انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: کمک از بین رفتن اطلاعات (حل شد)  (دفعات بازدید: 1967 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farzadsfx

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
کمک از بین رفتن اطلاعات (حل شد)
« : 13 شهریور 1389، 01:48 ب‌ظ »
با سلام
دوستان با تجربه توروخدا به دادم برسید
من از ۷ استفاده میکنم رو سیستمم ۲ تا ‍‍‍‍‍‍÷ارتیشن دارم یکی حدودا ۲۰ گیگ برای ویندوز و بقیش برای فایلای دیگم
برای امتحان اوبونتو 10.04 اگه درست ورژن رو زده باشم از طریق ویندوز نصب کردم (همونی که مثل یه برنامه نصب میشه تو ویندوز)
که همون اول ۸ گیگ برای راهندازیش گزاشتم کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت
تا اینکه نسخه بتا 10.10 کوبونتو رو گرفتم گفتم یه امتحانی کنم موقع نصب گفت ورژن قبلی رو انیستال کن
مراحل نصب تموم شد طبق معمول از بوت منو انتخاب کردمو اومد بالا ولی صفحه اصلی بالا نمیومد کرش میکرد و ارور میداد ریست میکرد
از گزینه های راهندازی با دمو مد بالا اوردمش کار میکرد روی صفحه یه فابل برای نصب کوبونتو گزاشته بود اونو زدم مراحل یه مقدار رفت و گیر کرد بیخیال شدم
اومدم برگردم به ویندوز دیگه بوت منو بالا نیومد که نیومد (اصلا اون انتخاب گزینه ها نبود و فقط اون خط فرمانش که همیشه چک میکرد میومد و هیچ اروری نمیداد
با بوت ۷ اوردم بالا سیستمو با قسم تعمیرش استارت ا\ رو درست کرد سیستم رو ریست کرد حالا بوت منو کار میکنه ۲ تا گزینه های ویندوز و کوبونتو ه اخرین بار ریختم هست ولی هر دو رو که میزنم میگه برو سیدی بزار و تعمیر کن ویندوزو (برای کوبونتو میگه فایل بوت رو \یدا نمیکنه و در کل همپن نوشته های ویندوز میاد براش )
دیگه بیخیال شدم گفتم یه بار دیگه ویندوز رو نصب کنم ولی موقع انتخاب \ارتیشن سیستم یه چیزای جدید بهم میده \ارتیشن اول رو زده 160 دومی هم 4
من نمیدونم چه بلایی سره اون \ارتیشن دومم اومده همه راه هار چک کردم از ریکاوری گرفته تا انواه بوت های \ارتیشن های مختلف اماهمینو نشون میدن اونا هم
هر چی داشتمو نداشتم تو \ارتیشن دومم بو حالا معلوم نیست چه بلایی به سرش اومده
الان با سیدی اوبونتو اومدم بالا دارم اینارو مینویسم
بعد خدا چشم اومیدم به شماس توروخدا کمکم کنید همه چی به درک فقط اطلاعات \ارتیشن دومم بتونم دوباره داشته باشم
متخصصا با تجربه ها هر کاری فکر میکنن بگن ببینیم میشه کاریش کرد یا نه
امیدوارم همتون معنی کلمه اوبونتو رو بدونید  :'(  :'(  :'(
« آخرین ویرایش: 15 شهریور 1389، 03:02 ب‌ظ توسط farzadsfx »

آفلاین (|33@5

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
پاسخ به: کمک از بین رفتن اطلاعات
« پاسخ #1 : 13 شهریور 1389، 02:40 ب‌ظ »
بدون مقدمه و بدون هیچ توضیح اضافه ای باید بگم :
1- اگر اطلاعاتت خیلی حساسه بدون نصب و یا حذف هیچ چیزی (حتی یک فایل) به موسساتی که تخصصشون بازگردانی اطلاعاته مراجعه کن
2- اگر حساس نیست اعلام کن تا بیشتر راهنماییت کنیم (البته در این حالت هیچ شخصی مسئولیت بازگردانی اطلاعات رو بر عهده نمیگره ، چون به واسطه عدم دسترسی مستقیم نه درصد خسارت رو میتونیم برآرود کنیم و نه بر فرآیند بازگردانی نظارت داشته باشیم)
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین farzadsfx

