انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: ایجاد hot spot اما از کار افتادن اتصال به مودم  (دفعات بازدید: 709 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
سلام
توی ویندوز ۱۰ قسمتی به اسم hotSpot بود که وقتی فعالش میکردم میتونستم اشتراک اینترنتی رو که از طریق کارت وای فای دریافت میکردم از طریق وا فای به اشتراک با بقیه بزارم

توی اوبونتو خیلی گشتم و سرچ کردم اما هر وقت hotSpot اوبونتو رو فعال میکنم یک اشتراک وای فای بوجود میارم اما اتصالم به اشتراک مودم وای فای قطع میشه

یعنی یا میتونم به اشتراک وای فای مودم وصل باشم و یا میتونم یه اشتراک وای فای ایجاد کنم اما نمیتونم همزمان هم اتصال مودم وای فای رو داشته باشم و هم اون رو به اشتراک با بقیه در بیارم.

اکثر راهنمایی هایی که هست حاصلش میشه یه اشتراک صرفا جهت انتقال دیتا بین سیستم و یک یا چند دستگاه که قابلیت وای فای دارن.

دوستان لطفا راهنماییم کنید
{^-^}

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
معلومه که نمی‌تونی! برای این کار باید دو تا کارت شبکه داشته باشی…

می‌تونی با سیم بگیری و با وای‌فای بدی یا با وای‌فای بگیری و با سیم بدی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
معلومه که نمی‌تونی! برای این کار باید دو تا کارت شبکه داشته باشی…

می‌تونی با سیم بگیری و با وای‌فای بدی یا با وای‌فای بگیری و با سیم بدی.
ولی من با ویندوز امتحان کردم. میشد با وای‌فای از جایی اینترنت بگیری و بعد با همون وای‌فای به اشتراک بزاریش. تو گیت‌هاب چنتا اسکریپت برای اینکه روی لینوکس هم اینکار بشه کرد، دیدم ولی برای من کار نکردن.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین kook65247

• Full Member
  • *
  • ارسال: 167
در این خصوص کسی تجربه دیگه ای نداره؟
از لحاظ شدن میشه چون با همین سیستم (که یک کارت وای فای آنبرد داره) توی محیط ویندوز انجام دادم و یه قابلیت خاص نیست بلکه توی پیشفرض ویندوز ۱۰ وجود داره
{^-^}

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
در این خصوص کسی تجربه دیگه ای نداره؟
از لحاظ شدن میشه چون با همین سیستم (که یک کارت وای فای آنبرد داره) توی محیط ویندوز انجام دادم و یه قابلیت خاص نیست بلکه توی پیشفرض ویندوز ۱۰ وجود داره

برای منم سؤاله چون با دو تا گوشی اندرویدی هم می‌تونم این کارو انجام بدم. یکیش سال ۲۰۱۷ معرفی شده و وای‌فای ۵ داره (حتی ۶ هم نه). و امکان پیشفرض رام گوشیه و نیازی به اپلیکیشن جدا نداره.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92