انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: برای ایجاد یک شبکه کاملا ساده جهت تبادل فایل چه باید کرد؟  (دفعات بازدید: 8039 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
بسم الله.
سلام.
آقا من میخوام  در حدود 100گیگ فایل رو از لپتاپم به یه کا مپیوتر دیگه انتقال بدم.تو ویندوز 7یا ویستا این کار خیلی راحته.کابل شبکه رو  وصل میکنی و share میکنی و تموم.حالا این کار رو تو اوبی 10.04 چطور انجام بدم؟من فقط یه کابل شبکه و چند تا کامپیوتر در اختیار دارم.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
نقل‌قول
حالا این کار رو تو اوبی 10.04 چطور انجام بدم؟

نقل‌قول
کابل شبکه رو  وصل میکنی و share میکنی و تموم

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
فکر کنم باید دستی IP بدی. به یکی ۱۹۲.۱۶۸.۰.۱ و به اون یکی ۱۹۲.۱۶۸.۰.۲ بعد میبینی اون یکی کامپیوتر رو در نتورکت.

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
ssh, scp, putty, pscp

برای شبکخ کردن در سیستم عامل های unix base مثل linux قضیه مثل سیستم عامل اسمشو نبر micro.. نیست
مثل همیشه micro.. برای windows  از روی پروتکل CIFS کپی کرده و سعی کرد به اسم خودش microsoft file and print sharing  تمام بکنه که نتونست
حالا برای شبکه کردن و به اشتراک گذاری منابع یا باید از Samba استفاده کنید و یا از NFS اینی که می گم Need For Speed نیستا Network File System
میرم سراغ راه خیلی راحت تر
تو هر دو تا ubuntu d یک directory بساز؛ راست کلیک کن و properties بگیر share رو انتخاب کن و share this folder رو که check box هستش رو تیک بزن
بعد از اینکه اینکارو انجام بدی synaptic چند تا package رو نصب میکنه و می تونی توسط IP منابع share رو در سیستم دیگه ای مشاهده کنی
اما اینکه چی شد؟
در این روش ubuntu خیلی حال داده به user چرا؟
چون داره از samba  استفاده می کنه و لازم نیست شما فایل /etc/samba/smb.conf رو edit  کنی و user بسازی  و در ۳ مقطع sambaو file system permission و احیانا file system acl تنظیمات مورد نظر رو انجام بدی و اگ quota نیز داشته باشی( quota برای محدود کردن user به حجم و یا تعداد ؛ برای فایل؛ به روی پارتیشن است) تنظیمات quota  را نیز در نظر می گیرد

Samba چیه؟
برای اتصال به شبکه micro.. (اسمشو نبر) بوجود آمد که از پرپتکل CIFS / SMB استفاده می کند
باهاش میشه به domain, work group وصل شد
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
نقل‌قول

نقل‌قول
اینطوریه واقعا؟پس توضیحات مانی چی میگه؟؟ببین:
ssh, scp, putty, pscp

برای شبکخ کردن در سیستم عامل های unix base مثل linux قضیه مثل سیستم عامل اسمشو نبر micro.. نیست
مثل همیشه micro.. برای windows  از روی پروتکل CIFS کپی کرده و سعی کرد به اسم خودش microsoft file and print sharing  تمام بکنه که نتونست
حالا برای شبکه کردن و به اشتراک گذاری منابع یا باید از Samba استفاده کنید و یا از NFS اینی که می گم Need For Speed نیستا Network File System
تو هر دو تا ubuntu d یک directory بساز؛ راست کلیک کن و properties بگیر share رو انتخاب کن و share this folder رو که check box هستش رو تیک بزن
بعد از اینکه اینکارو انجام بدی synaptic چند تا package رو نصب میکنه و می تونی توسط IP منابع share رو در سیستم دیگه ای مشاهده کنی
اما اینکه چی شد؟
چون داره از samba  استفاده می کنه و لازم نیست شما فایل /etc/samba/smb.conf رو edit  کنی و user بسازی  و در ۳ مقطع sambaو file system permission و احیانا file system acl تنظیمات مورد نظر رو انجام بدی و اگ quota نیز داشته باشی( quota برای محدود کردن user به حجم و یا تعداد ؛ برای فایل؛ به روی پارتیشن است) تنظیمات quota  را نیز در نظر می گیرد

Samba چیه؟
برای اتصال به شبکه micro.. (اسمشو نبر) بوجود آمد که از پرپتکل CIFS / SMB استفاده می کند
مانی جان.من میخوام حدود 100 گیگ دیتا رو از درایوهای مختلف لپتاپم رویه یه دسکتاپ پشتیبان بگیرم.یعنی میخوام کل درایو رو shareکنم نه فقط یه فولدر رو!!

