انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ‫برنامه آشنایی با لینوکس در شبکه آموزش توسط سعید زبردست  (دفعات بازدید: 44977 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
برنامه ی امروز بسیار خوب بود
تنها نکته ای که هست اون بخش پارتیشن بندی رو دوباره در برنامه ی آینده بدرستی توضیح بدید هر بخشش رو
درست توضیح ندادید و از نگر من یک کاربر تازه اگر بخواد با همون چند جمله نصب رو انجام بده ۵۰ در صد میزنه یجای هاردو یا حتی همه ی بخشها رو پاک میکنه

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
ممنون از پیشنهاداتتون. اگر برنامه بعدی قطعی شد خبرش رو می دم.
این ترمینال هم عادت شده :D
تقصیر مجری نبود. اونم خیلی دلش می خواست مدت برنامه زیاد تر بشه ولی از پشت صحنه هی می گفتن وقت نیست.
در مورد پارتیشن بندی هم من مطالبم خیلی کامل بود ولی وقت نشد. تووی اسلایدهام کامل توضیح داده بودم.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
بعد این طرف که راجع به msconfig  می گفت به نظرم خیلی در این ضمینه بارش نبود چون علت اصلی و اساسی کاهش سرعت ویندوز دریور ها هستن
بعد شما هم فکر نکنید که درایور فقط واسه سخت افزار مثلا خیلی آنتی ویروس ها درایور دارند در واقع درایور یک راهنمای سیستم عامل هست که نرم افزار های معروف ازش استفاده می کنن و علت کند شدن سیستم بیشتر این هاست تا چهار تا برنامه که تو استرات اپ لود می شن

بعد علت بعدیش سرویس های اجرایی رو ویندوزه که به اون هم نپرداخت ( که بهتر که نپرداخت) و بعد از این دو دلیل می رسیم به msconfig نه از اول که

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
1- (من کاره ای که نیستم، فقط یه پیش نهاده!)اگه میشه یه دستی به دسکتاپتون بکشید :D، (ممکنه شما دسکتاپتونو دوس داشته باشید)اما اگه من به جای شما بودم برای جذب مخاطب کمی دسکتاپم رو روشن تر و شاد تر می کردم، اگه میشه افکت ها رو یه کم بش تر کنید!
2- درج زوم ذره بین رو هم بشتر کنید!(من که از پشت تلویزیون خونمون چیزی رو نتونستم دقیق ببینم :()
3- اگه میشه یکم تو کار های عملی کم تر از ترمینال استفاده کنید ;)(یا اصلا استفاده نکنید) چون به نظرم استفاده از کد، تصویر بدی رو تو ذهن مخاطب میزاره :(
با تشکر
منم با maka کاملا موافقم. البته زومش بد نبود یعنی فکر میکنم کافی بود
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
این طرف که داشت از msconfig صحبت میکرد ، معلوم بود اصلا اسم لینوکس به گوشش نخورده بود چون میگفت : << سیستم عامل = ویندوز  >>
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین bijanbina

• Full Member
  • *
  • ارسال: 200
  • جذاب دو عالم
    • بیژن بینایی
1- (من کاره ای که نیستم، فقط یه پیش نهاده!)اگه میشه یه دستی به دسکتاپتون بکشید :D، (ممکنه شما دسکتاپتونو دوس داشته باشید)اما اگه من به جای شما بودم برای جذب مخاطب کمی دسکتاپم رو روشن تر و شاد تر می کردم، اگه میشه افکت ها رو یه کم بش تر کنید!
2- درج زوم ذره بین رو هم بشتر کنید!(من که از پشت تلویزیون خونمون چیزی رو نتونستم دقیق ببینم :()
3- اگه میشه یکم تو کار های عملی کم تر از ترمینال استفاده کنید ;)(یا اصلا استفاده نکنید) چون به نظرم استفاده از کد، تصویر بدی رو تو ذهن مخاطب میزاره :(
با تشکر

چی از ترمینال استفاده نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید مثا این می مونه شما بری به یک راننده بگی لطفا از رمون استفاده نکن آخه جلوه خوبی نداره
بابا همه کلاس لینوکس به ترمینالش هست
همه کار های جالبش توی ترمینال هست در واقع لینوکس که برای بچه بازی و دیدن فیلم و بازی کردن نیست و هدف از تولیدش این نیست بلکه هدفش اینه که کد زنی و قدرتندی رو افزایش بده حالا اگر نسخه های خانگی اون مثل اوبونتو یا مینت یا دیگر نسخه ها موجوده دلیل نمی شه ما هدفمون رو برای چیزای الکی مثل این که شما گفتین کنار بزاریم

در واقع لینوکس ترمیناله و ترمینال لینوکس اگر ترمینال نباشه لینوکسی نیست و اگر لینوکس نباشه ترمینالی البته دوستان منظورم از لینوکس گنو/لینوکسه

آفلاین sayla

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 53
با تشکر

ببخشید مثا این می مونه شما بری به یک راننده بگی لطفا از رمون استفاده نکن آخه جلوه خوبی نداره
همه کار های جالبش توی ترمینال هست در واقع لینوکس که برای بچه بازی و دیدن فیلم و بازی کردن نیست و هدف از تولیدش این نیست بلکه هدفش اینه که کد زنی و قدرتندی رو افزایش بده حالا اگر نسخه های خانگی اون مثل اوبونتو یا مینت یا دیگر نسخه ها موجوده دلیل نمی شه ما هدفمون رو برای چیزای الکی مثل این که شما گفتین کنار بزاریم

