انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: پوشه .trash-1000 چی هست؟ اگر حذفش کردیم چجوری مشکلات رو برطرف کنیم (حل شد)  (دفعات بازدید: 681 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
سلام به همه
این پوشه .trash-1000 کسی میدونه چی هستش و آیا میشه حذفش کرد و آیا مربوط به اوبونتو هست؟

یه مدته وقتی میخوام فایلی رو از روی سیستم حذف کنم توی بعضی از درایو ها که هستم دستور move to trash از راست کلیکم حذف شده (بجاش delete permanently اومده) و مستقیم فایل رو از روی سیستم برای همیشه حذف میکنه و اگر بخوام دستسی به trash منتقلش کنم (با drag کردن) خطای این عکس رو بهم میده:

http://www.upsara.com/images/d802696_.png

و توی بعضی از درایو ها هنوز دستور move to trash وجود داره و فایل رو توی trash میریزه.

نکته: تو درایوهایی که دستور move to trash حذف شده و بجاش delete permanently اومده اگر پوشه .trash-1000 رو حذف کنم و بعد دکمه F5 رو برای رفرش صفحه بزنم اونوقت دوباره دستور move to trash به راست کلیکم اضافه میشه و دستور delete permanently  حذف میشه اما وقتی دستور move to trash رو اجرا میکنم همون خطایی که عکسش رو گذاشتم میده!

-----------------------------
حل شد.
توضیح: این پوشه در ابتدا وجود نداره اما بعد از کمی استفاده و حذف بعضی از فایل های درون یک درایو ممکنه ببینید که بوجود اومده (البته باید ctrl+H رو بزنید تا فایل های مخفی نمایش داده بشه یا مخفی بشه بعد قابل دیدن هست).
به هیچ عنوان حذفش نکنید که با این کار دیگه توی منوی راست کلیک عبارت move to trash رو نمیبینید و از بعد حذف این فولدر هر وقت بخواین چیزی رو حذف کنین بجای رفتن توی trash به طور کلی از روی سیستم حذف میشه و همیشه قبلش یه اخطار بهتون نشون داده میشه.

راه حل اگر حذفش کردین:
یک راهش اینه که محتویات درایوتون رو کلا به یه درایو دیگه منتقل کنید و بعد اون درایو رو با نرم افزار  gPartd یا نرم افزار Disks فرمت کنید
و احتمالا راه دیگش هم میتونه این باشه که توی نرم افزار Disks اول درایو رو unmount کنید(درایوتون رو انتخاب کنید و بعد روی علامت مربع سیاه کلیک کنید) حالا باز روی درایوتون کلیک کنید تا انتخاب بشه بعد روی علامت چرخ دنده کلیک کنید بعد از منوی ظاهر شده بر روی check filesystem... کلیک کنید و مراحل رو طی کنید بعد هم دوباره روی علامت چرخ دنده کلیک کنید و این بار repair filesystem... رو انتخاب کنید. (البته این راه حل دوم رو انجام ندادم اما احتمال قوی جواب میده)

« آخرین ویرایش: 30 دی 1399، 02:54 ق‌ظ توسط kook65247 »
{^-^}

آفلاین مرتضی . م

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1121
پاسخ : پوشه .trash-1000
« پاسخ #1 : 28 دی 1399، 05:24 ب‌ظ »
اون هم که میپرسید برای چیه یه چیزی مثل recycle bin در ویندوز هستش که فایل ها و اطلاعات حذف شده رو نگه میداره

فضای دایرکتوری trash-1000 شاید پر شده باشه

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1270
« پاسخ #2 : 28 دی 1399، 09:43 ب‌ظ »

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 28 دی 1399، 10:44 ب‌ظ »
به نظر می‌رسد این مورد تنها در افراز(partition)های ntfs یا fat رخ می‌دهد.

نوع افراز را مشخص کنید.

وقتی این مشکل رخ می‌دهد دسترسی دایرکتوری Trash-1000. چیست؟
stat -c %a .Trash-1000
مرتبط

ntfs هستن
متاسفانه همشون رو دستی پاک کردم و دستوری که فرستادی رو نمیتونم اجرا کنم اما وقتی که بودن دسترسیم آزاد بود با دوبار کلیک واردشون میشدم
{^-^}

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
« پاسخ #4 : 30 دی 1399، 02:53 ق‌ظ »
حل شد.
توضیح: این پوشه در ابتدا وجود نداره اما بعد از کمی استفاده و حذف بعضی از فایل های درون یک درایو ممکنه ببینید که بوجود اومده (البته باید ctrl+H رو بزنید تا فایل های مخفی نمایش داده بشه یا مخفی بشه بعد قابل دیدن هست).
به هیچ عنوان حذفش نکنید که با این کار دیگه توی منوی راست کلیک عبارت move to trash رو نمیبینید و از بعد حذف این فولدر هر وقت بخواین چیزی رو حذف کنین بجای رفتن توی trash به طور کلی از روی سیستم حذف میشه و همیشه قبلش یه اخطار بهتون نشون داده میشه.

راه حل اگر حذفش کردین:
یک راهش اینه که محتویات درایوتون رو کلا به یه درایو دیگه منتقل کنید و بعد اون درایو رو با نرم افزار  gPartd یا نرم افزار Disks فرمت کنید
و احتمالا راه دیگش هم میتونه این باشه که توی نرم افزار Disks اول درایو رو unmount کنید(درایوتون رو انتخاب کنید و بعد روی علامت مربع سیاه کلیک کنید) حالا باز روی درایوتون کلیک کنید تا انتخاب بشه بعد روی علامت چرخ دنده کلیک کنید بعد از منوی ظاهر شده بر روی check filesystem... کلیک کنید و مراحل رو طی کنید بعد هم دوباره روی علامت چرخ دنده کلیک کنید و این بار repair filesystem... رو انتخاب کنید. (البته این راه حل دوم رو انجام ندادم اما احتمال قوی جواب میده)

{^-^}