آفلاین rezass

• Full Member
  • *
  • ارسال: 153
  • مرگ بر نژاد پرستی
هر دو تا سیستم عامل اوبونتو هست یا از اویونتو به ویندوز میخواین انتقال بدین؟
حالت اول رو امتحان نکردم ولی فکر کنم با اشتراک خود اوبونتو راحت بشه انجامش داد.
اگه حالت دوم هست که میشه خیلی راحت درایو رو توی ویندوز به اشتراک گذاشت و از اینور هم با دستوری مثل

sudo mount -t cifs //netbiosname/sharename /media/sharename -o guest,rw,iocharset=utf8,file_mode=0777,dir_mode=0777
درایو رو توی اوبونتو دید حالا خیلی راحت میشه توی ویندوز اجازه ی تغییر فایل ها رو بدین و از توی اوبونتو کپی کنین تو این پوشه.
netbiosname هم اسم کامپوتر ویندوزی هست

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • Free as in Freedom
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15173.msg116127.html#msg116127

سلام دوست عزیز متشکر از مشخصات
اگر سری مودم رو بفرمایید برای تنظیم dhcp بیشتر عارض خواهم شد
۱-اگر ip مودم ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ است ابتدا مودم رو ping کن
ping 192.168.1.1اگر پیغامی مثل:
64 bytes from 192.168.1.1: icmp_seq=1 ttl=64 time=2.15 msرا دریافت کردید به مودم login کنید و تنظیمات pppoe را روی مودم انجام دهید و اگر پیغام بالا را دریافت نکردید مستقیم با کابل بدون اتصال به switch انجام دهید و اگر دوباره پیغام بالا را دریافت نکردید دستورات زیر را انجام دهید
sudo ifconfig eth0 192.168.110 netmask 255.255.255.0 up
ping 192.168.1.1
اگر دوباره پیغام را دریافت نکردید
sudo iptables -F و اگر بازهم نتوانستید مودم را ping کرده و پیغامی مشابه پیغام مذکور را بگیرید اتصالات خود را چک کرده و نهایتا مودم را reset کنید
============== تمامی فرض بر این است که ip مودم 192.168.1.1 باشد ==============

اگر این مرحله را پشت سر گذاشته اید و pppoe را روی مودم config کرده اید بد نیست که dhcp را بر روی مودم enable کنید تا از دادن دستی ip رها شوید
بعد از فعال کردن dhcp ؛ switch را به مودم وصل کرده و سیستم ها را به switch وصل کنید و کد زیر را برای گرفتن ip از dhcp بر روی هر کدام از سیستم ها بزنید
sudo dhclient
ifconfig eth0

ip هر دو سیستم را مد نظر داشته باشید
=========================================================

سپس از سیستم a سیستم b را ping کنید و اگر پاسخ گرفتید 4.2.2.4 را ping کنید و اگر بازهم پاسخ گرفتد www.google.com را ping کنید و اینک با گرفتن پاسخ از اتصال به اینترنت مطمئن باشید

========================================================
 package های زیر را نصب کنید:

sudo apt-get install samba samba-common samba-common-bin smbclient keyutils pyneighborhood smbfs
بعد از نصب :
mkdir /test
/test => right click => properties => share => check "share this folder" => check "guest access" => click "create share"
روی سیتمی که می خواد share رو ببینه:
sudo mount.smbfs //192.168.1.x/test /mntو شما share رو دارید و اگر بخواید به جای ui دستی share  بسازید و برای share از مشترک password بخواهد؛ بفرمایید که عرض کنم
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین soroush419

