انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه دریافت درایورهای صدا،گرافیک و کارت شبکه و آموزش کامل نصب آنها  (دفعات بازدید: 6755 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ali_m64

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام دوستان
من یه تازه کار به تمام معنا هستم و تازه یاد گرفتم اوبونتو10.04 رونصب کنم،اما درایورهای مورد نیازمو(صدا،گرافیک،شبکه) رو نمیدونم از کجا باید گیر بیارم و چطور نصبشون کنم.لطفا منو بطور کامل راهنمایی کنید و گرنه بر میگردم پیش ویندوز جان دیگه پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم! :'(

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
سلام
شما مطمپنید که اینها نصب نیستند ؟
اوبونتو به احتمال قوی تمام این ها رو شناخته و فقط شاید درایور گرافیک شما نیاز به نصب داشته باشه
شما یه فایل ogg که الان رو نت هم به وفور پیدا میشه رو دانلود کن و پخش کن ببین صدا داری یا نه

در ضمن مشخصات کامل تری از سیستم رو به ما بده
شما توی اوبونتو به اینترنت وصلی یا نه ؟ نوع اینترنتت چیه ؟
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین Ires

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سلام من نمی تونم به اینترنت وصل شم یعنی اوبونتو مودمم رو نمی شناسه(مودمم diul up هست)

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین ali_m64

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام
از راهنمایی که کردی ممنونم،صدا نصب بود.من تو لینوکس صددرصد مبتدی ام و گیج میزنم ](*,)

1-کلا از کدوم قسمت اوبونتو باید بفهمم که درایورهای سخت افزاری(کارت صدا،کارت گرافیک،کارت شبکه) نصبن؟
2-من از اینترنت adsl استفاده میکنم(مودم:comtrend ct5611) ولی توی اوبونتو به اینترنت دسترسی ندارم،درضمن من نمیدونم که کارت شبکه نصب هست یا نه.چکار کنم؟
3-اگر کارت گرافیکم(nvidia 9500gt) نصب نبود.درایورشو ازکجا گیر بیارم ومهمتر اینکه چطوری نصبش کنم....خیلی ممنون میشم اگه به همه سوالام جواب بدی
                                                                                                                                                                                                     باتشکر از تو عزیز

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
کارت شبکه شما به احتمال 99 درصد نصبه
در مورد مودم و اینترنت توی لینوکس
دقت کن
نیاز به تخصص خاصی نیست
تمامی مراحل شبیه به این لینکی که برات میگذارم و تفاوتش توی اینجاست

داخل آدرس بار عدد (192.168.1.1) را تایپ کنید و اینتر را بزنید در کادر وارد شده به جای یوزر و پسورد کلمه ( admin )  را با حروف کوچک بنویسید و روی  ok  کلیک کنید (اینجا شما نام کاربری یا username رو میزنی root و پسورد رو می زنی 12345   به جای admin )

بازم میگم : اینجا شما نام کاربری یا username رو میزنی root و پسورد رو می زنی 12345   به جای admin

اینم لینک کامل آموزش
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14994.msg114650.html#msg114650

برای گرافیک هم برو به سایت انودیا و درایور رو بگیر و نصب کن
البته آموزش های لازم برای نصب درایور های متن بازم هم توی ویکی هست
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید