انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

بهترین توزیع برای Desktop ؟ What's the best Distribution for Desktop?

Ubuntu
Fedora
Arch
Gentoo
Debian
Suse
Mandriva
PCLinux
Sabayon

نویسنده موضوع: بهترین توزیع برای Desktop ؟ What's the best Distribution for Desktop?  (دفعات بازدید: 1719 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
-------------------------------------------مجاز به دادن ۲ رای می باشید-------------------------------------------

سلام دوستان عزیزم:
هدف از این نظر سنجی گرفتن بیشترین آمار استفاده از محبوب ترین توزیع برای Desktop  که در مرحله بعدی با ۲ نظر سنجی پر طرفدارترین مارک لپ تاپ و پر طرفدارترین سری در پر طرفدارترین مارک ادغام میشه و نتیجه حاصله این میشه که در صفحه wiki یک صفحه تعریف میشه که نصب توزیع محبوب تر را به صورت کامل در دو محیط Gnome و KDE بر روی پر استفاده ترین برند لپ تاپ تو ضیح می دیم که همه کسانی که مشکل دارند بتوانند مشکل خودشون رو حل کنند

-------------------------------------------مجاز به دادن ۲ رای می باشید-------------------------------------------

=========================================================
اگر توزیع خاصی را از قلم انداختم و اگر پیشنهاد و انتقادی دارید ممنون که وقت می گذارید و عنوان می کنید
متشکر از تو جه شما

با پیشنهاد دوستمون نظر سنجی را از ابتدا آغاز می کنیم

دوست عزیز اگر تعداد انتخاب های مجاز رو برابر ۲ و یا ۳ قرار میدادی خیلی بهتر بود
مثلا برای کاربرانی مثل من که هم از kde و هم از gnome استفاده میکنن ممکنه ۲ انتخاب وجود داشته باشه مثلا توزیع اوبونتو برای gnome و اوپن سوزه برای kde (البته من gnome رو بر kde ترجیح میدم چون باهاش راحتترم)
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلام  :)
شما یه بار دیگه هم پستی مشابه این پست ایجاد کرده بودید. چرا تکراری؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15144.0.html
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • Free as in Freedom
فرقش خیلی نیست اما جدی تره برای هدفی که در پست زیر ذکر شده
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
سلام  :)
شما یه بار دیگه هم پستی مشابه این پست ایجاد کرده بودید. چرا تکراری؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15144.0.html
به جای ایجاد یک پست جدید بهتر بود قبلی رو ویرایش میکردید!
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
به طور کلی چیزی با عنوان بهترین وجود ندارد. اگر هدف از ایجاد این نظر سنجی این است که به دیگران بهترین توزیع را معرفی کنیم باید بگویم که چنین نظر سنجی هایی نتیحه نخواهد داشت و اگر توزیعی حتی با اختلاف زیاد اول باشد دلیل بر بهترین بودن آن نیست. انتخاب یک توزیع کاملا بستگی به نوع مصرف کاربر و سلیقه او دارد. در واقع داشتن رای بیشتر برای یک توزیع تنها بدان معنا است که آن توزیع دارای کاربران بیشتر است نه آنکه بهترین توزیع است. اصولا مفهوم بهترین نسبی است و نمی توان برای آن وصف مطلق درنظر گرفت.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • Free as in Freedom

سلام دوستان عزیزم:
هدف از این نظر سنجی گرفتن بیشترین آمار استفاده از محبوب ترین توزیع برای Desktop  که در مرحله بعدی با ۲ نظر سنجی پر طرفدارترین مارک لپ تاپ و پر طرفدارترین سری در پر طرفدارترین مارک ادغام میشه و نتیجه حاصله این میشه که در صفحه wiki یک صفحه تعریف میشه که نصب توزیع محبوب تر را به صورت کامل در دو محیط Gnome و KDE بر روی پر استفاده ترین برند لپ تاپ تو ضیح می دیم که همه کسانی که مشکل دارند بتوانند مشکل خودشون رو حل کنند

=========================================================
اگر توزیع خاصی را از قلم انداختم و اگر پیشنهاد و انتقادی دارید ممنون که وقت می گذارید و عنوان می کنید
متشکر از تو جه شما

با پیشنهاد دوستمون نظر سنجی را از ابتدا آغاز می کنیم

دوست عزیز اگر تعداد انتخاب های مجاز رو برابر ۲ و یا ۳ قرار میدادی خیلی بهتر بود
مثلا برای کاربرانی مثل من که هم از kde و هم از gnome استفاده میکنن ممکنه ۲ انتخاب وجود داشته باشه مثلا توزیع اوبونتو برای gnome و اوپن سوزه برای kde (البته من gnome رو بر kde ترجیح میدم چون باهاش راحتترم)
دوستم هدف معرفی نیست هدف نصب توزیع به روی لپ تاپ به همراه توضیح چند هدف کلی و اساسی تر است که تا روز جمعه من منتظر نظر سنجی هستم و شروع کار و اهداف بهتر برای دوستان
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

MONO is Windows API

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
شما یک چیزایی مثه مینت و ... را از قلم انداختین
اینجا چون انجمنه اوبونتو هست واضحه که اوبونتو هم بیشترین ارا رو میاره
بهتر بود بجای بهترین مینوشتی شما از کدام توزیع استفاده میکنید چون به قوله LinuxRevo چیزی به اسمه بهترین نداریم کاملا بستگی به کاربرش داره
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
Mint
Parsix
Slax
توزیع های خوبی هستند که من به کرات برای دسکتاپ ازشون استفاده کردم ومجزای پارسیکس که بخاطره باغومیان عزیز ازش طرفداری میکنم بقیه فرق چندانی ندارند شاید تفاوت Gnome و KDE ...بیشتر باشه که حتی اونا هم با توجه به کاربرد شخص مشخصا کاربردهای خودشونو دارند
the only way that people could work together and share was with a free operating system.