به نظر من که بهترین پلیر همین دیفالت خود ابونتو یعنی movie pleyer یا به قوا دوستان totem بعدش smplyer خوبه movieplayer که خیلی به نظر من اول تصویر نرم و روان نشون میده از اولش هم مشکلی با زیر نویس نداره و با نصب کدک هم که مشکلی با فرمت های تصویری نداره از این VLC چه نسخه ویندوزیش چه نسخ لینوکس متنفرم چه از ریخت و قیافش چه از تنظیماته قسمته زیر نویسش عینه آدم مست عمل می کنه چه امکاناتش که در حد لالیگا مسخره هست
خدا رو 220 بار سپاس كه دستي تو كار پلير هاي ابونتو نداري
وگرنه با سليقه و علايق ات باس ميرفتيم جزيره خارك ني لبك ميزديم :d
البته با اين تيكه روان بودن ويديو با totem موافقم
ولي بايد كارت گرافيك و يه سري چيزا واسه vlc , smplayer, mplayer متچ بشه!
البته این نظرات من بودند بعد از اون نی لبک هم در هر صورت جز ساز حساب می شه و اگه بلدی بزنی هم اینجا هم بزنی هستند آدمایی که بهت گوش بدند نمی خواد جزیره خارک هم بری اونجا همشون خودشون استاد نی نی لبک اینجور مسایل هستند فعلا که دست اندر کارهای ابونتو با من هم سلیقه هستند که این در پیتو دیفالت نمی کنند اگه یه روزی هم که بعیده شد همون اول اینو کامپلت ریمو می کنم راستی خواستی برات یه نی لبک بفرستم
Sam.1987 عزیز اول چن تا نفس عمیق بکش! حین نفس کشیدن هم به چیزای خوب فکر کن! خب حالا اگه آرامشت رو به دست آوردی اول این پستت رو درست کن که نوشته های خودت رو هم کوت کردی! و بعدش نوشته هات رو مرتب کن چون من که نفهمیدم چی نوشتی! نقطه و ویرگول رو باور کن یه دلیلی داشته که اختراع کردن، برای قشنگی نیستن!
بعدم کسی به ساحت شما و پلیرتون! بی احترامی نکرده (برعکس پست شما در مورد VLC!) که اینقد بهتون برخورده، شما آرامش خودت رو حفظ کن و عصبانی نشو خواهشا.
اول از اون که من اصلا عصبانی نبودم تازه خندم هم گرفته بود فقط یادم رفت آیکن خنده رو اضافه کنم که از حرفام برداشت برعکس نشه شما اگه نظر اوله منو بخونی می بینی که به هیچکس توهینی نشده و نوشتم که اینا نظرات منه..بگذریم من الان 12 ساله دارم از کامپیوتر استفاده می کنم و اغلب پلیرها رو چه ویندوز و چه ابونتو امتحان کردم اینم باز نظرات من
تو محیط ویندوز برا دیدن دی وی دی بهتر از پاور دی وی دی نداریم ولی حیف یه کمی سنگینه ولی اگه نخوای نصب کنی بازم ویندوز مدیا پلیر به لحاظ سبکی و کیفیتی که ارائه می ده بهترین گزینس
اگه یه پلیر همه کاره و سریع و با امکانات بالا خواستی بهتر از KMPlayer نیست ولی خوب یه کمی تصویر نسبت به ویندوز مدیا پلیر ضعیفتره ولی سرعت عمل و امکاناتش این نقصو می پوشونه .jetaudio ,Winamp , و بسیاری دیگه هستند که کاملا سلیقه ای هستند
از بحث دور شدم اینجا که کلا قضیه فرق می کنه ابونتو با یه محیط دوست داشتنی من نمی گم از VLC استفاده نکردم ولی اینقدرا که سنگشو به سینه می زنید خوب نیست به نظر من کاربر پسند نیست من که با TOTEm یا MOVIE PLAYER راحتم و تقریبا همه چیزو پخش می کنه و واقعا محیط ساده روان و شیکی داره و ...
خوش باشید من برم ناهار:-)
امیدوارم کسی ناراحت نشده باشه