انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نظرسنجی

فکر می کنید کدومیک پلیر بهتر و کاملتریه ؟

movie player
10 (4.4%)
vlc
111 (48.5%)
mplayer
16 (7%)
xine
5 (2.2%)
kaffeine
4 (1.7%)
dragon
2 (0.9%)
banshee
3 (1.3%)
totem
11 (4.8%)
rhythmbox
12 (5.2%)
exile
3 (1.3%)
amarok
13 (5.7%)
SMPlayer
30 (13.1%)
Songbird
3 (1.3%)
RealPlayer
3 (1.3%)
CorePlayer
0 (0%)
FFplay
1 (0.4%)
Ogle
2 (0.9%)

مجموع آرای اعضا: 148

نویسنده موضوع: بهترین و کاملترین پلیر کدومه ؟  (دفعات بازدید: 34918 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
پاسخ به: بهترین و کاملترین پلیر کدومه ؟
« پاسخ #45 : 04 آبان 1389، 12:14 ق‌ظ »
فکر می کنید کدوم بهتره یعنی هم پسوندای بیشتری پخش می کنه هم قابلیت های بیشتری داره هم ... خلاصه در کل نسبت به بیه بهتره و اونو به بقیه هم پیشنهاد می کنید .

از اون جایی که اسمی از سیستم عاملی خاص نیاوردید
پس ویندوز مدیا پلیر از همش بهتره
درسته ولی مسلما وقتی تو تالار اوبونتو این سوال مطرح میشه قضیه فرق می کنه !
درسته؟! یعنی ویندوز مدیاپلیر از همه‌ی حداقل پلیرهای اینجا بهتره؟!  :o من تو مدت حدود ۱۰ سالی که از کامپیتور استفاده می‌کنم تا حالا ۵ تا آهنگ با این مدیاپلیر گوش نکردم! آخه اینم شد پلیر؟!
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #46 : 04 آبان 1389، 01:07 ق‌ظ »
نقل‌قول
درسته؟! یعنی ویندوز مدیاپلیر از همه‌ی حداقل پلیرهای اینجا بهتره؟!   من تو مدت حدود ۱۰ سالی که از کامپیتور استفاده می‌کنم تا حالا ۵ تا آهنگ با این مدیاپلیر گوش نکردم! آخه اینم شد پلیر
:o
سقف خونمون شاخ درآورد !!!!!!!
آره شد پلیر
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #47 : 04 آبان 1389، 01:27 ق‌ظ »
آره شد پلیر
شاخ چرا؟ یعنی اینقدر برای شما محبوبه که استفاده نکردن از اون عجیبه و موجب شاخ درآوردن سقف خونتون؟ من قبل از اینکه کامپیوتر داشته باشم، با JetAudio آشنا شده بودم (اون موقع فکر کنم ورژن ۵ بود. اونی که ۵-۶ تیکه بود و زیر هم قرار می‌گرفت) و از زمانی هم که کامپیوتر داشتم از JetAudio استفاده کردم و به همه‌ی ویندوز کاران هم همین JetAudio رو پیشنهاد کردم و می‌کنم. حالا شما از مدیاپلیر چه نکته‌ی مثبتی غیر از همراه بودن با ویندوز دیدید که سنگ اونو به سینه می‌زنید؟
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #48 : 04 آبان 1389، 02:02 ق‌ظ »
ببینید اصولا هیچ پلیری کامل نیست، و به نظر من بهتره پلیرهای موزیک از پلیرهای ویدئو جدا در نظر گرفته بشن.

بله، درسته، این روزا پلیرا اغلب فرمت ها رو پخش میکنن، اما باید دید تو کدوم تخصص دارن، یه تعداد تخصصشون موزیکه، یه تعداد ویدئو و یه تعداد هم ما بین این دو تا! یعنی هم امکانات پخش موزیکشون خوبه، هم ویدئو ولی تو هیچ کدوم عالی نیستن.

از نظر من:

بهترین موزیک پلیر دنیا Winampه، که هیچ موزیک پلیر دیگه ای گردش رو هم نمیتونه جمع کنه، مخصوصا اگه DFX هم بزنید کنگش، اونوقت میشه خدای موزیک!

