...
.....
...
): Handshake finished with a relay to build circuits
Jun 09 12:49:41 unknown-g41m-es2l Tor[682]: Bootstrapped 95% (circuit_create): Establishing a Tor circuit
Jun 09 12:49:41 unknown-g41m-es2l Tor[682]: Bootstrapped 100% (done): Done
^C
mehrab@unknown-g41m-es2l:~$
بعدش باید چی کار کنم
الان من پروتون رو دارم ؟
برای نصب پروتون به تور نیاز ؟
اگه تور خودش وی پی ان هست چه نیازی به پروتون ؟
تور vpn نیست بلکه پروکسی هست. vpn و پروکسی شبیه به هم هستد ولی یکی نیستند.
بهخاطر اینکه تور پروکسی هست و داره روی سیستم شما اجرا میشه، اینکه همهی ترافیک سیستم رو از اون عبور بدید، یکمی سخته.
ولی توی protonvpn خیلی راحتتره.
سرعت تور معمولا خیلی کمتر از سرعت protonvpn هست. چون اگه با تور به یه وبسایت معمولی برید، حداقل 3 بار ارتباط شما تا اونجا رمزنگاری شده و اگه سایت از https استفاده کنه (که تقرییا همه سایت استفاده میکنند) ارتباط شما ۴ بار رمزنگاری شده.
اگه هم به سایتهای onion. مراجعه میکنید( که احتمالا نمیکنید و فقط با تور میشه رفت داخلش و بهتره اصلا به اونجا نرید) ارتباط شما تا اونجا حداقل ۷ بار رمزنگاری شده.
پیشنهاد میکنم برای دیدن نحوه کار کردن تور،
اینجا رو ببینید.
اکثر سایتها از جمله گوگل و سایتهایی که مال گوگل هست و همینطور خیلی جاهای دیگه، وقتی میبینند شما از تور استفاده میکنید، درخواست میکنند که captcha پر کنید. معمولا هم خیلی سخت هست. حتی بعضی وقتا گوگل اگه بفهمه شما از تور استفاده میکنید(که خیلی راحت میفهمه چون ip شما، ip خروجی تور هست و اون ip ها هم عمومیاند) کلا سایت رو نمیاره.
بهتره برای کارهای معمولی از protonvpn استفاده کنید. چون سریعتر از تور هست و سایتها کمتر گیر میدن.
ولی از نظر امنیت و ناشناس موندن، هیچکدوم از vpn ها به تنهایی به تور نمیرسند. البته باید جوانب دیگه رو هم رعایت کنید. وگرنه تور هم نا امن حساب میشه.