در واقع لینوکس ترمیناله و ترمینال لینوکس اگر ترمینال نباشه لینوکسی نیست و اگر لینوکس نباشه ترمینالی البته دوستان منظورم از لینوکس گنو/لینوکسه
من مبتدی وقتی با صفحهء خط فرمان روبرو میشم میگم دابل کلیک ویندوز رو عشق است!
یادتون نره اکثر کسایی که این برنامه هارو میبینن یا تازه کار هستن یا دنبال سوتی
نتیجتا هرچی مسائل ساده تر بیان بشه کاربر بیشتر جذب میشه
مثال راننده و فرمون کاملا با لینوکس یا بقول شما اساتید!!! گنو/لینوکس فرق داره
رانندگی بدون فرمون غیر ممکنه اما لینوکس رو میشه بدون خط فرمان هم به عنوان یک سیستم عامل کارا به کاربرها معرفی کرد
اگر خیلی به ماشین علاقه دارید میشه مثال سادگی کار با ماشین دنده اوتومات رو زد!
شمایی که با شوماخر عکس داری شاید دنده اوتومات برات مسخره باشه! اما منی که تازه از پشت دوچرحه قراره پشت یک وسیلهء موتوری بشینم بهتر میدونم با اوتومات رانندگی کنم
sayla
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 10:34 ب‌ظ توسط sayla »

آفلاین maka

• Full Member
  • *
  • ارسال: 205
    • گنودام (Gnudom)
با تشکر

دوست عزیز، حرف شما کاملا درسته و من هم عاشق ترمینال هستم!!!! :D :D :P :P
ولی برای دعوت کاربر ها به لینوکس(اونم کاربرای خونگی که با ویندوز کار می کردند)هنوز یه کم زوده!!!ولی اگر با ترمینال کارهای جالب می کردند مثل  جنگ ستارگان درترمینال و .....،خیلی بهتر بود! آخه ایشون برا باز کردن پوشه از ترمینال استفاده کردن، که فک نمی کنین برای کاربرای ویندوز عجیب باشه؟؟

(یه وقت فک نکنین من می گم که آقای زبردست کار اشتباهی میکنن ها!! ??? :-X)

آفلاین shervinkh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 197
  • An ENFP
    • سایت شخصی
سلام.دوستان.
کسی برنامه رو ضبط نکرده؟
من خیلی دلم می خواست ببینم ولی ندیدم.
Gentoo KDE x86_64
Notebook:Asus N53SN
www.shervin.org

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
برنامه خیلی خوب بود. البته من زنده ندیدم. آقای زبر دست تا میتونید از ترمینال استفاده نکنید. یه مثال میزنم. امشب من و پدرم با هم این برنامه رو نکاه کردیم. بعد از دیدن برنامه بابام گفت وبندوز خیلی راحت تره! به نظر من اگه از محیط گرافیکی استفاده کنید میتونه خیلی مفیدتر باشه.

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
این ترمینال عادت شده. خودم هم فکر می کنم برای شروع نباید معرفی بشه. یا کاری از طریق اون انجام داد. البته هممون می دونیم که یکی از مهم ترین مزیت های لینوکس همین ترمینالشه ;)
برنامه رو من ضبط نکردم. اگه شد از صدا و سیما می گیرم و آپ می کنم.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین kdbwnf

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 59
  • درود بر لینوکس مینت
    • kdbwnf
من خیلی دلم می خواست این برنامه رو زنده ببینم ولی نتونستم. کسی برنامه رو برای آپلود نداره؟ :'(
آزادی را با آزادگی جمع بزنیم
kdbwnf

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
با تشکر

دوست عزیز، حرف شما کاملا درسته و من هم عاشق ترمینال هستم!!!! :D :D :P :P
ولی برای دعوت کاربر ها به لینوکس(اونم کاربرای خونگی که با ویندوز کار می کردند)هنوز یه کم زوده!!!ولی اگر با ترمینال کارهای جالب می کردند مثل  جنگ ستارگان درترمینال و .....،خیلی بهتر بود! آخه ایشون برا باز کردن پوشه از ترمینال استفاده کردن، که فک نمی کنین برای کاربرای ویندوز عجیب باشه؟؟

(یه وقت فک نکنین من می گم که آقای زبردست کار اشتباهی میکنن ها!! ??? :-X)

منم با maka موافقم
بنظر من نباید جلوی کاربران تازه کار با ترمینال کارکرد چون فکر می کنن لینوکس سخته
اما وقتی با خیال راحت و بدون ترس از اینکه باید همش کد وارد کنم بیام تو لینوکس اونوقت کم کم خیلی راحت کارامو با ترمینال می کنم
کسی که بیاد تو لینوکس خودش عاشق ترمینال میشه و باهاش کار می کنه حتی اگر نخواد :دی
من خودم ار طرفداران پروپاقرص ترمینالم
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
این هفته هم شما هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
من خیلی دلم می خواست این برنامه رو زنده ببینم ولی نتونستم. کسی برنامه رو برای آپلود نداره؟ :'(
من هم منتظرم دوستان این برنامه ( برنامه دوم ) رو آپلود کنند.