بهترین ویدئو پلیر دنیا از لحاظ راحتی، امکانات، حجم کم و رایگان بودن KMPlayer (کی ام پلیر ویندوزی نه KDE!) هست که اینم باز با هیچ پلیر دیگه ای قابل قیاس نیست. از لحاظ دارا بودن جدیدترین تکنولوژی های روز و داشتن بالاترین کیفیت مخصوصا برای DVD، HD و بلوری PowerDVD بدون شک قویترینه و هیچ رقیبی نداره (معادل تکنولوژی Eagle Eye پاوردی وی دی رو هیج جا ندیدم).

توی دسته سوم هم اول jet audio و بعد windows media player (کیفیت پخش موزیک WMPlayer رو بیشتر میپسندم)، البته نرم افزارهای نزدیک به این دو تا زیادن، مثلا K-Lite Mega Codec Pack + Media Player Classic.

از بین نرم افزارهای آزاد (گنو/لینوکسی) Clementin و VLC بهترین هستن.
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1389، 01:50 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
« پاسخ #49 : 04 آبان 1389، 03:26 ق‌ظ »
به نظر من که بهترین پلیر همین دیفالت خود ابونتو یعنی movie pleyer یا به قوا دوستان totem بعدش smplyer خوبه movieplayer که خیلی به نظر من اول تصویر نرم و روان نشون میده از اولش هم مشکلی با زیر نویس نداره و با نصب کدک هم که مشکلی با فرمت های تصویری نداره از این VLC چه نسخه ویندوزیش چه نسخ لینوکس متنفرم چه از ریخت و قیافش چه از تنظیماته قسمته زیر نویسش عینه آدم مست عمل می کنه چه امکاناتش که در حد لالیگا مسخره هست :)
خدا رو 220 بار سپاس كه دستي تو كار پلير هاي ابونتو نداري
وگرنه با سليقه و علايق ات باس ميرفتيم جزيره خارك ني لبك ميزديم :d
البته با اين تيكه روان بودن ويديو با totem موافقم
ولي بايد كارت گرافيك و يه سري چيزا واسه vlc , smplayer, mplayer  متچ بشه!

البته این نظرات من بودند بعد از اون نی لبک هم در هر صورت جز ساز حساب می شه و اگه بلدی بزنی. هم اینجا هم بزنی هستند آدمایی که بهت گوش بدند نمی خواد جزیره خارک هم بری اونجا همشون خودشون استاد نیُ نی لبک اینجور مسایل هستند فعلا که دست اندر کارهای ابونتو با من هم سلیقه هستند که این در پیتو دیفالت نمی کنند اگه یه روزی هم که بعیده شد همون اول اینو کامپلت ریمو می کنم راستی خواستی برات یه نی لبک بفرستم:-)

« آخرین ویرایش: 04 آبان 1389، 01:23 ب‌ظ توسط Sam.1978 »
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین ٍاحسان ترکم

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1039
  • Open your source, Open your mind
« پاسخ #50 : 04 آبان 1389، 12:19 ب‌ظ »
به نظرم smplayer , vlc  بهتر باشند ولی quick time x   تو مک خیلی عالیه ! مدیا پلیرم اونقدرا هم بد نیست  ها!۰ فقط مشکلشون اینه که کلوز اند دی:
بین نرم‌افزار open source و نرم‌افزارهای Free Software تفاوت در روش تبلیغ و گرایش‌های عرضه‌كنندگان آن‌ها نهفته است.
در واقع كاركرد شما به عنوان عرضه كننده نرم‌افزار تفاوتی نمی‌كند،

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #51 : 04 آبان 1389، 12:47 ب‌ظ »
به نظر من که بهترین پلیر همین دیفالت خود ابونتو یعنی movie pleyer یا به قوا دوستان totem بعدش smplyer خوبه movieplayer که خیلی به نظر من اول تصویر نرم و روان نشون میده از اولش هم مشکلی با زیر نویس نداره و با نصب کدک هم که مشکلی با فرمت های تصویری نداره از این VLC چه نسخه ویندوزیش چه نسخ لینوکس متنفرم چه از ریخت و قیافش چه از تنظیماته قسمته زیر نویسش عینه آدم مست عمل می کنه چه امکاناتش که در حد لالیگا مسخره هست :)

