انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: صفحه بنفش بعد از انتخاب گزینه اوبونتو(حل شد)  (دفعات بازدید: 2177 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 45
سلام وقتی همگی بخیر
من داشتم Dock اوبونتو رو تغییر میدادم و که جابجاش کنم و یک نرم افزار هم از داخل مخزن نصب کردم اما بعد از اینکه نرم افزار رو پاک کردم بعد از ریستارت اوبونتو به مشکل خورد و دیگه بالا نیومد. از ابونتو 18.04 در کنار ویندوز به صورت Dual boot استفاده میکنم و متاسفانه روی اوبونتو فایلهای مهمی دارم که به خاطر حجم زیاد نمیتونم الان انتقال بدم و مجدد ابونتو نصب کنم. از بخش Advanced از حالت Recovery بالا میاد اما نمیدونم که چطور باید درستش کنم حتی توی این حالت به اوبونتوی 20.04 آپدیتش کردم اما فقط تنها فرقی که کرد اون صفحه بنفش سیاه شد. وقتی روشن میکنم و گزینه ها میاد روی گزینه اوبونتو که کلیک میکنم دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته و فقط یک صفحه سیاه میاد و باید دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه.
راه حلی داره که بتونم به حالت قبل برگردونمش؟
متشکرم :)
« آخرین ویرایش: 26 دی 1399، 02:05 ب‌ظ توسط erfans »

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
اگر Reinstall کنم مشکل حل میشه بدون حذف شدن فایل هایی که تو پارتیشن های مختلف دارم؟

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
توی صفجه گراب e رو بزنید و ته قسمت لینوکس یه 3 بنویسید و بعد با f10 یا ctrl-x بوت کنید بعد هم میتونید فایل های مهمتون رو با استفاده از دستورات بش مثل cp و mv فایلهاتون رو انتقال بدید

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
ممنونم
عدد 3 رو گذاشتم آخر بخش لینوکس اما تغییری نکرد و باز هم همون صفحه سیاه اومد حتی nomodeset رو هم امتحان کردم و حالت های دیگه رو هم همینطور اما تاثیری نداشت.
به این نتیجه رسیدم از همون حالت ریکاوری وارد شم و اطلاعاتم رو بردارم و دوباره اوبونتو رو نصب کنم. عجیبش اینجاست که من اصلا کاری نکردم که اینجوری شد و فقط یک extention از مخزن نصب کردم برای Dock و بعد این شکلی شد.
متشکرم از پاسخ شما

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
خب از همون حالت ریکاوری، اون افزونه رو پاک کن که اگه مشکل از اون باشه (بعید می‌دونم)، رفع می‌شه.

برای دیدن جزییات بیش‌تر، پارامترهای quiet و splash رو پاک کن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
تمام این کار ها رو انجام دادم اما متاسفانه جواب نداد، از حالت ریکاوری فایل هام رو برداشتم و مجدد اوبونتو رو نصب کردم در کنار ویندوز اما عجیب اینجاست که همچنان همون مشکل رو دارم و یکی در میان وقتی روشن میکنم لپ تاپ رو تصویر سیاه میاد، چرا واقعا باید این شکلی بشه  ](*,)
سرعت بالا اومدن هم خیلی کم شده، ابونتوی 18.04 خیلی بهتر از 20.04 هست واقعا

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 868
تمام این کار ها رو انجام دادم اما متاسفانه جواب نداد، از حالت ریکاوری فایل هام رو برداشتم و مجدد اوبونتو رو نصب کردم در کنار ویندوز اما عجیب اینجاست که همچنان همون مشکل رو دارم و یکی در میان وقتی روشن میکنم لپ تاپ رو تصویر سیاه میاد، چرا واقعا باید این شکلی بشه  ](*,)
سرعت بالا اومدن هم خیلی کم شده، ابونتوی 18.04 خیلی بهتر از 20.04 هست واقعا
journalctl -p 3 -xb
اسلکور

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
خروجی دستور این هست :
-- Logs begin at Fri 2020-12-25 04:57:22 +0330, end at Sat 2020-12-26 01:58:17 +0330. --
Dec 26 01:57:32 Asus kernel: ACPI BIOS Error (bug): Could not resolve symbol [\_SB.PCI0.RP01.PXSX], AE_NOT_FOUND (20190816/psargs-330)
Dec 26 01:57:32 Asus kernel: ACPI Error: Skipping While/If block (20190816/psloop-427)
Dec 26 01:57:32 Asus kernel: Initramfs unpacking failed: Decoding failed
Dec 26 01:57:32 Asus kernel: tpm_crb MSFT0101:00: [Firmware Bug]: ACPI region does not cover the entire command/response buffer. [mem 0xfed40000-0xfed4087f flags 0x200] vs >
Dec 26 01:57:32 Asus kernel: tpm_crb MSFT0101:00: [Firmware Bug]: ACPI region does not cover the entire command/response buffer. [mem 0xfed40000-0xfed4087f flags 0x200] vs >
Dec 26 01:57:55 Asus bluetoothd[829]: Failed to set mode: Blocked through rfkill (0x12)
Dec 25 22:29:08 Asus bluetoothd[829]: Failed to set mode: Blocked through rfkill (0x12)
~

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
برو به bios لپتاپ و گذینه های secour boot و fast boot رو خاموش کن
اگه گذینه TPM هم بود خاموشش کن
توی قسمت امنیت
اسلکور

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
لپ تاپم ایسوس هست و تو بایوس در بخش امنیتش فقط گزینه Secure boot داشت که روی حالت disable هم بود

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
توی صفجه گراب e رو بزنید و quiet و splash اگه درست نوشته باشم و پاک کنید و f10 بزنید تا بوت بشه و ببینید کجا مشکل داره
اسلکور

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
قبل از اینکه مجدد اوبونتو نصب کنم و الان هم اینکارو انجام دادم هم از داخل اوبونتو با فایل grub و هم از بخش گراب و حذف quiet splash اما تغییری نکرد

آفلاین SLACKER

• Hero Member
  • *
قبل از اینکه مجدد اوبونتو نصب کنم و الان هم اینکارو انجام دادم هم از داخل اوبونتو با فایل grub و هم از بخش گراب و حذف quiet splash اما تغییری نکرد
قرار نیست که با پاک کردن quiet splash مشکل حل بشه
وقتین لپتاپ رو روشن و اوبونتو رو انتخاب میکنی چی مینویسه؟
----------------------------------------------------------------------------------------------
پارتیشن رو primary ساختید یا logical؟
« آخرین ویرایش: 06 دی 1399، 02:10 ب‌ظ توسط SLACKER »
اسلکور

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
وقتی ابونتو رو انتخاب میکنم هیچی رو صفحه نمیاد، کلا صفحه سیاه هست.
فکر میکنم Primary بود.اما من قبلا هم به همین صورت ابونتو نصب میکردم و چند سالی هست و مشکلی نداشتم، اما یهویی این شکلی شد.

آفلاین erfans

• Jr. Member
  • *
و یه نکته ای که هست یکی در میان وقتی لپ تاپ رو روشن میکنم بعضی وقت ها اوبونتو بالا میاد و بعضی وقت ها هم اون تصویر سیاه میاد و باید با دکمه پاور لپ تاپ رو خاموش کنم.
ممنون از شما