فقط یه ذره mobile friendly تر باشه بهتره
قسمت فوتر و هدر سایت هنوز رسپانسیو نشده که باید کدهاشو مدیریت درست کنه
تم دارک هم داره منتها فعلا امکان تغییر توسط کاربر وجود نداره باید مدیر عوض کنه که بایستی در نسخه های بعدی قالب به عنوان پیشنهاد به سازنده قالب ارائه بشه ، شاید این امکان رو اضافه کنه.
سوم اینکه من اینجا میتونیم با تنظیم نام بگم که به جای نام کاربری اسمی که خودم میخوام نمایش داده بشه ولی همچنین قابلیتی رو من پیدا نکردم
این امکان توی phpBB وجود نداره ، اما میشه گزینه ای در پروفایل و تاپیک ها اضافه کرد که اسم واقعی طرف رو نشون بده که به نظرم چیز جالبی نیست.
مورد چهارم هم در رابطه با جستجو هستش که میاد پست هایی که اون عبارت رو دارن نمایش میده به نظرم اگه این به حای پست ها با تاپیک ها سر و کار داشته باشه بهتره
هر دو رو نشون میده هم عناوین و هم متن پست که این دقیق تر هست و زودتر کاربر به نتیجه میرسه تا بر اساس فقط عنوان تاپیک باشه
۱
. اگه میشه کد کپچا رو تغییر بدید. چون خیلی پیچیده هست و پیدا کردن و درست نوشتنش خیلی سخته.
کد کپچا بعدا اگه قرار به انجام کل کار شد به گوگل کپچا و یا سول تصادفی تغییر میکنه
۲. هنگام ثبت نام تمام اعداد به صورت فارسی نمایش داده میشه.مثلا تو کپچا اعداد رو فارسی نمایش میده با اینکه کیبورد من اینگلیسی هست.
فونت پیشفرض "وزیر" هست ، وزیر با تغییر اعداد - فونت وزیر با عدم تغییر اعداد هم وجود داره.
که البته مشکلی در سیستم بوجود نمیاره
۳. کادر های ورود نام کاربرری ، رمز ورود و ایمیل یه جوری استتار شدن که نمیشه راحت اونارو پیدا کرد. اگه میششه رنگ بندی اونا رو عوض کنید. این رنگ بندی در پنل کاربری هم وجود داره و اذیت میکنه.
نکته خوبی بود انجام شد ، باید کنترل اف5 بزنید تا تغییر رو ببینید.
۵. در قسمت => پنل کاربری => حساب کاربری => ویرایش پروفایل، نوشته : پر کردن فیلد هایی که با * مشخص شده اند الزامی است.ولی هیچ کادری با * مشخص نشده .
فعلا نکته الزامی اضافه نشده.
۶. تو پنل کاربری یه قسمت دوستان و دشمنان وجود داره . اصلا اون چی هست؟؟ میشه داخلش دوست انتخاب کرد ولی نمیشه دشمن انتخاب کرد. چرا؟ اصلا همچین قسمتی برای انجمن نیاز میشه؟
سیستم friend و foe هست. تو نسخه های بعدی phpBB این سیستم به کل عوض میشه. فعلا خاصیت خاصی نداره