البته این نظرات من بودند بعد از اون نی لبک هم در هر صورت جز ساز حساب می شه و اگه بلدی بزنی هم اینجا هم بزنی هستند آدمایی که بهت گوش بدند نمی خواد جزیره خارک هم بری اونجا همشون خودشون استاد نی نی لبک اینجور مسایل هستند فعلا که دست اندر کارهای ابونتو با من هم سلیقه هستند که این در پیتو دیفالت نمی کنند اگه یه روزی هم که بعیده شد همون اول اینو کامپلت ریمو می کنم راستی خواستی برات یه نی لبک بفرستم
Sam.1987 عزیز اول چن تا نفس عمیق بکش! حین نفس کشیدن هم به چیزای خوب فکر کن! خب حالا اگه آرامشت رو به دست آوردی اول این پستت رو درست کن که نوشته های خودت رو هم کوت کردی! و بعدش نوشته هات رو مرتب کن چون من که نفهمیدم چی نوشتی! نقطه و ویرگول رو باور کن یه دلیلی داشته که اختراع کردن، برای قشنگی نیستن!

بعدم کسی به ساحت شما و پلیرتون! بی احترامی نکرده (برعکس پست شما در مورد VLC!) که اینقد بهتون برخورده، شما آرامش خودت رو حفظ کن و عصبانی نشو خواهشا.
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1389، 01:02 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین Sam.1978

• Full Member
  • *
  • ارسال: 142
پاسخ به: پاسخ به: بهترین و کاملترین پلیر کدو 
« پاسخ #52 : 04 آبان 1389، 01:38 ب‌ظ »

البته این نظرات من بودند بعد از اون نی لبک هم در هر صورت جز ساز حساب می شه و اگه بلدی بزنی هم اینجا هم بزنی هستند آدمایی که بهت گوش بدند نمی خواد جزیره خارک هم بری اونجا همشون خودشون استاد نی نی لبک اینجور مسایل هستند فعلا که دست اندر کارهای ابونتو با من هم سلیقه هستند که این در پیتو دیفالت نمی کنند اگه یه روزی هم که بعیده شد همون اول اینو کامپلت ریمو می کنم راستی خواستی برات یه نی لبک بفرستم
Sam.1987 عزیز اول چن تا نفس عمیق بکش! حین نفس کشیدن هم به چیزای خوب فکر کن! خب حالا اگه آرامشت رو به دست آوردی اول این پستت رو درست کن که نوشته های خودت رو هم کوت کردی! و بعدش نوشته هات رو مرتب کن چون من که نفهمیدم چی نوشتی! نقطه و ویرگول رو باور کن یه دلیلی داشته که اختراع کردن، برای قشنگی نیستن!

بعدم کسی به ساحت شما و پلیرتون! بی احترامی نکرده (برعکس پست شما در مورد VLC!) که اینقد بهتون برخورده، شما آرامش خودت رو حفظ کن و عصبانی نشو خواهشا.

اول از اون که من اصلا عصبانی نبودم تازه خندم هم گرفته بود فقط یادم رفت آیکن خنده رو اضافه کنم که از حرفام برداشت برعکس نشه شما اگه نظر اوله منو بخونی می بینی که به هیچکس توهینی نشده و نوشتم که اینا نظرات منه..بگذریم من الان 12 ساله دارم از کامپیوتر استفاده می کنم و اغلب پلیرها رو چه ویندوز و چه ابونتو امتحان کردم اینم باز نظرات من
تو محیط ویندوز برا دیدن دی وی دی بهتر از پاور دی وی دی نداریم ولی حیف یه کمی سنگینه ولی اگه نخوای نصب کنی بازم ویندوز مدیا پلیر به لحاظ سبکی و کیفیتی که ارائه می ده بهترین گزینس
اگه یه پلیر همه کاره و سریع و با امکانات بالا خواستی بهتر از KMPlayer نیست ولی خوب یه کمی تصویر نسبت به ویندوز مدیا پلیر ضعیفتره ولی سرعت عمل و امکاناتش این نقصو می پوشونه .jetaudio ,Winamp , و بسیاری دیگه هستند که کاملا سلیقه ای  هستند
از بحث دور شدم اینجا که کلا قضیه فرق می کنه ابونتو با یه محیط دوست داشتنی من نمی گم از VLC استفاده نکردم ولی اینقدرا که سنگشو به سینه می زنید خوب نیست به نظر من کاربر پسند نیست من که با TOTEm یا MOVIE PLAYER راحتم و تقریبا همه چیزو پخش می کنه و واقعا محیط ساده روان و شیکی داره و ...
خوش باشید من برم ناهار:-)
امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه
« آخرین ویرایش: 04 آبان 1389، 01:55 ب‌ظ توسط Sam.1978 »
آنکس که نداند ونداند که نداند    در جهل مرکب ابدالدهر بماند

