انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل با Synchronizer  (دفعات بازدید: 1577 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین termite62

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
مشکل با Synchronizer
« : 12 شهریور 1389، 11:43 ق‌ظ »
سلام دوستان یکی از مشکلات من تو ubuntu این است که یک سری داده هام را که بر روی آنها توی notebook کار می کنم که باید خودشون بصورت اتوماتیک با desktop یکسان شن (Synchroniz)  البته بگم از یک روتر وایر لس استفاده می کنم. دسکتاب از ویندوز استفاده می کند. البته تو اوبونتو من شبکه آن را می شناسه و از آن استفاده می کنم. داده هایی هم که روی آنها کار می کنم.  در یک درایو دیگه است وقتی فلش وصل است آن درایو و می شناسه. برای این کار از نرم افزار Super Flexible File Synchronizer v4.46 استفاده می کنم خیلی نرم افزار خوبی است. باwine نصب هم شد. اما وقتی می خواهد برنامه برای یکسان سازی براش تعریف کنم . نه شبکه تو لیست هست نه آن یکی درایو. چه کنم؟

آفلاین termite62

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
پاسخ به: مشکل با Synchronizer
« پاسخ #1 : 12 شهریور 1389، 11:50 ق‌ظ »

این هم عکس درایوهاست Data,project را میخوام این بلا را سرش بیارم.

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #2 : 12 شهریور 1389، 02:12 ب‌ظ »
دووست عزیز لزوما هر برنامه ای با واین اجرا بشه دلیل بر کار کردن صد در صدش نیست . بهتره یه نگاه به appdb.winehq.com بزنی ببینی چی می گه . بعضی از برنامه ها نحوه نصب خاصی دارند . بعضیا همه برنامه کار نمی کنه یعنی بعضی از بخشاش کار نمی کنه .  البته اینی که گفتم به صورت کلی بود اما برنامه شما تو این لیست نبود فکر کنم به یه برنامه جایگزین فکر کنی بهتر باشه . حالا ببینیم بقیه دوستان چی می گن .

آفلاین هادی تایانلو

• Full Member
  • *
  • ارسال: 195
  • روش استفاده از منابع را یاد بگیرید
« پاسخ #3 : 12 شهریور 1389، 06:41 ب‌ظ »