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 13 شهریور 1389، 03:07 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییتون
برای جمع اوریش خیلی زحمت کشیدم
اصلا نمیدونم چه ربطی داشت به \ارتیشن دوم کل هارد به هم ریخته نیمدونم این نسخه بتای شوم چه بلایی سرش اورد
دوستان راه کارارو بگید من تو این مسایل تازه کار نیستم ولی این لینوکس گیجم کرده برای همین ازینجا کمک خواستم

آفلاین sayres

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1096
    • دست نوشته های من
« پاسخ #3 : 13 شهریور 1389، 03:08 ب‌ظ »
دوست عزیز علاوه بر نکات بالا
تو این انجمن خیلی این مبحث مورد بحث قرار گرفته
لطفا جستجو کنید :oops:

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #4 : 13 شهریور 1389، 04:05 ب‌ظ »
ممنون از راهنماییتون
برای جمع اوریش خیلی زحمت کشیدم
اصلا نمیدونم چه ربطی داشت به \ارتیشن دوم کل هارد به هم ریخته نیمدونم این نسخه بتای شوم چه بلایی سرش اورد
دوستان راه کارارو بگید من تو این مسایل تازه کار نیستم ولی این لینوکس گیجم کرده برای همین ازینجا کمک خواستم

سلام داداش جون.نگران نباش حل میشه انشا ء الله.
ضمنا این اتفاق برا منی که تقریبا 2ساله دارم اوبونتو رو جسته گریخته استفاده میکنم همین چند روز پیش اومد شما که جای خود داری.پس:
اصلا نگران نباش.
به هیچ وجه من الوجوه تو پارتیشنات چیزی رو رایت نکن.اطلاعاتش رو اگه دسترسی داشتی که کپی کن ولی سراغ move و cut نرو.
این تاپیک منو ببین که تازه همین دیروز حل شد و بعد تصمیم بگیر.ولی تا آخرش حتما بخون.مطمئنم میتونی به درصد بالایی و حتی همه اطلاعاتت برسی.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,14991.45.html
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین farzadsfx

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 13 شهریور 1389، 04:11 ب‌ظ »
تو بخش مشکل مشابهم رو \یدا نمیتونم کنم
الان ایطوری شده \ارتیشن هام در صورتی که قبلا \ارتیشن دوم به شکل file system کاملا مشخص و ب مشکل بود
اصلا دسترسی به هیچی ندارم که ک\یش کنم کاش لااقل میدیدمشون که دلم خوش بود
« آخرین ویرایش: 13 شهریور 1389، 04:13 ب‌ظ توسط farzadsfx »

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #6 : 13 شهریور 1389، 04:21 ب‌ظ »
پارتیشن system reserved مربوط به سون میشه
حتما در حین تعمیر سون این پارتیشن ایجاد شده و چرا اینقدر بزگ شده رو نمیدونم
اگه اطلاعات خیلی حیاتی داری راه حلش اینه که بری 80 تومنی بده و برات برشون گردونن
ولی اگه نداری من یه پیشنهادی دارم
البته ابتدا منتظر نظرات ارزشمند دوستان بشو بعد اگه بهت جواب نداد به عنوان آخرین تیر توی کمان از راه حل من استفاده کن
با یه برنامه پارتیشن بندی پارتیشنی که ساخته شده رو پاک کن
مطمئن شو گزینه secure delete یا  full erase یا گزینه ای که مربوط میشه به پاک کردن اطلاعات به صورت کلی و اساسی رو انتخاب نکنی
بعد پارتیشن هات رو undelete کن
این راه گفتم آخرین راهشه و اگه جواب نده ممکنه همین نصفه امیدی هم که هست از بین بره پس اول سعی کن از نظرات دوستان استفاده کنی
بدی این پارتیشن اینه که از خود ویندوز هم بهش دسترسی وجود نداره
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین mani.zaeim

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 287
  • Free as in Freedom
« پاسخ #8 : 13 شهریور 1389، 04:26 ب‌ظ »
اگر تو سیستم عامل اسمشو نبر می تونی بیای بالا بد نیست از Active Partition Recovery استفاده کنید
اما testdisk رو شدیدا توصیه می کنم
1- man چیزه خوبیه
۲- google کنید
۳- خوب بخوانید