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
اول از اون که من اصلا عصبانی نبودم تازه خندم هم گرفته بود فقط یادم رفت آیکن خنده رو اضاغفه کنم که از حرفام برداشت برعکس نشه شما اگه نظر اوله منو بخونی می بینی که به هیچکس توهینی نشده و نوشتم که اینا نظرات منه..بگذریم من الان 12 ساله درام از کامپیوتر استفاده می کنم و اغلب پلیرها رو چه ویندوز و چه ابونتو امتحان کردم اینم باز نظرات من
تو محیط ویندوز برا دیدن دی وی دی بهتر از پاور دی وی دی نداریم ولی حیف یه کمی سنگینه ولی اگه نخوای نصب کنی بازم ویندوز مدیا ولیر به لحاظ سبکی و کیفیتی که ارائه می ده بهترین گزینس
اگه یه پلیر همه کاره و سریع و با امکانات بالا خواستی بهتر از KMPlayer نیست ولی خوب یه کمی تصویر نسبت به ویندوز مدیا پلیر ضعیفتره ولی سرعت عمل و امکاناتش این نقصو می پوشونه .jetaudio ,Winamp , و بسیاری دیگه هستند که کاملا سلیقه ای  هستند
از بحث دور شدم اینجا که کلا قضیه فرق می کنه ابونتو با یه محیط دوست داشتنی من نمی گم از VLC استفاده نکردم ولی اینقدرا که سنگشو به سینه می زنید خوب نیست به نظر من کاربر پسند نیست من که با TOTEm یا MOVIE PLAYER راحتم و تقریبا همه چیزو پخش می کنه و واقعا محیط ساده روان و شیکی داره و ...
خوش باشید من برم ناهار:-)
امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه

آفرین، این شد روحیه ورزشکاری، اگه همیشه همینطور باشیم فروم گلستون میشه ;D

آفلاین Shokoohi

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 317
  • رقابت ایجاد شده، هست و ادامه داره...
    • هنر، علم، تکنولوژی، طبیعت
« پاسخ #54 : 04 آبان 1389، 03:22 ب‌ظ »
سلام دوستان؛

اینجا جای بحث در مورد پلیر های آزاده ها...!!!!!!!  :o  :P

البته من یه مقاله در مورد پلیر ها خونده بودم که باز در مورد همین ظاهر ( یعنی کاربرپسند بودن ) و امکانات ( یعنی قابلیت ها؛ مثل پشتیبانی از فرمتها و امکانات جانبی ) بحث می کرد. در مورد مثلا JetAudio گفته بود که این برنامه تا نسخه 4 از یک رابط گرافیکی ثابت و ساده استفاده می کرد و بیشتر روی امکانات تمرکز داشت، تا اینکه با انتشار نسخه 5 حالت تغییرتم هم به این برنامه افزوده شد و علاوه برامکانات بالا از ظاهر خوب و تغییر پذیر هم استفاده می کرد. یا مثلا ویندوز مدیا پلیر از اول که اینجور نبود، حتی تا قبل از ویندوز ME بعضی کاربران حتی از وجود ویندوز مدیا پلیر ( یعنی نسخه ی 1 تا 6 ) هم خبر نداشتن. این از این OK

حالا بحث سر اینه که کدوم پلیر بهتره، این امر هم انتخابیه، هیچکس نمی تونه بگه اونی که من می گم از همه بهتره!!!! درسته دوستان؟؟؟
حالا مثلا VLC داره بیشتر روی امکانات مانور میده تا زرق و برق ولی من توی نسخه ی آخرش دیدم که یه حالت Skin Mode داره! البته این پلیر های آزاد همه اول راه هستن، و هنوز به نسخه 10 و 11 و 12 نرسیدن ( یعنی رسیدن؟ من که ندیدم )!!!

