انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ‫برنامه آشنایی با لینوکس در شبکه آموزش توسط سعید زبردست  (دفعات بازدید: 44964 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
نقل‌قول
حجمش که ۱۸۶m هست!!
نوشته   698x572, 426.31MB. شما مطمئنی؟

آفلاین live

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
این برنامه واقعا باعث خوشحالی جامعه ابونتو شد
امیدواریم این دست برنامه ها ادامه پیدا کنه و هر روزم پر بار تر بشه . ما که کلی ذوق کردیم

ولی بنده به شخصه فک میکنم روی بخش امنیت لینوکس مانور بیشتری داده بشه بهتره چون واسه هر کاربری امنیت اولین موضوع مهم هست که باید روش تمرکز بیشتری بشه
البته آقایون خودشون به همه چی اشراف دارن ولی این فقط یه پیشنهاد دوستانه کوچیک بود

موفق و پایدار باشین .
زندگی کوتاه است !!!!!!!!!!!!!
     اما همیشه برای رفتاری مودبانه وقت وجود دارد !!!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
لینک مستقیم برای دانلود:
http://av.vimeo.com/08468/633/27590840.mp4?token=1283918639_9cff47818fef1636cbe1095c9dc9f84e
حجم: ۱۸۷ مگابایت
پیام خطا داد:An error occurred while processing your request.

Reference #50.2de0ef50.1283919118.292870a

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
پاسخ به: ‫برنامه آشنایی با لینوکس در شبکه آم
« پاسخ #64 : 17 شهریور 1389، 08:44 ق‌ظ »
این لینک فقط برای یک روز اعتبار داره و اینکه حجم اولیه 187 هست و حجم کامل #  698x572, 426.31MB   طبق
http://www.vimeo.com/14711037

لينك http://s3.amazonaws.com/videos.vimeo.com/275/886/27588694.mp4

« آخرین ویرایش: 17 شهریور 1389، 02:34 ب‌ظ توسط amir mehri »
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
اون خانومه که در مورد ویروس ها در لینوکس نظر داده یودن دوباره به حرف دیگه زدن
خانم بحری که چهارشنبه ها در صفرو یک برنامه دارند در برنامه این هفتشون به نرم افزار معرفی کردن و گفتن که کار باهاش یخته چون که اپن سورسه و این ویژگی نرم افزارهای اپن سورسه که کار باهاشون سخته  ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
طرف درک درستی از هیچی نداره،‌ احتمالا از ایناست که با روزی ۲۵ ساعت کتاب خوندن مدرک کامپیوتر گرفته!!!
به هر صورت باید یه جوری جوابشون داده بشه!
این تو برنامه شنبه گفت اس ام اس بزنید نظر بدید، من که زدم و شاکی شدم از این خانم!! شما هم خود دانید..

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
سعید جان اگه این شنبه رفتی مدیونی اگه قبل از هر چیز حال این زنیکه رو نگیری. به خدا خودم برنامه‌ی بعدیش می‌آم اون‌جا وسط برنامه‌ی زنده کتکش می‌زنم.
اسم این زنه چیه؟ آمارش رو بدین بریم تو محلشون رسواش کنیم.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1052
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
سعید جان اگه این شنبه رفتی مدیونی اگه قبل از هر چیز حال این زنیکه رو نگیری. به خدا خودم برنامه‌ی بعدیش می‌آم اون‌جا وسط برنامه‌ی زنده کتکش می‌زنم.
اسم این زنه چیه؟ آمارش رو بدین بریم تو محلشون رسواش کنیم.

من که اون خانوم رو نمیشناسم ولی متاسفانه کسانی که یکبار هم سری به گنو/لینوکس نزدن فقط از خودشون تز در میکنن. بدون هیچ دلیل و مدرکی. اگه  می تونن بیان و با دلیل و مدرک حرف بزنن.
فکر می کنم ما بجای اینکه بیایم اون ها رو خراب کنیم، بهتره که نرم افزارهای گنو/لینوکس را تعریف کنیم و از قدرت اون دفاع کنیم. مزیت های اون ها رو بگیم و از برنامه نویسان و توسعه دهندگان حمایت کنیم.
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»
قوانین و خط مشی رفتاری در انجمنهای اوبونتو ایران

آفلاین سینا سعیدی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 50
  • اعتیاد به لینوکس، غیر قابل ترک است!
    • وب‌لاف
بسیار جای خوشحالیه. تبریک می‌گم آقا سعید عزیز. ای‌شالا این‌گونه برنامه‌ها ادامه داشته باشه ;)

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
این شنبه به خاطر تعطیلی برنامه پخش نمیشه ولی هفته بعد انشاالله بازم قراره در مورد گنو/لینوکس برنامه داشته باشه باشن و احتمال خیلی زیاد بازم من باشم به همراه یکی دیگه از بچه های گنو/لینوکس :)
وب سایت - وبلاگ - «آنان که می توانند انجام می دهند و آنان که نمی توانند، انتقاد می کنند ...»

آفلاین مهران رهباردار (mehionline)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 343
  • یه کاربر ساده نرم افزارهای آزاد
    • وبسایت شخصی من
حتما مثل برنامه قبل عالی خواهد شد
یه پیشنهاد اولین سوالی که برای یه نفر که میخاد بیاد طرف لینوکس اینه که چجوری نصب میشه؟ !
و من خودم که میخواستم برای اولین بار لینوکس نصب کنم از پارتیشن بندی و نام گذاریش هیچی سر در نمیاوردم کلی وقتم رو گرفت تا یاد بگیرم فکر کنم خوب باشه که یه قسمت رو فقط به توضیح درباره نصب و پارتیشن‌های لینوکس بپردازین! چطوره؟

آفلاین سعید زبردست

• سعید زبردست
  • گروه راهبران
  • *
  • سعید زبردست
    • وبلاگ سعید زبردست
حتما مثل برنامه قبل عالی خواهد شد
یه پیشنهاد اولین سوالی که برای یه نفر که میخاد بیاد طرف لینوکس اینه که چجوری نصب میشه؟ !
و من خودم که میخواستم برای اولین بار لینوکس نصب کنم از پارتیشن بندی و نام گذاریش هیچی سر در نمیاوردم کلی وقتم رو گرفت تا یاد بگیرم فکر کنم خوب باشه که یه قسمت رو فقط به توضیح درباره نصب و پارتیشن‌های لینوکس بپردازین! چطوره؟
توو برنامه بعدی نصب سیستم عامل و همچنین نرم افزار رو حتما بررسی می کنیم.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
این شنبه به خاطر تعطیلی برنامه پخش نمیشه ولی هفته بعد انشاالله بازم قراره در مورد گنو/لینوکس برنامه داشته باشه باشن و احتمال خیلی زیاد بازم من باشم به همراه یکی دیگه از بچه های گنو/لینوکس :)
موفق باشید .
اگر میشد جادی رو هم میبردین خیلی با حال میشد دیگه به مجریه هم نیازی نبود .  \\:D/
خودتون دوتا برنامه رو میگردوندید!!

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
موفق باشید .
اگر میشد جادی رو هم میبردین خیلی با حال میشد دیگه به مجریه هم نیازی نبود .  \\:D/
خودتون دوتا برنامه رو میگردوندید!!
البته وجود مجری برای ذوق کردن لازمه