نکردم و چندتا پروژه گرافیکی برای افراد مختلف با گیمپ زدم که عمدتا هم از این قضیه ناراضی بودن! باید بگم که گیمپ و فتوشاپ کارشون یکیه ولی روش انجام کارشون متفاوته. یعنی دقیقا معادل یک به یک ابزارهای فتوشاپ نیست که یکی بیاد و درجا شروع به استفاده ازش بکنه. درباره قدرتش هم بدیهیه که هیچ اپ ویرایش عکسی به فتوشاپ نمی‌رسه. ولی بنظر من این همه قدرت کنترلش هم سخته! من کسی رو از نزدیک ندیدم که کار آنچنان سطح بالای گرافیکی انجام بده که فقط از عهده فتوشاپ بر بیاد. معمولا کارها با گیمپ قابل انجامن. مزیت فتوشاپ به اکوسیستم ادوب و راحتی انجام کارها (در مواقعی) هست که گیمپ و بقیه اپ‌های جایگزین نمی‌تونن بهش برسن. در نهایت کار گرافیکی با گیمپ هم انجام می‌شه فقط شاید سخت‌تر باشه (شاید این سخت بودن هم به دلیل عادت به فتوشاپ به نظر می‌رسه) یا کمی بیشتر طول بکشه.

آفلاین mr.amir138396

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 459
  • شاگرد همیشه مشتاق یادگیری

خوب من نرم افزار برای یه مهندس معماری که دانشجو هست می خوام که بیشتر با اتوکد سروکار داره .
با احترام ! امیرحسین عباسی فاروجی . (;

آفلاین xubuntu4iran

• Hero Member
  • *
نقل‌قول
خوب من نرم افزار برای یه مهندس معماری که دانشجو هست می خوام که بیشتر با اتوکد سروکار داره .
استاد فامیل تون احتمال زیاد با نرم افزار اتوکد کار می کنه فامیل تون هم چاره ای نداره باید با اتوکد کار کنه حداکثر کاری که می تونه انجام بده این که دویل بوت لینوکس در کنار ویندوز نصب کنه

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
برای نقشه‌کشی شبیه اتوکد librecad هستش اما هم خیلی ناقص و ابتداییه و هم اینکه دستوراتش متفاوته.
یک نرم‌افزار دیگه هم هست که نسخه یک ماهه اش رایگانه اما برای ادامه باید هزینه کنی به اسم ares commander

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو

اگه دنبال نسخه نرم‌افزار آزاد هست، نگرد پیدا نمی‌شه. DWG (فرمت پیش‌فرض اتوکد) یه فرمت انحصاری هست، بنابراین کمتر کسی می‌تونه ازش سردر بیاره و اون رو در بقیه نرم‌افزارها پیاده سازی کنه.

AutoCAD نسخه تحت web هم داره که البته فکر کنم چون شما لایسنس اون رو ندارید، بهش دسترسی ندارید. من باهاش کار کردم زیاد جالب نیست. شاید در آینده بهتر بشه.

تنها نرم‌افزاری هم که روی گنو/لینوکس اجرا می‌شه و می‌شه گفت تا حدود زیادی جواب‌گو هست، نرم‌افزار BricsCAD هست. که من با این هم کار کردم ولی هیچی اتوکد نمی‌شه. البته این نرم‌افزار کار Revit رو هم انجام می‌ده (در زمینه BIM). خلاصه بدون ویندوز کارش نمی‌شه. Revit هم فقط روی ویندوز اجرا می‌شه حتی مک رو هم ساپورت نمی‌کنه.