سلام
از همتون تشکر می کنم. خوشحالم که تونستم کمکی در جهت ترویج گنو/لینوکس انجام بدم.
با اینکه فقط ۲ روز فرصت داشتم (که یه روز اون رو هم مسافرت بودم) سعی کردم کلیات مطالب رو آماده کنم. من حدود ۲۰ تا اسلاید آماده کرده بودم که بدلیل کمبود وقت تعداد کمی از اونا پخش شدن و نتونستم خیلی توضیح بدم. بخصوص بخش مربوط به امنیت. کلی مطلب آماده کرده بودم که نرسیدم توضیح بدم.
یه سوالی؟ما چکار میتونیم بکنیم که شما یا امثال شما رو بیشتر دعوت کنن و ما تو صدا سیما بیشتر از لینوکس و نرم افزارهای آزاد بشنویم؟پیامک بزنیم؟تلفن بزنیم؟چه کار میتونیم بکنیم؟
همونطور که خودتون گفتید، می تونین به برنامه اس ام اس بزنید، به روابط عمومی زنگ بزنین. اونجا واقعا به پیامک ها اهمیت میدادن و تک تکشون رو بررسی می کردن
همون اول برنامه بگین که گنو/لینوکس درسته نه لینوکس و این که یه نرم افزار آزاده نه فقط متنباز
این ها رو تا جایی که میشد گفتم. فقط حیف که وقت کم بود.
یه تیکه هم در مورد گیج زدن کاربرا تو GIMP انداختن که ترکیدم از خنده
اون لحظه چیز دیگه این به ذهنم نرسید. خودمون هم تووی جمعمون از همین گیج زدن استفاده می کنیم
کلا در مورد
امنیت فرصت خیلی کم بود. من حدود ۷ یا ۸ دقیقه در نظر گرفته بودم. کلی هم مطلب تووی دفترچم آماده کرده بودم ولی فرصت نشد
در مورد صبحت های اون خانومه هم می خواستم توضیح بدم که فرصت نشد.
برنامه رو هنوز آپلود نکردن ولی بعد از دانلود در آدرس زیر قرار میدن:
http://www.iransima.ir/CalendarResult.jsp?code=94&type=2010-09-04همچنین: ما که هرکی رو توی این برنامه می بینیم مجری میگه: خب فلانی جان هفته ی بعد در مورد چی صحبت می کنیم و هفته ی بعد یک نفر دیگه میاد، واقعا هفته ی بعد هم برنامه داری یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد هفته بعد هم باید بگم در مورد گنو/لینوکسه. احتمال زیاد باز هم من باشم ولی ۱۰۰٪ نیست. شاید کس دیگه ای بیاد
پشت صحنهواقعا خوب بود. هم برخورد کارمندان و هم برنامه ریزی. هر وقت پیامک میومد، وسط میانبرنامه با هم می خووندیم. علاوه بر مجری خود کارمندان اونجا هم خیلی کنجکاو بودن. خلاصه اونها هم تشویق شدن برای استفاده از لینوکس
در آخر از دست اندرکاران برنامه صفر و یک که این امکان رو برای من فراهم کردن تشکر می کنم و خیلی خوشحالم که در تلویزیون برنامه ای به گنو/لینوکس می پردازه.سعی می کنم تووی وبلاگ مطلب بیشتری بنویسم.
شاد و موفق باشین