در مورد حذف خود بنیانگذار یه بنیاد مردمی اگر لایقش نباشه به هر دلیل موردی نمیبینم
داری میگی اگه. در حالی که اگه عدم لیاقتی وجود داشته باشه، عدم لیاقت نویسندگان این نامه برای داشتن استالمنه!
در مورد حمایت دبیان که عرض کنم اولا نویسنده نامه عضو پروژه دبیانه و غیر نویسنده بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای فعلی یا قبلی پروژه دبیان زیرشو امضا زدن. همچنین proposal اینکه خود پروژه هم اضافه بشه دادن ۲۴ مارس الان ۲۷ مارس شده و ما تا ۳ روز دیگه میفهمیم آیا خود پروژه هم درگیر میشه یا نه.
حالا دبیانم که حمایت نکنه تالا موزیلا، تور، گنوم، x.org و سوزه امضا زدن ردهت، FSF اروپا و EFF هم مخالفت کردن با برگشت استالمن با اینکه امضا نزدن.
هیچکدوم اینا که نام بردم اراذل که نیستن به نظر من.
نظر شما خیلی مهم نیست. تیمی که گنگ ميسازن و افرادی که سطح تفکّرشون بالاتر از مجموع خودشونه رو بولی میکنن، قطعاً لات مجازین! نمونهاش هم همون موزیلای احمقه که میره کارسازهای شبکههای اجتماعیای که آزادی بیان دارن رو خاموش میکنه!
حتی شاید جالب باشه برات که اتفاقا کسی روی rms-support-letter نمیاد issue بد و بیراه بزنه ولی دائما اینو تو rms-open-letter داریم هی پاک میکنن نویسنده و دوتا رفیقش. اینا که اینکارو میکنن بیشتر به اراذل میخورن
خب چون rms-support-letter یه حرکت مردمیه که متن نامهاش هم شفّاف و مستدله. ولی rms-open-letter یه سری خزعبل که پر از دروغ و افترا و فرافکنیه! طبیعیه که آدمها بیان به کسی که اینقدر وقیحانه تو روز روشن دروغ میگه، فحش بدن!
همچنین فاشیسم رو ویکی تمرکز قدرت تو یه نقطه میگه و اونی که سالهاست نقش رهبر جنبش رو دستش گرفته و میره استالمن و fsf نه osi
نق قول از ویکیپدیا (هرچند دقیق نیست): «فاشیسم (Fascism)، در واژه بهمعنای روشهایی که برای تمرکز قدرت در حکومت استفاده میشود. یک نظریهٔ سیاسی راست افراطی و گونهای نظامِ حکومتی خودکامهٔ ملیگرای افراطی است که نخستین بار در سالهای ۱۹۲۲ تا ۱۹۴۵ در ایتالیا و به دست بنیتو موسولینی رهبری میشد و بر سهپایه حزب سیاسی واحد، نژادپرستی افراطی و دولت مقتدر و متمرکز، استوار بود.»
نگفته تمرکز قدرت. بلکه داره از یک سری روش برای تمرکز قدرت صحبت میکنه که دقیقاً همین رفتار دار و دستهٔ دروغگوهاست که با راستگرایی افراطی، سعی دارن رقیبی که زیر بار زورگوییهای اونها نمیره و اندیشهٔ آزادش رو حفظ کرده، حذف کنن.
من خودم در مورد اتهامات دروغ یا راست توی appendix نامه بجز اون مورد اپستین که باعث شد ۲۰۱۹ استعفا بده اطلاعی ندارم. من از خود fsf و استالمن خوشم نمیاد.
بله. این هم نمونهٔ منطق باد معدهای دوستان که اطلاع ندارم این دروغها چهقدر راستن، ولی با قیافهٔ طرف حال نمیکنم، پس باید برکنار شه! این حتا فاشیسم هم نیست؛ ابلهسالاریه!
https://www.dictionary.com/e/pop-culture/idiocracyاگر فک میکنید اینایی که نام بردم فاشیستن من باور دارم استالمن و اعضای fsf هر کدوم یه نسخه کارل مارکسن واسه خودشون
الآن کارل مارکس رو به عنوان فحش استفاده کردی؟ همینه که اینقدر بیفکری دیگه ((((:
محض اطّلاعات، کارل مارکس، به اذعان موافقین و مخالفینش، بزرگترین متفّکر قرن بیستم بوده. این افتخار بزرگیه برای ریچارد استالمن که با کارکس مقایسه بشه. گرچه به نظر من، شبیه ترین فرد به مارکس در قرن بیست و یکم، نوام چامسکیه و استالمن هنوز تا رسیدن به این درجهٔ بالا فاصله داره.