ممنون
پس شما میگی کلا کوبونتو روبریزم
فقط یه سوال : من الان کلی برنامه روی این اوبونتو ریختم راهی نیست که اینا پاک نش و بعدش من تازه از ویندوز مهاجرت کردم و ویندوز رو هنوز کنار اوبونتو دارم نمی خوام پاک بشه راه حلی هست که این لینوکس رو به کوبونتو ارتقاء بدم و از اول نصب نکم
طبق چیزی که عرض کردی آره چون باید یه کاربر متوسط به بالا باشی تا بتونی به راحتی کاری که میخوای رو انجام بدی و اینکه شما قبل نصب هر سیستم عاملی اول ببین داره از چ محیط کاری استفاده میکنه . اما در مورد پاک کردن کامل لینوکس ببینید دوست عزیز لینوکس در واقع سیستمی نیست مثل ویندوز که نشد پاکش کنی پس این رو یادتون باشه اما بعضی وقت ها کابرانی که تازه وارد دنیای گنو لینوکس شدن به مشکلاتی میخورن که تنها راه براشون حذف و نصب دوباره س که البته چاره ای نیست وگرنه یه کاربر وارد میدونه چکار کنه...
و البته چیزی که هست شما روی اوبونتو با محیط گنوم kde نصب کردید و این باعث مشکلات شده و چیزی که در وحله اول پیشنهاد دادم حذف kde بود و اینکه با محیط گنوم فعلا کار کنید و بعدا به سمت توزیع دیگه با محیط کاری مورد علاقه تون برید
و به نظرم با حذفش شرایط بهتر و خطاهایی که میده سریع تر میشه درست کرد
پیشنهاد حذف اوبونتو رو مد نظر داشته باشید اما سریع عمل نکنید مثلا من خودم هنوز در کنار ویندوز از گنو/لینوکس استفاده میکنم که بعد از یکی دو سال الان دارم ویندوز رو حذف میکنم و داخل لینوکس یه ماشین مجازی دارم و داخلش ویندوز نصب کردم برای گارهای دانشگاه و از زوبونتو استفاده میکنم و هنوز یه کاربر مبتدی هستم در حال پیشرفت
پس تا مطمئن نشدید کاری نکنید توی یوتیوب و اینترنت خوب سرچ کن قطعا راه حلی برای مشکلت پیدا میشه اما من میگم چیزی که باعث به وجود اومدن مشکل برای شما شده نصب kde بوده پس حذفش کن و طبق چیزی که یادمه وقتی میخوای login کنی ازتون میپرسه از کدوم محیط کاری میخوای استفاده کنی و وقتی شما kde رو حذف کنی میمونه همون گنوم
مثلا آموزش زیر رو ببینید :
https://www.sarzamindownload.com/modules.php?name=Content&file=tags&op=tags&tags=%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4_%D9%86%D8%B5%D8%A8_KDE_%D8%A8%D8%B1_%D8%B1%D9%88%DB%8C_%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88