"If Windows API becomes the default on Linux then what is the point of Linux?" -- Mark Shuttleworth
MONO is Windows API

آفلاین farzadsfx

• Newbie
  • *
« پاسخ #9 : 13 شهریور 1389، 04:39 ب‌ظ »
من ۲ تا \ارتیشن داشتم هر دو ntfs با اون مشخصات که گفتم اولی primery بود
که ۲ تا سیستم عامل توش نصب بود (اوبونتو به همون صورتی که مثل یه نرم افزار نصب میشه)
من فکر کنم موقه اومدن بالا باکوبونتو نصب رو هارد رو زدم ولی این چه ربطی به \ارتیشن دوم داشته که کل هارد حالا اینطور شده خدا میدونه
تو این تا\یکی که معرفی کردید اینقد روش هست من گیج شده
من ازین اوبونتوی لعنتی سر در نمیارم این همه کد دیگه چیه قول میدم این درست شد دیگه طرف این سیستم عامل نیام  ](*,)

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #10 : 13 شهریور 1389، 08:35 ب‌ظ »
من ۲ تا \ارتیشن داشتم هر دو ntfs با اون مشخصات که گفتم اولی primery بود
که ۲ تا سیستم عامل توش نصب بود (اوبونتو به همون صورتی که مثل یه نرم افزار نصب میشه)
من فکر کنم موقه اومدن بالا باکوبونتو نصب رو هارد رو زدم ولی این چه ربطی به \ارتیشن دوم داشته که کل هارد حالا اینطور شده خدا میدونه
تو این تا\یکی که معرفی کردید اینقد روش هست من گیج شده
من ازین اوبونتوی لعنتی سر در نمیارم این همه کد دیگه چیه قول میدم این درست شد دیگه طرف این سیستم عامل نیام  ](*,)
پسر جون قوی باش
این فایل سیستمی که دخل اطلاعات شما رو آورده هیچ ربطی به اوبونتو نداره و این پارتیشن جدیدی که مایکروسافت برای راه اندازی سون استفاده میکنه و از طریق خود ویندوز هم بهش دسترسی نیست
این خرابکاری مربوط به ویندوز میشه

مراحلی که دوستان پیشنهاد کردند رو تست کن اگه جواب نداد با روش بنده ببین پارتیشن هات بر میگردن یا نه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین farzadsfx

• Newbie
  • *
« پاسخ #11 : 13 شهریور 1389، 10:26 ب‌ظ »
دوستان من رفتم یه هاد دیگه خریدم یه اوبونتو روش ریختم نمیخواستم روی هارد اول هیچی ریخته بشه نکنه فایلیش خراب بشه
حالا باید چیکار کنم بهترین و مطمپن ترین راه چیه ببیخشیدمن مبتدی هستم از این کامند ها سر در نمیارم

آفلاین taher1983

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
« پاسخ #12 : 13 شهریور 1389، 10:31 ب‌ظ »
یک دیسک زنده پاراگون ریکاوری وجود داره فکر میکنم از  نظر ریکاوری خیلی امن باشه یه تست باهاش بزن.

آفلاین farzadsfx

• Newbie
  • *
« پاسخ #13 : 13 شهریور 1389، 10:36 ب‌ظ »
من یه بوت از این برنامه دارم paragon partition maneger server ولی \ارتیشن من نه فرمت شده نه کاریش کردم فقط بهم ریخته این بهم ریختگیش منو گیج کرده نمیدونم از کجا شروع کنم

آفلاین farzadsfx

• Newbie
  • *
پاسخ به: کمک از بین رفتن اطلاعات (حل شد)
« پاسخ #14 : 15 شهریور 1389، 03:06 ب‌ظ »
دوستان خوشبختانه مشکله من حل شد
باورم نمیشه ۱۰۰٪ اطلاعاتم برگشت
دوستانی که دچار مشکل مشابه میشوند از نصب یا رایت کردن هر چیزی رو هارد جدا خودداری کنند
من خودم با سیدی لایو بالا اومدم از دوستان کمک گرفتم
خوشبختانه با کمک دوست عزیزم اقا مانی گل همه مشکلات با Testdisk حل شد
با تشکر از همه دوستانی که راهنمایی کردن به ویژه mani.zaeim  عزیز