مجموع آرای اعضا: 22
0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
کوبونتو رو باید بهروز نگه دارید،ولی در عوض کل سامانهتون همیشه بهروز خواهد موند که من این رو ترجیح میدم.توی نئون، هر چند وقت یک بار، کل کیدیای بهروز میشه، ولی خود سامانه به مرور قدیمی و قدیمیتر میشه.
من عاشق KDE ام ٬ واقعا عاشقشم ! ٬ از نسخه 3 عاشقش بودم ٬ و دلفین رو بهترین فایل منیجر میدونم (البته تو نسخه ۳ فایل منیجر پیشفرض کانگورو بود فک کنم ولی یادمه که حتی مدت زیادی روی ویندوز 7 هم از دلفین KDE4 استفاده میکردم) ٬ پس خیلی برام هیجان انگیزه که جدیدترین تغیرات رو توش ببینم اونم خیلی سریع ٬ نه با عرضه نسخه جدید ٬ دلفین تازگیا یه آپدیت براش اومده که زیر دیوایس های قابل حمل یه خط میکشه و حجم باقیموندشون و نشون میده ٬ این عالیه که من سریع آپدیتش و دریافت کردم من KDE Neon رو ترجیح میدم .
نقلقول از: vmxcodex در 20 دی 1399، 09:43 قظمن عاشق KDE ام ٬ واقعا عاشقشم ! ٬ از نسخه 3 عاشقش بودم ٬ و دلفین رو بهترین فایل منیجر میدونم (البته تو نسخه ۳ فایل منیجر پیشفرض کانگورو بود فک کنم ولی یادمه که حتی مدت زیادی روی ویندوز 7 هم از دلفین KDE4 استفاده میکردم) ٬ پس خیلی برام هیجان انگیزه که جدیدترین تغیرات رو توش ببینم اونم خیلی سریع ٬ نه با عرضه نسخه جدید ٬ دلفین تازگیا یه آپدیت براش اومده که زیر دیوایس های قابل حمل یه خط میکشه و حجم باقیموندشون و نشون میده ٬ این عالیه که من سریع آپدیتش و دریافت کردم من KDE Neon رو ترجیح میدم .منم همین تور ولی بگه دولفین را میشه نصب کرد
بله ٬ یه پروژه متن باز بود برای اجرا کردن برنامه های KDE روی ویندوز ٬ جالب اینجا بود که چون خود دسکتاپ پلاسما هم یه برنامه بود ٬ خود دسکتاپ رو هم روی ویندوز اجرا می کرد .
نقلقول از: vmxcodex در 20 دی 1399، 04:30 بظبله ٬ یه پروژه متن باز بود برای اجرا کردن برنامه های KDE روی ویندوز ٬ جالب اینجا بود که چون خود دسکتاپ پلاسما هم یه برنامه بود ٬ خود دسکتاپ رو هم روی ویندوز اجرا می کرد .آره یادمه یه همچین چیزی ولی خبر متوقف شدنش رو نشنیدم تمومش کردن؟نقلقول از: vmxcodex در 20 دی 1399، 04:30 بظمن عاشق KDE ام ٬ واقعا عاشقشم ! ٬ از نسخه 3 عاشقش بودم ٬ و دلفین رو بهترین فایل منیجر میدونم (البته تو نسخه ۳ فایل منیجر پیشفرض کانگورو بود فک کنم ولی یادمه که حتی مدت زیادی روی ویندوز 7 هم از دلفین KDE4 استفاده میکردم) ٬ پس خیلی برام هیجان انگیزه که جدیدترین تغیرات رو توش ببینم اونم خیلی سریع ٬ نه با عرضه نسخه جدید ٬ دلفین تازگیا یه آپدیت براش اومده که زیر دیوایس های قابل حمل یه خط میکشه و حجم باقیموندشون و نشون میده ٬ این عالیه که من سریع آپدیتش و دریافت کردم من KDE Neon رو ترجیح میدم .اینم که برای خودش یه نامه عاشقانه است!
آره یادمه یه همچین چیزیولی خبر متوقف شدنش رو نشنیدم تمومش کردن؟
اینم که برای خودش یه نامه عاشقانه است!
برای من که kde neon است هرروز اپدیت میاد حالا چه برای خود سیستم و چه برای بقیه ی پکیج ها
اگه اینقدر زشت نبود، امتحانش میکردم ((: