انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: عدم دریافت صدا از بلندگو با وجود دریافت صدا از میکروفون جلو [ حل شد ]  (دفعات بازدید: 518 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حمید بلداجی

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
سلام خدمت همگی دوستان بنده اخرین نسخه اوبونتو ( 20.04 lts ) رو نصب کردم از اپدیت بودن سیستم عامل و اپ های موجود نیز اطمینان پیدا کرده ام .هنگام نصب هم نسخه مینیمال رو با حالت نصب درایور ها و ... نصب کردم اما الان فقط از طریق پورت جلویی ( هدفون ) میتونم صدا رو دریاقت کنم.
از سالم بودن سیم باند و پورت ها اطمینان دارم .
درایور های pulse audio /pulse audio gui/alsa/alsa mixer gui رو هم یک دور حذف و نصب و اپدیت کردم اما تفاوتی نکرد.
کارت صدا من realtek هست که ظاهرا درایور اختصاصی برای لینوکس نداره.
در محیط alsa mixer ترمینال دکمه f6 هم که میزنم فقط کارت های hda intel / hda nvidia رو نشون میده.
خلاصه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
« آخرین ویرایش: 17 دی 1399، 08:11 ب‌ظ توسط حمید بلداجی »

آفلاین mah_diar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 227
سلام خدمت همگی دوستان بنده اخرین نسخه اوبونتو ( 20.04 lts ) رو نصب کردم از اپدیت بودن سیستم عامل و اپ های موجود نیز اطمینان پیدا کرده ام .هنگام نصب هم نسخه مینیمال رو با حالت نصب درایور ها و ... نصب کردم اما الان فقط از طریق پورت جلویی ( هدفون ) میتونم صدا رو دریاقت کنم.
از سالم بودن سیم باند و پورت ها اطمینان دارم .
درایور های pulse audio /pulse audio gui/alsa/alsa mixer gui رو هم یک دور حذف و نصب و اپدیت کردم اما تفاوتی نکرد.
کارت صدا من realtek هست که ظاهرا درایور اختصاصی برای لینوکس نداره.
در محیط alsa mixer ترمینال دکمه f6 هم که میزنم فقط کارت های hda intel / hda nvidia رو نشون میده.
خلاصه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
بررسی کنید سیم ها به پورت درست متصل هستند یا نه.
معمولا فیش و پورت سبز رنگ برای بلندگو،
و فیش و پورت قرمز رنگ برای میکروفن به کار میره.

آفلاین حمید بلداجی

• Newbie
  • *
بله این رو چک کردم ولی همین الان به شکل اعجاب اوری پس از نصب لی اوت زبان فارسی برای کیبورد، صدا یهو وصل شد :///

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سلام خدمت همگی دوستان بنده اخرین نسخه اوبونتو ( 20.04 lts ) رو نصب کردم از اپدیت بودن سیستم عامل و اپ های موجود نیز اطمینان پیدا کرده ام.
درود. البته اگه بالای انحمن رو بخونید، نوشته که آخرین نگارش اوبونتو ۲۰٫۱۰ است و ۲۰٫۰۴ قدیمی حساب می‌شه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حمید بلداجی

• Newbie
  • *
بله درست می فرمایید مد نظر بنده از اخرین نسخه ، نسخه lts بود.