0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام. چند مشکل داشتم. لطفا کمکم کنید. (گنوم)۲- از افزونه dock to dash استفاده می کنم. بعد از lock شدن صفحه، علاوه بر dock این افزونه، dock خود اوبونتو هم نمایش داده میشه. یعنی دو تا dock. چرا این اتفاق میافته؟ و چطور میشه اون رو حل کرد؟
اونی که برای اوبونتو هست رو غیر فعال کردید؟
۱. ویکی رو بخون!
۲. اونی که خود اوبونتو داره هم همون dash to dock است. نصب دو تا dash to dock ایجاد تداخل میکنه. اونی که دستی نصب کردی رو حذف کن.
۳. از تنظیمات زبان. گرچه بهتره خود اوبونتو رو هم فارسی کنی تا این که یه جای درست رو هم انگلیسی کنی
تو ویکی نتونستم راه حل مشکلم رو پیدا کنم.
اونی که خود اوبونتو داره مثل dash to dock اکسترنال، پر قدرت نیست. برای همین اونی رو که بعدا نصب کردم ترجیه میدم
آخه انگلیسی زیبا تره.
راهحلش دقیقاً همون خطیه که برات فرستادم!
دقیقاً همونه! در واقع dash to dock در حال حاضر، از اوبونتو به اونجا برده میشه تا افرادی که اوبونتو ندارن هم بتونن ازش استفاده کنن.
واو…
sudo apt install gnome-tweak-tool
سلام. چند مشکل داشتم. لطفا کمکم کنید. (گنوم)۱- اتصال به روتر (به وسیله wi-fi) انجام میشه و می تونم از اینترنت استفاده کنم ولی درجه قدرت سیگنال رو نشون نمیده و به جای اون علامت سوال میاد. چطور میشه این مشکل رو حل کرد؟۲- از افزونه dock to dash استفاده می کنم. بعد از lock شدن صفحه، علاوه بر dock این افزونه، dock خود اوبونتو هم نمایش داده میشه. یعنی دو تا dock. چرا این اتفاق میافته؟ و چطور میشه اون رو حل کرد؟۳- در محلی که در بالای صفحه، تاریخ نمایش داده میشه، ماه به صورت فارسی نوشته شده. از کجا می تونم اون رو انگلیسی بکنم؟عکس از صفجه: https://www.dropbox.com/s/d8sfrco1o4mvjzq/Issues.png?dl=0
در مورد علامت وای فای برید قسمت تنظیمات بعد privacy بعد گزینه connectivity checking رو غیر فعال کنید
در مورد سوال سوم هم به لینک زیر مراجعه کنید: