انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ‫برنامه آشنایی با لینوکس در شبکه آموزش توسط سعید زبردست  (دفعات بازدید: 44973 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
سلام.
خوب بود.وقتش خیلی کم بود مجری کمی پرید تو بحث.از اولش نشستم با خانومم پا برنامه.گفتم این برنامه رو از دست نده.
کاش بیشتر با کامپیز ور میرفتین.مجری واقعا کف کرده بود.کسی که تا حالا لینوکس رو ندیده شاید اصلا باورش نشه یه چنین چیزی رو به این سادگی در دسترس باشه تو لینوکس.دفعه بعدی برین رو امنیت صحبت کنین.یکم در مورد مجوزا بگین و از این ویروسی نشدن محکمتر دفاع کنین که حرفای اون خانومه بی اثرشه.
کلا خوب بود.منتظر بعدیش هستیم.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15246.0/topicseen.html
این هم اولین قربانی برنامه آقا سعید :D
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین bahramwhh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 80
خیلی خوب بود.
به آقا سعید عزیز تبریک میگم  ;)
تورو خدا با این حرفی که مایکروسافتی‌ها راه انداختن بیایید مقابله کنیم : گنو/لینوکس ویروس کم داره چون کاربر کم داره !!
خیلی حرف بیخودی هست که البته جواب خوبی با نمودار داد.
یه نکته هم : سعی کنید این نمودارها رو با منابع ذکر کنید تا کاملا به حقیقت این موضوع پی ببرند.

بازم تشکر

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
کسی جایی up  نکرده؟
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
آقا سعید خودت یکم برامون بگو: از مجریش، حسی که اون موقع داشتی وقتی از لینوکس می گفتی، وقتی مجریه کامپیز رو دید و کف خونش برید
الآن هم آنلاین هستی بگو دیگه همه دوست داریم بشنویم

راستی مثل اینکه کسی برنامه رو ضبط نکرده شما یه درخواست بدید بگید برنامه ی خودم رو ضبط شده بدید اونا هم حتما می دن، شما هم بی زحمت آپلودش کنید

همچنین: ما که هرکی رو توی این برنامه می بینیم مجری میگه: خب فلانی جان هفته ی بعد در مورد چی صحبت می کنیم و هفته ی بعد یک نفر دیگه میاد، واقعا هفته ی بعد هم برنامه داری یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
سلام

از همتون تشکر می کنم. خوشحالم که تونستم کمکی در جهت ترویج گنو/لینوکس انجام بدم.
با اینکه فقط ۲ روز فرصت داشتم (که یه روز اون رو  هم مسافرت بودم) سعی کردم کلیات مطالب رو آماده کنم. من حدود ۲۰ تا اسلاید آماده کرده بودم که بدلیل کمبود وقت تعداد کمی از اونا پخش شدن و نتونستم خیلی توضیح بدم. بخصوص بخش مربوط به امنیت. کلی مطلب آماده کرده بودم که نرسیدم توضیح بدم.

نقل‌قول
یه سوالی؟ما چکار میتونیم بکنیم که شما یا امثال شما رو بیشتر دعوت کنن و ما تو صدا سیما بیشتر از لینوکس و نرم افزارهای آزاد بشنویم؟پیامک بزنیم؟تلفن بزنیم؟چه کار میتونیم بکنیم؟
همونطور که خودتون گفتید، می تونین به برنامه اس ام اس بزنید، به روابط عمومی زنگ بزنین. اونجا واقعا به پیامک ها اهمیت میدادن و تک تکشون رو بررسی می کردن  :)

نقل‌قول
همون اول برنامه بگین که گنو/لینوکس درسته نه لینوکس و این که یه نرم افزار آزاده نه فقط متن‌باز
این ها رو تا جایی که میشد گفتم. فقط حیف که وقت کم بود.

نقل‌قول
یه تیکه هم در مورد گیج زدن کاربرا تو GIMP انداختن که ترکیدم از خنده  :D
اون لحظه چیز دیگه این به ذهنم نرسید. خودمون هم تووی جمعمون از همین گیج زدن استفاده می کنیم   ;D

کلا در مورد امنیت فرصت خیلی کم بود. من حدود ۷ یا ۸ دقیقه در نظر گرفته بودم. کلی هم مطلب تووی دفترچم آماده کرده بودم ولی فرصت نشد  :( در مورد صبحت های اون خانومه هم می خواستم توضیح بدم که فرصت نشد.

