1- (من کاره ای که نیستم، فقط یه پیش نهاده!)اگه میشه یه دستی به دسکتاپتون بکشید ، (ممکنه شما دسکتاپتونو دوس داشته باشید)اما اگه من به جای شما بودم برای جذب مخاطب کمی دسکتاپم رو روشن تر و شاد تر می کردم، اگه میشه افکت ها رو یه کم بش تر کنید!
2- درج زوم ذره بین رو هم بشتر کنید!(من که از پشت تلویزیون خونمون چیزی رو نتونستم دقیق ببینم )
3- اگه میشه یکم تو کار های عملی کم تر از ترمینال استفاده کنید (یا اصلا استفاده نکنید) چون به نظرم استفاده از کد، تصویر بدی رو تو ذهن مخاطب میزاره
با تشکر
منم با maka کاملا موافقم. البته زومش بد نبود یعنی فکر میکنم کافی بود
چی از ترمینال استفاده نشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید مثا این می مونه شما بری به یک راننده بگی لطفا از رمون استفاده نکن آخه جلوه خوبی نداره
بابا همه کلاس لینوکس به ترمینالش هست
همه کار های جالبش توی ترمینال هست در واقع لینوکس که برای بچه بازی و دیدن فیلم و بازی کردن نیست و هدف از تولیدش این نیست بلکه هدفش اینه که کد زنی و قدرتندی رو افزایش بده حالا اگر نسخه های خانگی اون مثل اوبونتو یا مینت یا دیگر نسخه ها موجوده دلیل نمی شه ما هدفمون رو برای چیزای الکی مثل این که شما گفتین کنار بزاریم
در واقع لینوکس ترمیناله و ترمینال لینوکس اگر ترمینال نباشه لینوکسی نیست و اگر لینوکس نباشه ترمینالی البته دوستان منظورم از لینوکس گنو/لینوکسه
من مبتدی وقتی با صفحهء خط فرمان روبرو میشم میگم دابل کلیک ویندوز رو عشق است!
یادتون نره اکثر کسایی که این برنامه هارو میبینن یا تازه کار هستن یا دنبال سوتی
نتیجتا هرچی مسائل ساده تر بیان بشه کاربر بیشتر جذب میشه
مثال راننده و فرمون کاملا با لینوکس یا بقول شما اساتید!!! گنو/لینوکس فرق داره
رانندگی بدون فرمون غیر ممکنه اما لینوکس رو میشه بدون خط فرمان هم به عنوان یک سیستم عامل کارا به کاربرها معرفی کرد
اگر خیلی به ماشین علاقه دارید میشه مثال سادگی کار با ماشین دنده اوتومات رو زد!
شمایی که با شوماخر عکس داری شاید دنده اوتومات برات مسخره باشه! اما منی که تازه از پشت دوچرحه قراره پشت یک وسیلهء موتوری بشینم بهتر میدونم با اوتومات رانندگی کنم
sayla