آقا من چند روز پیش فکر کردم که اگر من یه توزیع لینوکسی میساختم چه شکلی میشد ! از اون جایی که من گرافیست هستم ، این شد نتیجه : ( کیفیت عکس ها بالاس ممکنه طول بکشه باز شن !
این دسکتاپشه ! رنگ اجزا با توجه به زمینه انتخاب میشه به صورت خودکار تا بیشترین تضاد رو با بکگراند داشته باشه ! اون شکل بالا سمت چپ نوعی ساعته که خودم طراحیش کردم ، ایده خودمه و حتی اگه سرچ کنین میبینن که مثلش نیس ! بیرون زدگی یعنی ساعت و فرو رفتگی یعنی دقیقه ! راستی اسم این توزیع رو میزارم درود ! اون شکل سمت راست بالا هم لوگوی این سیستم عامله ! حرف d ! اگر روی اون بزنی اعلان ها رو نشون میده و امکاناتی چون صدا و نور و اینترنت و زبان کیبورد و خاموش روشن کردن ! دسکتاپی که این توزیع استفاده میکنه اختصاصیه و چهار اپ اصلی وجود داره که پایین تو داک مشخصه ، بروزر ، دایرکتوری ها ، تنظیمات و اپ ها ! این ها غیر قابل جابجایی هستن و همیشه پین شدن این پایین ! اگر یه شرت کاتی مینیمایز شه یه نقطه بالاش قرار میگیره و اگر نه یه خط ! روی اپ ها که بزنی میتونی اپ های نصب شده رو ببینی یا اپ سنتر رو !
اینم وقتی بزنی روی اون لوگوی سیستم عامل واسه دیدن نوتفیکیشن ها و بقیه چیزا ! وضعیت نت رو میتونی ببینی و روی خودش هم وی پی ان نصبه به صورت پیش فرض ! کنترل صدا و نور ! دکمه پاور ! و زبان کیبورد !
اینم وقتی روی پاور بزنی !
اینم وقتی بزنی روی اون ساعته که ایدش از خودمه ! ساعت های دوم و سوم رو نشون میده و تاریخ امروز و رویداد یا کار های امروز ! برو به تاریخ فلان هم داره ! امکانات بیشتر هم توی اون سه خطه پایین سمت چپ !
اینم اپلیکیشن ها ! ردیف اول از سمت راست : نمایشگر ، ویرایشگر و تغییر دهنده فرمت فایل های سند مثل pdf ، نمایشگر ، ویرایشگر و تغییر دهنده فرمت فایل های عکس ، نمایشگر ، ویرایشگر و تغییر دهنده فرمت فایل های صدا و فیلم ! ( این سه تا نرم افزار اول لیست وقتی واردشون میشی یا چیزی رو باهاشون باز میکنی روی نمایشگر هستن و یه دکمه دارن واسه سوییچ به ویرایشگر و تغییر دهنده فرمت ! ) ماشین حساب ! نمایشگر و استخراج گر و سازنده فایل های zip و rar و ... !
ردیف دوم از سمت راست : نمایش عملکرد سیستم و لاگ ویوور ! ترمینال ! یه کلاینت قدرتمند واسه مدیریت همه شبکه های اجتماعی به اسم گپ بزن ! نرم افزاری واسه عکس و فلم برداری از صفحه ! یه نرم افزار برداری قدرتمند به اسم وکتوریا ( شوخی با واژه وکتور و ویکتوریا ! )
و در نهایت یه بخش برای اپ ها اندرویدی ! این سیستم عامل یه چیزی شبیه واین داره که که قوی تره و تعداد اپ های ویندوزی بیشتری رو پوشش میده و یه بخشی برای اپ های اندرویدی ، این بخش با یه شبیه ساز فرق داره چون بخشی از سیستم عامله و یه راست با سخت افزار در ارتباطه پس قوی تره در حالی که شبیه ساز ها از طریق سیستم عامل با سخت افزار ارتباط برقرار میکنن !
اینم فایل منیجرش ! ردیف اول پوشه و فایل های پین شده ! ردیف دوم پوشه های اصلی home و ردیف سوم دیوایس ها !
اینم بروزرش ! از افزونه های کروم هم پشتیبانی میکنه ! با زدن روی اون 4 نقطه سمت راست افزونه های نصب شده نمایش داده میشن ! اگر روی اون دایره معمولی پایین سمت چپ بزنین همه اجزای سیستم عامل مخفی میشن که جلوی صفحه سایت ها رو نگیرن به جز تب های مرورگر و اگر روی اون دایره معمولی کنار + افزودن تب بزنین همه اجزای از جمله تب ها پنهان میشن !