با سلام
دوستان با تجربه توروخدا به دادم برسید
من از ۷ استفاده میکنم رو سیستمم ۲ تا ÷ارتیشن دارم یکی حدودا ۲۰ گیگ برای ویندوز و بقیش برای فایلای دیگم
برای امتحان اوبونتو 10.04 اگه درست ورژن رو زده باشم از طریق ویندوز نصب کردم (همونی که مثل یه برنامه نصب میشه تو ویندوز)
که همون اول ۸ گیگ برای راهندازیش گزاشتم کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت
تا اینکه نسخه بتا 10.10 کوبونتو رو گرفتم گفتم یه امتحانی کنم موقع نصب گفت ورژن قبلی رو انیستال کن
مراحل نصب تموم شد طبق معمول از بوت منو انتخاب کردمو اومد بالا ولی صفحه اصلی بالا نمیومد کرش میکرد و ارور میداد ریست میکرد
از گزینه های راهندازی با دمو مد بالا اوردمش کار میکرد روی صفحه یه فابل برای نصب کوبونتو گزاشته بود اونو زدم مراحل یه مقدار رفت و گیر کرد بیخیال شدم
اومدم برگردم به ویندوز دیگه بوت منو بالا نیومد که نیومد (اصلا اون انتخاب گزینه ها نبود و فقط اون خط فرمانش که همیشه چک میکرد میومد و هیچ اروری نمیداد
با بوت ۷ اوردم بالا سیستمو با قسم تعمیرش استارت ا\ رو درست کرد سیستم رو ریست کرد حالا بوت منو کار میکنه ۲ تا گزینه های ویندوز و کوبونتو ه اخرین بار ریختم هست ولی هر دو رو که میزنم میگه برو سیدی بزار و تعمیر کن ویندوزو (برای کوبونتو میگه فایل بوت رو \یدا نمیکنه و در کل همپن نوشته های ویندوز میاد براش )
دیگه بیخیال شدم گفتم یه بار دیگه ویندوز رو نصب کنم ولی موقع انتخاب \ارتیشن سیستم یه چیزای جدید بهم میده \ارتیشن اول رو زده 160 دومی هم 4
من نمیدونم چه بلایی سره اون \ارتیشن دومم اومده همه راه هار چک کردم از ریکاوری گرفته تا انواه بوت های \ارتیشن های مختلف اماهمینو نشون میدن اونا هم
هر چی داشتمو نداشتم تو \ارتیشن دومم بو حالا معلوم نیست چه بلایی به سرش اومده
الان با سیدی اوبونتو اومدم بالا دارم اینارو مینویسم
بعد خدا چشم اومیدم به شماس توروخدا کمکم کنید همه چی به درک فقط اطلاعات \ارتیشن دومم بتونم دوباره داشته باشم
متخصصا با تجربه ها هر کاری فکر میکنن بگن ببینیم میشه کاریش کرد یا نه
امیدوارم همتون معنی کلمه اوبونتو رو بدونید