سلام من یک سیستم دوئال بود داشتم و خواستم که لینوکس رو از اون پاک کنم اشتباه کردم و از بخش دیسک منیجمت ویندوز کل پارتیشنی که لینوکس توش نصب بود رو پاک کردم و گراب بوت لودر پاک شد و وقتی خواستم که لینوکس جدید رو نصب کنم ارور داد که نمیتونه بوت لودر رو نصب کنه و نمیتونستم لینوکس رو بوت کنم کل هارد رو ریست کردم ولی بازم همون اتفاق افتاد و موقع روشن شدن سیستم این ارور رو میده symbol grub_calloc not found
اگه کسی میتونی کمک کنه ممنون میشم
درود
شما باید وقتی داشتید توزیع جدید رو نصب میکردید پارتیشن قبلی رو پاک می کردید تا گراب جایگزین قبلی بشه
بعد از اون ارور یک بار دوباره سیستم رو راه اندازی کن چون من یک بار این مشکل پیش اومد ولی مشکلی نبود و درست راه اندازی شد
این هم شاید به کارت بیاد
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/%D8%A8%D9%88%D8%AA_%D8%B1%DB%8C%D9%BE%DB%8C%D8%B1اگه میخوای ویندوزت درست بشه
باید cd ویندوز را داخل سیستم قرار بدی و بعد از تنظیم بوت سیستم بر روی cd، آنرا اجرا کنیی (البته دقت داشته باشید که نباید ویندوز را نصب کنیم و یا وارد محیط Repair شویم). پس از بالا آمدن صفحه نصب ویندوز کلید های ترکیبی Shift+F10 را فشار بده تا محیط cmd برای ما اجرا شود. بعد از اجرای آن به ترتیب دستورات زیر را وارد می کنیم:
c:
cd boot
bootrec/rebuildbcd
bootrec/fixmbr
bootrec/fixboot
بعد دوباره راه اندازی کن و سی دی رو در بیار
البته اگر ویندوزت کرکه باید دوباره فعالش کنی