انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: پر شدن خودکار حافظه  (دفعات بازدید: 648 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین MrSammachi

• Newbie
  • *
  • ارسال: 5
پر شدن خودکار حافظه
« : 05 اسفند 1399، 03:01 ب‌ظ »
ببخشید من سیستم رو که روشن میکنم به مرور زمان فایل های درون پوشه /var/log حافظه سیستم من رو دچار مشکل میکنن من از دستور
sudo find /var/log -type f fileاستفاده میکنم و حذف میشن منتها درون سیستم مانیتورینگ همین طور حجمشون بالاتر میره وقتی هم شخصا چک میکنم ۴ گیگ حجم بیشتر اشغا نکردن که اون هم در زیر مجموعه های log هست و خب با اونها مشکل ندارم تنها فایل هایی مثل kernel که در زمان لود سیستم خودکار ساخته میشوند حجمشون همینطور بالا میره خواستم ببینم میشه کاری کرد که اصلا ساخته نشن

همون فایل هایی مثل kernel رو میگم من رو خیلی از لینوکس ها تست کردم فقط خود دبیان بود که اونا رو نمی ساخت همون هم متاسفانه کارت شبکه wifi سیستم من رو نمیخوند آخرشم هرچی کردم نصب نشد

البته الان از اوبونتو استفاده نمیکنم اما همین مشکل رو روی اوبونتو هم داشتم اگه میشه کمک کنید ببینم چطور از ساخت این فایل ها جلوگیری کنم
سیستمم parrot 4.10 Home هست

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : پر شدن خودکار حافظه
« پاسخ #1 : 05 اسفند 1399، 03:04 ب‌ظ »
اصولاً‌نباید لاگ این‌قدر بزرگ شه،‌مگر این که مشکلی تو سیستمت وجود داشته باشه. بازشون کن و ببین چی می‌نویسن که این‌قدر سریع، حجمشون بالا می‌ره. پاک کردن یا جلوگیری از ساختن لاگ، قایم کردن علائمه، باید دنبال رفع علت باشی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین MrSammachi

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 05 اسفند 1399، 03:11 ب‌ظ »
اصولاً‌نباید لاگ این‌قدر بزرگ شه،‌مگر این که مشکلی تو سیستمت وجود داشته باشه. بازشون کن و ببین چی می‌نویسن که این‌قدر سریع، حجمشون بالا می‌ره. پاک کردن یا جلوگیری از ساختن لاگ، قایم کردن علائمه، باید دنبال رفع علت باشی.

من خیلی دنبالش گشتم نمیدونم چرا ولی هر ثانیه حدود ۲۰۰ یا ۳۰۰ مگ اطلاعات مینویسه برا پارتیشن جدا با ۱۰ گی و یه بار هم ۲۰۰ گیگی دادم اما در هر دو حالت سیستم اون کامل پر میکرد همین الان هم ۱۰۰ گیگ فضا براش دادم نمیدونم باید چکارش کنم

اگه روشی بلدید که از ساخت این فایل ها کاملا جلوگیری کنه و مثل خود دبیان اصلی این ها شرشون کم شه خواهشا بگید که دیگه دیوونم کرده هر ۱ ساعت مجبور به ریستارت میشم تا حافظش پر میشه سیستم سرعتش تا حد خیلی زیادی کم میشه موندم چکارش کنم

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #3 : 05 اسفند 1399، 03:58 ب‌ظ »
با سلام درودددد خب اول اینکه اگه میگی دبیان خوبه ولی کارت شبکه wifi رو نمیخونه بنظر منم دبیان  چیز خوبی ولی به احتمال زیاد کارت شبکه ات آزاد نیست ! دقیقا مشکلی که برای من پیش اومد همینطور بود البته موقع نصب نمیتونم فعال کنم ولی بعد نصب به راحتی بعد نصب اون پکیج کاملا درست شد و وای فای به کار افتاد البته منم نرم افزار غیر آزاد خوشم نمیاد ولی چه کنیم دیگه ! مثلا برای مدل کارت شبکه من با پکیج firmware-realtek
درست شد فک کنم همین بود ولی خب ممکنه کارت شبکه تو فرق کنه
 و اینکه در دبیان منم خیلییی پر میشد  ۱۰ گیگ هم حتی هی بیشتر بیشتر .... دقیقا همین مشکل بود چند باری پاک کردم تقریبا همش ! و کلا جای پارتیشن ریشه (روت) بیشتر کردم الان که حله مشکلی ندارم شمام بنظرم یکم حالا جای بیشتری بهش بدین مشکلی پیش نیاد ... ولی خب نمیدونم کدوم کارم مشکل حل کرد (: ولی الان root من که جدا از home هستش  بهش ۴۹ گیگ دادم ولی ۲۰ گیگش پر شده فقط (کلی برنامه هم دارم)
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1399، 05:22 ق‌ظ توسط aliiririran »

