0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
الان میتونید کامپیوتر رو بوت کنید؟ اگه آره توی ویندوز میره یا یه منو میاره؟
حتما اوبونتو ۲۰.۱۰ نصب کردید من هم همینتوری بود ولی اگر درست بوت میشه و خوب کار میکنه مشکلی نداره
تونستی بوت کنی؟ درست بالا میاد؟
نقلقول از: Mehr32 در 11 اسفند 1399، 09:49 قظتونستی بوت کنی؟ درست بالا میاد؟همه سیستم عامل هام پاک شد ولی با نسخه ۲۰.۴ عالی نصب شد ولی مجبور شدم تمام سیستم هامو پاک کنم که به قول دوستم اگه ویندوز بود سریع به جای حل مشکل می رفتم در ویندوز ولی الان عالی است
پارتیشن از گزینه install alongside windows استفاده کردم به قول دوستم اگه ویندوز بود سریع به جای حل مشکل می رفتم در ویندوز ولی الان عالی است
نقلقول از: pythonly در 10 اسفند 1399، 05:28 بظ پارتیشن از گزینه install alongside windows استفاده کردم به قول دوستم اگه ویندوز بود سریع به جای حل مشکل می رفتم در ویندوز ولی الان عالی استبه نظرم بهتر بود از یک پارتیشن جدا استفاده میکردیمنظور دوستت رو نفهمیدم
نقلقول از: pythonly در 11 اسفند 1399، 10:56 قظنقلقول از: Mehr32 در 11 اسفند 1399، 09:49 قظتونستی بوت کنی؟ درست بالا میاد؟همه سیستم عامل هام پاک شد ولی با نسخه ۲۰.۴ عالی نصب شد ولی مجبور شدم تمام سیستم هامو پاک کنم که به قول دوستم اگه ویندوز بود سریع به جای حل مشکل می رفتم در ویندوز ولی الان عالی استپاک شد هارد رو فرمت کردی ؟؟بعد اون ارور چیکار کردی مشکل از کجا بود بگو تا دیگران به این مشکل دچار نشنچرا مجبور بشی سیستم عامل رو پاک کنی؟
چون دیگه بالا نیومد و می رفت در بایوس و لیست رفع مشکل و اشکالی زداییو فرمتش کردم