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
اگه حالت دوم هست که میشه خیلی راحت درایو رو توی ویندوز به اشتراک گذاشت و از اینور هم با دستوری مثل

sudo mount -t cifs //netbiosname/sharename /media/sharename -o guest,rw,iocharset=utf8,file_mode=0777,dir_mode=0777
درایو رو توی اوبونتو دید حالا خیلی راحت میشه توی ویندوز اجازه ی تغییر فایل ها رو بدین و از توی اوبونتو کپی کنین تو این پوشه.
با این مشکل مواجه می شم :

soroush@soroush:/media/D$ sudo mount -t cifs //FARSHAD/D /media/D -o guest,rw,iocharset=utf8,file_mode=0777,dir_mode=0777
[sudo] password for soroush:
mount error: could not resolve address for FARSHAD: Unknown error
soroush@soroush:/media/D$

« آخرین ویرایش: 14 آذر 1390، 06:06 ب‌ظ توسط soroush419 »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
این کارا چیه دیگه؟ رو یکی از سیستم‌ها یه کانکشن سیمی از نوع Shared to other computers بساز و دو سر کابل رو به سیستم‌ها وصل کن. خودشون می‌فهمن و به هم وصل می‌شن. تموم شد و رفت. برای اشتراک فایل هم راست کلیلک می‌کنی رو شاخه‌ای که می‌خوای به اشتراک بذاریش و در قسمت sharing options تیک‌های مربوطه رو می‌زنی
« آخرین ویرایش: 17 آذر 1390، 04:53 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • Free as in Freedom
نقل‌قول

نقل‌قول
اینطوریه واقعا؟پس توضیحات مانی چی میگه؟؟ببین:
ssh, scp, putty, pscp

اما اینکه چی شد؟

Samba چیه؟
مانی جان.من میخوام حدود 100 گیگ دیتا رو از درایوهای مختلف لپتاپم رویه یه دسکتاپ پشتیبان بگیرم.یعنی میخوام کل درایو رو shareکنم نه فقط یه فولدر رو!!

اگر میخواید کل partition یا HDD رو Share کنید بازم فرقی‌ نداره، از آدرس dev/sdX اور dev/hdX استفاده کنید
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

MONO is Windows API

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • Free as in Freedom

با این مشکل مواجه می شم :

soroush@soroush:/media/D$ sudo mount -t cifs //FARSHAD/D /media/D -o guest,rw,iocharset=utf8,file_mode=0777,dir_mode=0777
[sudo] password for soroush:
mount error: could not resolve address for FARSHAD: Unknown error
soroush@soroush:/media/D$

من فکر می‌کنم شما تو network مشکل دارید، ابتدا Farhad رو باIP که دارهPing کنید، مطمئن بشید که NetbiosName سیستم مورد نظر Farhad هستش
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

MONO is Windows API

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
این کارا چیه دیگه؟ رو یکی از سیستم‌ها یه کانکشن سیمی از نوع Shared to other computers بساز و دو سر کابل رو به سیستم‌ها وصل کن. خودشون می‌فهمن و به هم وصل می‌شن. تموم شد و رفت. برای اشتراک فایل هم راست کلیلک می‌کنی رو شاخه‌ای که می‌خوای به اشتراک بذاریش و در قسمت sharing options تیک‌های مربوطه رو می‌زنی
خیلی جالب بود!
حالا آیا میشه بهمین سادگی نت رو بینشون به اشتراک گذاشت؟ببینین من یه لپتاپ دارم وایرلس نداره و یه نتبوک که داره.میتونم از یه راه به همین سادگی لپتاپم رو هم به نت وصل کنم؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
دقیقا این راه اینترنت رو هم به اشتراک می‌گذاره. اگه خودش نفمید هم نهایتا gateway میهمان رو روی سیستم میزبان ست می‌کنید ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
دقیقا این راه اینترنت رو هم به اشتراک می‌گذاره. اگه خودش نفمید هم نهایتا gateway میهمان رو روی سیستم میزبان ست می‌کنید ;)
خب ببینین با نتبوکم به وایرلس وصل میشم و ازونجا با pptp به نت.تو این کامپیوتر همون گزینه share to another رو میزنم.بعد لپتاپم رو وصل میکنم با کابل شبکه به نتبوک.حالا دقیقا چیکار کنم؟

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • Free as in Freedom
sudo route add default gw <urGateWay IP addr>
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

MONO is Windows API