انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: کالیبره نبودن رنگ ها در اوبونتو  (دفعات بازدید: 944 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین EhsanT

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
کالیبره نبودن رنگ ها در اوبونتو
« : 08 اسفند 1399، 12:31 ب‌ظ »
سلام
من اوبونتو روی لپ تابم نصب کردم اما مشکلی که دارم این هست که مثل ویندوز رنگ ها شفاف و روشن نیستند شایدم کالیبره نیستن لطفاً راهنمایی‌ام کنید.

یک سوالی هم خارج از این بحث دارم که چه توزیع هایی پیشنهاد میدهید که رابط کاربری خوبی داشته باشه؟
و در هنگام نصب لینوکس اگر گزینه erase disk and install را بزنم کل دیسک پاک میشه یا فقط یک درایو؟

آفلاین Issac

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 890
    • Mastodon
پاسخ : کالیبره نبودن رنگ ها در اوبونتو
« پاسخ #1 : 08 اسفند 1399، 12:39 ب‌ظ »
سوال سوم: erase disk
این پست رو فرستادم که تعداد ارسال‌هام زیاد بشه.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #2 : 08 اسفند 1399، 01:33 ب‌ظ »
سلام
من اوبونتو روی لپ تابم نصب کردم اما مشکلی که دارم این هست که مثل ویندوز رنگ ها شفاف و روشن نیستند شایدم کالیبره نیستن لطفاً راهنمایی‌ام کنید.

یک سوالی هم خارج از این بحث دارم که چه توزیع هایی پیشنهاد میدهید که رابط کاربری خوبی داشته باشه؟
و در هنگام نصب لینوکس اگر گزینه erase disk and install را بزنم کل دیسک پاک میشه یا فقط یک درایو؟
۱ اگه ممكنه عكس بزاريد و بيشتر توضيح بديد منظورتون رو نفهميدم  ???

۲ چند تا توزيع خوب است مثل elementary OS   و   solus  اين توزيع رو من خوب نميشناسم و بايد تحقيق كنيد 
https://digiato.com/article/2020/02/18/%D8%A8%D8%A7-%DB%B8-%D8%AA%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B9-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D8%B3%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D9%85%E2%80%8C%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%84%DB%8C%D9%86%D9%88%DA%A9%D8%B3-%D8%A2/

البته بجاي اينكه دنبال توزيع هاي زيبا باشيد بهتر ميز كار هاي.مختلف رو امتحان كنيد پيشنهاد من kde است يك توزيع انتخاب كنيد كه پيش فرض  اين ميز كار رو داشته باشه بعد شخصي  سازي كنيدش  شايد اول خيلي قشنگ نباشه ولي ميبنيد كه چقدر ميتونه قشنگ بشه  ;)

و سوال ۳ اين گزينه كل ديسك رو فرمت ميكند و پيشنهادش نميكنم  بهتره خودتون پارتيشن بندي.كنيد اينجا اموزش هاي خوبي است 
https://linuxiha.com/category/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DB%8C/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-%DB%B2%DB%B0%D9%AB%DB%B0%DB%B4

https://blueserver.ir/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%86%D8%B5%D8%A8-%D8%A7%D9%88%D8%A8%D9%88%D9%86%D8%AA%D9%88-ubuntu/

موفق باشيد  ;)

دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 08 اسفند 1399، 01:43 ب‌ظ »
سلام

برو تو تنظيمات قسمت نمايشگر ها اون بالا نوشته نور شب بزن روش ببين شايد به اشتباه اون رو روشن كردي
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین EhsanT

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 08 اسفند 1399، 02:41 ب‌ظ »
سلام دوباره ممنون از همگی
دوست عزیز Mehr32
خودم اسکرین شات گرفتم و مقایسشون کردم هم تو ویندوز و هم تو لینوکس اما هیچ تفاوتی تو عکس معلوم نمیشه حتی با مانیتور دیگه ای هم امتحان کردم night light هم روشن نیست گزینه کالیبریت هم تو colors خاموشه نمیشه کالیریت کرد نمیدونم ویندوز چیز خاصی داره که تصاویر کلا صفحه نمایش بهتر نشون داده میشه یا لینوکس اون درایور رو نداره(که بعید میدونم)