برنامه رو هنوز آپلود نکردن ولی بعد از دانلود در آدرس زیر قرار میدن:
http://www.iransima.ir/CalendarResult.jsp?code=94&type=2010-09-04

نقل‌قول
همچنین: ما که هرکی رو توی این برنامه می بینیم مجری میگه: خب فلانی جان هفته ی بعد در مورد چی صحبت می کنیم و هفته ی بعد یک نفر دیگه میاد، واقعا هفته ی بعد هم برنامه داری یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد هفته بعد هم باید بگم در مورد گنو/لینوکسه. احتمال زیاد باز هم من باشم ولی ۱۰۰٪ نیست. شاید کس دیگه ای بیاد  ::)

پشت صحنه
واقعا خوب بود. هم برخورد کارمندان و هم برنامه ریزی. هر وقت پیامک میومد، وسط میانبرنامه با هم می خووندیم. علاوه بر مجری خود کارمندان اونجا هم خیلی کنجکاو بودن. خلاصه اونها هم تشویق شدن برای استفاده از لینوکس  :P

در آخر از دست اندرکاران برنامه صفر و یک که این امکان رو برای من فراهم کردن تشکر می کنم و خیلی خوشحالم که در تلویزیون برنامه ای به گنو/لینوکس می پردازه.

سعی می کنم تووی وبلاگ مطلب بیشتری بنویسم.

شاد و موفق باشین
« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1389، 10:16 ب‌ظ توسط سعید زبردست »
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین Majidjan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
سلام. وقت بخیر.
..... من حدود ۲۰ تا اسلاید آماده کرده بودم که بدلیل کمبود وقت تعداد کمی از اونا پخش شدن و نتونستم خیلی توضیح بدم. بخصوص بخش مربوط به امنیت. کلی مطلب آماده کرده بودم که نرسیدم توضیح بدم.
.....
.....
....
کلا در مورد امنیت فرصت خیلی کم بود. من حدود ۷ یا ۸ دقیقه در نظر گرفته بودم. کلی هم مطلب تووی دفترچم آماده کرده بودم ولی فرصت نشد
.....

استاد این مطالب رو اینجا قرار نمیدید ؟ لااقل اینجا استفاده کنیم/

نقل‌قول
همونطور که خودتون گفتید، می تونین به برنامه اس ام اس بزنید، به روابط عمومی زنگ بزنین. اونجا واقعا به پیامک ها اهمیت میدادن و تک تکشون رو بررسی می کردن  :)

شماره های SMS و تلفن رو اگه میشه اینجا قرار بدین. مخصوصا SMS .

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
sms اش اینه : 3000076           
و فکر کنم شماره روابط عمومی صدا و سیما 162 باشه .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
 یعنی هیچکس این برنامه رو ضبط نکرده؟؟؟ [-(
من ماهوارم قاط زده بود که ضبط نکردم ](*,) خواهشا اگه کسی ضبط کرده آپلود کنه. ما به کیفیت 3gp هم راضی هستیم!

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
من ماهوارم قاط زده بود که ضبط نکردم ](*,) خواهشا اگه کسی ضبط کرده آپلود کنه. ما به کیفیت 3gp هم راضی هستیم!

یکی از دوستان ضبط کرده بود و من آپلود کردم:
http://www.vimeo.com/14711037

و در وبلاگ خودم:
برنامه تلویزیونی صفر و یک با موضوع سیستم عامل های متن باز
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
استاد این مطالب رو اینجا قرار نمیدید ؟ لااقل اینجا استفاده کنیم/

سلام
بزودی اونها رو هم آپلود میکنم.
راستی من استاد نیستم ;)

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *

و در وبلاگ خودم:
آقای زبردست ممنون ولی این حجمش خیلی زیاده. خیلی ها نمیتونند دانلود کنند. نمیشه کیفیت پایین تر رو بذارید؟ ۴۲۶ مگابایت خیلیه برای اینترنت در حد مرغ ما.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073

و در وبلاگ خودم:
آقا دستت ۲بار درد نکنه یکی به دلیل این برنامه خوبتون که بنده به دلیل اینکه سر کار بودم افتخار تماشا نصیبم نشد.
و دوم برای آپ کردن برنامه!! که واقعا یه چیزه جالب فهمیدم اینجا یه نفر نتونسته بود برنامه رو ضبط کنه واقعا عجیبه!!  :D
موفق باشید.
منتظر برنامه بعد شما هستیم فقط آپ یادتون نره!
بازم ممنون

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073

و در وبلاگ خودم:
آقای زبردست ممنون ولی این حجمش خیلی زیاده. خیلی ها نمیتونند دانلود کنند. نمیشه کیفیت پایین تر رو بذارید؟ ۴۲۶ مگابایت خیلیه برای اینترنت در حد مرغ ما.
حجمش که ۱۸۶m هست!!
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1389، 11:41 ب‌ظ توسط AliRezaiMi »

آفلاین narcissus

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1132
    • روز شمار شروع!
خیلی خوشحال شدم  :)
first they ignore you
then they laugh at you
then they fight you
then you win