آفلاین MrSammachi

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 07 اسفند 1399، 10:43 ق‌ظ »
با سلام درودددد خب اول اینکه اگه میگی دبیان خوبه ولی کارت شبکه wifi رو نمیخونه بنظر منم دبیان  چیز خوبی ولی به احتمال زیاد کارت شبکه ات آزاد نیست ! دقیقا مشکلی که برای من پیش اومد همینطور بود البته موقع نصب نمیتونم فعال کنم ولی بعد نصب به راحتی بعد نصب اون پکیج کاملا درست شد و وای فای به کار افتاد البته منم نرم افزار غیر آزاد خوشم نمیاد ولی چه کنیم دیگه ! مثلا برای مدل کارت شبکه من با پکیج firmware-realtek
درست شد فک کنم همین بود ولی خب ممکنه کارت شبکه تو فرق کنه
 و اینکه در دبیان منم خیلییی پر میشد  ۱۰ گیگ هم حتی هی بیشتر بیشتر .... دقیقا همین مشکل بود چند باری پاک کردم تقریبا همش ! و کلا جای پارتیشن ریشه (روت) بیشتر کردم الان که حله مشکلی ندارم شمام بنظرم یکم حالا جای بیشتری بهش بدین مشکلی پیش نیاد ... ولی خب نمیدونم کدوم کارم مشکل حل کرد (: ولی الان root من که جدا از home هستش  بهش ۴۹ گیگ دادم ولی ۲۰ گیگش پر شده فقط (کلی برنامه هم دارم)

سلام راستش کارت شبکه من هم realtek هست در رابطه با مشکل حافظه هم من حتی گفتم که حتی پارتیشن var/log رو از خود var هم جدا کردم و حافظه ۲۰۰ گیگی هم بهش دادم با این حال باز هم پر میکنه فقط به مدت چند دقیقه بیشتر میشه از سیستم استفاده کرد🤷‍♂️

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #5 : 07 اسفند 1399، 12:29 ب‌ظ »
پس  احتمالا مشکل کارت شبکه ات به راحتی  قابل حل شدن باشه  ولی میگی 200 گیگ نه راست میگی خیلی ببین چی بیشتر از همه حجم داره بجز اینکار یکار دیگم بود کردم درست یادم نیس ولی اول ببین چی داره مصرف میکنه ؟

آفلاین MrSammachi

• Newbie
  • *
« پاسخ #6 : 08 اسفند 1399، 12:34 ق‌ظ »
پس  احتمالا مشکل کارت شبکه ات به راحتی  قابل حل شدن باشه  ولی میگی 200 گیگ نه راست میگی خیلی ببین چی بیشتر از همه حجم داره بجز اینکار یکار دیگم بود کردم درست یادم نیس ولی اول ببین چی داره مصرف میکنه ؟

بیشتر فایل هایی مثل kern که تو خود پوشه var/log هستن (منظورم فایل های درون خود پوشه هست ن فایل های توی دایرکتوری های log) این فایل ها پدرمو درآوردن رو سیستم دیگه نصب کردم اوبونتو مشکل نداشت فقط تو سیستم من اینجوره

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #7 : 08 اسفند 1399، 02:24 ب‌ظ »
ببینید چه چیزی توی اون لاگ‌ها نوشته شده که اینقدر حجمشون زیاده با این دستور. ارور‌ها رو قرمز نشون میده
dmesg
میدونید که زکات علم نشر آن است