آفلاین HusseinDTS

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 375
    • کام آرت
« پاسخ #5 : 08 اسفند 1399، 04:02 ب‌ظ »
درسته من هم همچین مشکلی رو دارم. و به احتمال زیاد تو هم کارت گرافیکت انویدیاست. معمولا وقتی کارت گرافیک درست نصب نمیشه اینجوریه. من بهت پیشنهاد میکنم اگه رنگ ها خیلی برات مهم هستن یه توزیع دیگ رو نصب کنی. مثلا من با deepin تست کردم خوب بود . توضیعش هم قشنگه و تمیز. اولین کار چینی خوب  ;D . امتحانش کن پشیمون نمیشی

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 08 اسفند 1399، 07:30 ب‌ظ »
سلام دوباره ممنون از همگی
دوست عزیز Mehr32
خودم اسکرین شات گرفتم و مقایسشون کردم هم تو ویندوز و هم تو لینوکس اما هیچ تفاوتی تو عکس معلوم نمیشه حتی با مانیتور دیگه ای هم امتحان کردم night light هم روشن نیست گزینه کالیبریت هم تو colors خاموشه نمیشه کالیریت کرد نمیدونم ویندوز چیز خاصی داره که تصاویر کلا صفحه نمایش بهتر نشون داده میشه یا لینوکس اون درایور رو نداره(که بعید میدونم)

مهرداد هستم

قبل از اینکه توزیعت رو عوض کنی درایو های دیگه رو هم امتحان کن
اگه گوشی در دسترست هست با اون عکس بگیر ( ولی فکر نکنم اینجوری معلوم بشه  )

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #7 : 09 اسفند 1399، 07:17 ب‌ظ »
باید پروندهٔ نمایهٔ رنگی (ICC) مربوط به نمایشگرت رو بیگری و این‌جا درون‌ریزی کنی:
تنظیمات > رنگ‌ها > افزودن نمایه > درون‌ریزی پرونده…
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین EhsanT

• Newbie
  • *
« پاسخ #8 : 02 اردیبهشت 1400، 01:35 ب‌ظ »
سلام دوباره پس از تلاش بسیار برای پیدا کردن icc و ناموفق بودن در آن رفتم سراغ فدورا ۳۳ و آن را اجرا کردم و دیدم چه جالب رنگ ها مثل ویندوز برام خوب و کالیبره شدست رفتم از داخل فدورا icc رو برداشتم تا توی اوبونتو باز کنم اما باز نکرد ولی فهمیدم که کلا توزیع های بر پایه دبیان همشون اینطور هستن * همه توزیع های برپایه فدورا و اوپن سوزه خوب کار میکنند ولی آرچ رو امتحان نکردم.
حالا پیشنهادتون چیه چی کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
« آخرین ویرایش: 02 اردیبهشت 1400، 01:43 ب‌ظ توسط EhsanT »

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 02 اردیبهشت 1400، 02:11 ب‌ظ »
سلام دوباره پس از تلاش بسیار برای پیدا کردن icc و ناموفق بودن در آن رفتم سراغ فدورا ۳۳ و آن را اجرا کردم و دیدم چه جالب رنگ ها مثل ویندوز برام خوب و کالیبره شدست رفتم از داخل فدورا icc رو برداشتم تا توی اوبونتو باز کنم اما باز نکرد ولی فهمیدم که کلا توزیع های بر پایه دبیان همشون اینطور هستن * همه توزیع های برپایه فدورا و اوپن سوزه خوب کار میکنند ولی آرچ رو امتحان نکردم.
نمیتونید با گوشی عکس بگیرید ؟
من هنوز منظور کالیبره رو  نفهمیدم ???

آفلاین aFard

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 638
  • از دوستاران لینوکس
    • ویرگول من
« پاسخ #10 : 02 اردیبهشت 1400، 02:29 ب‌ظ »
فدورا پیش فرض از wayland استفاده میکند.
ولی ابونتو از xorg استفاده میکند.
توی صفحه ی لاگین ابونتو میتونی ابونتو با ویلند را انتخاب کنی
Its The legendery alireza138812