قوانین انجمن وحی آسمانی نیست و در صورت موافقت تیم مدیران میشه یه قسمتهایی رو تغییر داد.
درسته. اگر پیشنهادی باشه، میشه بررسی کرد، ولی استفاده از نرمافزار انحصاری با هدف پایهای این انجمن نمیخونه.
خب من یه پیشنهاد دارم که با اصول انجمن هم منافاتی نداره. آقای بهزادی گفت یه فیلتر گزاشتیم که کاربر از داخل سیستم عامل ویندوز نتونه در این انجمن ثبت نام کنه (استفاده از اعداد فارسی) و این کار رو هیچ انجمن نرمافزار آزادی نمیکنه. حتی سایت gnu.org هم جلوی ورود کاربر ویندوزی رو نگرفته. خب من پیشنهاد میدم که در این قسمت تجدید نظر کنید و اجازه بدید کاربر از داخل ویندوز هم بتونه اینجا ثبت نام کنه، بعد اگه خلاف قوانین انجمن عمل کرد باهاش برخورد کنید. نظرتون چیه؟ این پیشنهاد هیچکدام از قوانین بنیادین انجمن رو هم نفی نمیکنه.
البته از آنجائی که به گفته خود کاربران این انجمن، ۱۵ سال هستش که هیچکدام از قوانین انجمن مطلقاً تغییر نکرده، احتمالاً برای این پیشنهاد هم بهانه ای می تراشید و ردش میکنید، چون به نظر میرسه که مشکل در جای دیگه است و شما (یعنی تیم مدیریت/نظارت) اصلاً قصد اصلاحات ندارید و یا اگر هم بخواهید چیزی رو اصلاح کنید اجازه اش رو ندارید. اگه اینطوره، بهتره که صادقانه به اعضای این انجمن بگویید که ما اجازه اصلاحات قوانین رو نداریم، که اعضا هم بیخودی دلشون رو به بررسی پیشنهادات خوش نکنند.