من خودم چه توی ویندوز و چه ابونتو برای پخش فیلم از VLC استفاده می کنم. برای موزیک صوتی توی ویندوز از خود مدیا پلیر ویندوز و توی ابونتو از Banshee و ریتم باکس.

« آخرین ویرایش: 04 آبان 1389، 06:52 ب‌ظ توسط xpress »
محمد شکوهی - یک هنرمند علاقمند به تکنولوژی...

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #55 : 04 آبان 1389، 10:17 ب‌ظ »
فکر می کنید کدوم بهتره یعنی هم پسوندای بیشتری پخش می کنه هم قابلیت های بیشتری داره هم ... خلاصه در کل نسبت به بیه بهتره و اونو به بقیه هم پیشنهاد می کنید .

از اون جایی که اسمی از سیستم عاملی خاص نیاوردید
پس ویندوز مدیا پلیر از همش بهتره
درسته ولی مسلما وقتی تو تالار اوبونتو این سوال مطرح میشه قضیه فرق می کنه !
درسته؟! یعنی ویندوز مدیاپلیر از همه‌ی حداقل پلیرهای اینجا بهتره؟!  :o من تو مدت حدود ۱۰ سالی که از کامپیتور استفاده می‌کنم تا حالا ۵ تا آهنگ با این مدیاپلیر گوش نکردم! آخه اینم شد پلیر؟!
البته اون قدیما که زبونم لال و ی ن د و ز داشتم klm codec رو نصب می کردم اونوقت خوده مدیا پلیر غولی می شد !!

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
« پاسخ #56 : 23 دی 1389، 06:17 ق‌ظ »
آقا حالا بیخیال کدوم مدیا پلیر برای لینوکس هست که sound visualizer که بصورت نمودار هست داشته باشه و ساده باشه مثل اونی که توی ویندوز مدیا پلیر هست و رنگش سبزه

آفلاین revolter

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #57 : 20 اسفند 1389، 07:04 ب‌ظ »
vlc

واقعا یک پلیر به تمام معناست .

من وقتی یه فیلم یا موزیک پخش میکنم باهاش دیگه بسته نمیشه!

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #58 : 20 اسفند 1389، 07:53 ب‌ظ »
دوستان میتونین از این مقاله هم استفاده کنین :  ;D

http://linuxreview.ir/?p=95
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پاسخ : بهترین و کاملترین پلیر کدومه ؟
« پاسخ #59 : 11 شهریور 1400، 08:23 ب‌ظ »
آره شد پلیر
شاخ چرا؟ یعنی اینقدر برای شما محبوبه که استفاده نکردن از اون عجیبه و موجب شاخ درآوردن سقف خونتون؟ من قبل از اینکه کامپیوتر داشته باشم، با JetAudio آشنا شده بودم (اون موقع فکر کنم ورژن ۵ بود. اونی که ۵-۶ تیکه بود و زیر هم قرار می‌گرفت) و از زمانی هم که کامپیوتر داشتم از JetAudio استفاده کردم و به همه‌ی ویندوز کاران هم همین JetAudio رو پیشنهاد کردم و می‌کنم. حالا شما از مدیاپلیر چه نکته‌ی مثبتی غیر از همراه بودن با ویندوز دیدید که سنگ اونو به سینه می‌زنید؟
این انجمن اوبونتو هست نه ویندوز. اوبونتو لینوکس ویندوز واقعا آشغاله و به هیچ دردی نمیخوره چون اوپن سورس نیست
موضوع های قدیمی رو بالا نیارییییید لطفاً
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com