سلام !
این لیست نرم افزار هایی که بعد از نصب ویندوز نصب میکنم ! همه نرم افزار هایی که لازم دارم همیناس !
میخوام بیام لینوکس !
اینا کدوماش جایگزین داره و کدوماش با واین نصب میشه ؟ و قید کدوما رو باید بزنم ؟
اون پوشه wise یه نرم افزار پاکسازی و تمیز کردن هارده ! جایگزین داره ؟
اون پوشه prism سریع ترین مبدل فرمت فیلمه ! خیلی سریعه ها خیلی ! همه نرم افزار ها رو تست کردم از این سریع تر نیست !
وی پی ان داریم واسه لینوکس ؟
من یکسری نرمافزار به جای نرمافزارهای ویندوز که عکسش رو فرستادی معرفی میکنم. برای یادگیری نصب و پیکربندی هم اول تو ویکی و انجمنهای معتبر مثل همینجا جستجو کن اگه نتونستی مطلبی پیدا کنی میتونی تایپیک جدید ایجاد کنی و از دوستان کمک بگیری.
VPN:
متونی از سرویس tor استفاده کنی
اما اگه قصد رفع تحریم داری میتونی از dnsهایی که موجود هست استفاده کنی که تو انجمن کلی در موردشون توضیح دادن.
Photoshop
نرمافزار مشابه که من استفاده میکنم Gimp هست اما Krita هم میتونه گزینه خوبی باشه.
telegram
در مخازن موجوده میتونی نصب کنی.
PowerISO
میتونی از brasero استفاده کنی.
driver booster
نمیدونم این نرمافزار چه کاری انجام میده.اما بیشتر سختافزارها شناسایی و راحت کار میکنن ولی اگه میخوایی درایور خاصی رو میخوایی نصب کنی باید اول یه جستجو تو وب انجام بدی اگه به نتیجه نرسیدی تو انجمن یه تایپیک جدید باز کنی.
potPlayer
من از mpv استفاده میکنم اما رابط کاربری مناسبی نداره و بیشتر باید از میانبرهای صفحهکلید استفاده کنی
بهترین گزینه VLC هست که خیلیها ازش راضی هستن.
java jre یا java jdk
در مخازن موجوده میتونی نصب کنی
Game
برای بازی هم که steam هست اما اگه بازی خاصی مدنظرت هست میتونی از winehq استفاده کنی. (سعی کن زمانی که داری از winehq استفاده میکنی سمت نرمافزارهای ویندوز نری! پایداری سیستمعامل رو پایین میاره)
wise
درست متوجه نشدم چی رو میخوایی پاک سازی کنه؟ اگه منظورت نرمافزارها و کتابخونههای اضافه در سیستم هست که میتونی از دستور apt در ترمینال کمک بگیری ولی اگه کاره خاصی میخوایی برات انجام بده باید بیشتر توضیح بدی شاید نرمافزار مناسبی براش پیدا بشه.
prism
نرمافزارهای که میتونن تبدیل فیلم انجام بدن handbreak هست اما مثل بیشتر مبدلها زمان میبره تا کاره تبدیل رو انجام بده.
ولی من خودم از ffmpeg استفاده میکنم.
internet download manager
مدیریت دانلود پرسپولیس.