0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلام.من از manjaro GNOME استفاده میکنم.ایا کسی کرنل 5.10 را امتحان کرده.اگر کرده و در ان مشکلی ندیده ,لطفا زیر اینجا بنویسد تا من هم اپدیت کنم.
نقلقول از: alireza138812 در 25 بهمن 1399، 01:09 بظسلام.من از manjaro GNOME استفاده میکنم.ایا کسی کرنل 5.10 را امتحان کرده.اگر کرده و در ان مشکلی ندیده ,لطفا زیر اینجا بنویسد تا من هم اپدیت کنم.علت خاصی داره که میخوای کرنل رو آپگرید کنی؟ من امتحانش کردم و مرتب فریزهای یک ثانیهای داشتم. Downgrade کردم و حل شد و دیگه نرفتم دنبال پیدا کردن علتش.البته ممکنه روی یه سیستم دیگه خوب کار کنه.
علت خاصی داره که میخوای کرنل رو آپگرید کنی؟ من امتحانش کردم و مرتب فریزهای یک ثانیهای داشتم. Downgrade کردم و حل شد و دیگه نرفتم دنبال پیدا کردن علتش.البته ممکنه روی یه سیستم دیگه خوب کار کنه.
نقلقول از: آرمان اسماعیلی در 26 بهمن 1399، 07:53 بظنقلقول از: alireza138812 در 25 بهمن 1399، 01:09 بظسلام.من از manjaro GNOME استفاده میکنم.ایا کسی کرنل 5.10 را امتحان کرده.اگر کرده و در ان مشکلی ندیده ,لطفا زیر اینجا بنویسد تا من هم اپدیت کنم.علت خاصی داره که میخوای کرنل رو آپگرید کنی؟ من امتحانش کردم و مرتب فریزهای یک ثانیهای داشتم. Downgrade کردم و حل شد و دیگه نرفتم دنبال پیدا کردن علتش.البته ممکنه روی یه سیستم دیگه خوب کار کنه.البته من رفتم روی ام ایکس لینوکسولی توی ام ایکس لینوکس هم کرنل من ۵.۸ است.ولی چون ۵.۱۰ جدیده گفتم شاید بهتر باشه که فهمیدم نیست.