انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: بهترین اندازه برای resize کردن آرایه پویا  (دفعات بازدید: 791 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
دارم یه کلاس آرایه پویا برای C++ می نویسم. می خوام نظر شما درباره بهترین اندازه برای افزودن خانه به آرایه رو بدونم. اگر تعداد خانه ها رو زیاد افزایش بدم، حافظه زیادی مصرف میشه و اگر کم افزایش بدم، باید فاصله بین این کار رو کاهش بدم که این کار، سربار ایجاد می کنه
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین علیرضا. آ.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 333
پاسخ : بهترین اندازه برای resize کردن آرایه پویا
« پاسخ #1 : 25 اسفند 1399، 01:44 ب‌ظ »
برای چه کاری به یک آرایا پویا نیاز دارید که خود vector از خود C++ براتون کافی نیست؟ چون من ازش برای کارهای مختلفی استفاده کردم و نشده که نیاز هام رو برطرف نکنه.
https://en.cppreference.com/w/cpp/container/vector

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • کنجکاو
    • Reza
« پاسخ #2 : 25 اسفند 1399، 02:38 ب‌ظ »
برای چه کاری به یک آرایا پویا نیاز دارید که خود vector از خود C++ براتون کافی نیست؟ چون من ازش برای کارهای مختلفی استفاده کردم و نشده که نیاز هام رو برطرف نکنه.
https://en.cppreference.com/w/cpp/container/vector
می خوام به عنوان دست گرمی این کلاس رو میاده سازی بکنم. می خواستم نظر شما ها رو درباره اندازه مناسب بدونم

آفلاین sd70

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 96
« پاسخ #3 : 25 اسفند 1399، 04:31 ب‌ظ »
آرایه یک سایز اولیه که باید داشته باشه. برای کنترل بیشتر (مثل خود وکتور) میتونید یک constructor دیگه هم اضافه کنید که بشه آرایه رو با سایز اولیه دلخواه ایجاد کرد. برای افزایش اندازه هم شاید بین 1.5 تا 2 برابر شدن، مقدار مناسبی باشه. کمتر از 50 درصد افزایش سایز فکر نکنم خیلی عملکرد مطلوبی داشته باشه و فکر میکنم همون 1.5 برابر شدن عدد قابل قبولی باشه
« آخرین ویرایش: 25 اسفند 1399، 04:35 ب‌ظ توسط sd70 »

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • کنجکاو
    • Reza
« پاسخ #4 : 25 اسفند 1399، 04:55 ب‌ظ »
آرایه یک سایز اولیه که باید داشته باشه. برای کنترل بیشتر (مثل خود وکتور) میتونید یک constructor دیگه هم اضافه کنید که بشه آرایه رو با سایز اولیه دلخواه ایجاد کرد. برای افزایش اندازه هم شاید بین 1.5 تا 2 برابر شدن، مقدار مناسبی باشه. کمتر از 50 درصد افزایش سایز فکر نکنم خیلی عملکرد مطلوبی داشته باشه و فکر میکنم همون 1.5 برابر شدن عدد قابل قبولی باشه
بله به نظر من هم ۱.۵ برابر شدن مناسبه