0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دوستان من تازه لینوکسی شدمیه سوال عجیبی برام پیش اومدهاونم اینه که وقتی میخوام یه نرم افزار نصب کنم با این خطا مواجح میشمآیا برای کسی اتفاق افتاده یا حل میشه ؟درواقع چون چن سالی هستش دارم با مک و ویندوزپایتون کار میکنم دیگه اشناییت زیادی با لینوکس نداشتمتشکر میکنم جواب بدیدhttps://s16.picofile.com/file/8428940550/Screenshot_from_2021_03_27_15_52_40.png
sudo snap install pycharm-community --classic
پای چارم تو مخازن هست ؟یا باید ppa رو اضافه کنه؟
مرسی بابت نظرتون دوستان ولی یه چیز عجیب میگم من قبلا یاد گرفتم مخازنو اپدیت کنم و جالب بدونید الان مشکل من با یه اپدیت مخازن حل شد ؟!!!
نقلقول از: sameet در 07 فروردین 1400، 06:10 بظمرسی بابت نظرتون دوستان ولی یه چیز عجیب میگم من قبلا یاد گرفتم مخازنو اپدیت کنم و جالب بدونید الان مشکل من با یه اپدیت مخازن حل شد ؟!!!الان مخازن رو اپدیت کردی نصب شد ؟
نقلقول از: Mehr32 در 07 فروردین 1400، 06:17 بظنقلقول از: sameet در 07 فروردین 1400، 06:10 بظمرسی بابت نظرتون دوستان ولی یه چیز عجیب میگم من قبلا یاد گرفتم مخازنو اپدیت کنم و جالب بدونید الان مشکل من با یه اپدیت مخازن حل شد ؟!!!الان مخازن رو اپدیت کردی نصب شد ؟بله
نقلقول از: sameet در 07 فروردین 1400، 06:18 بظنقلقول از: Mehr32 در 07 فروردین 1400، 06:17 بظنقلقول از: sameet در 07 فروردین 1400، 06:10 بظمرسی بابت نظرتون دوستان ولی یه چیز عجیب میگم من قبلا یاد گرفتم مخازنو اپدیت کنم و جالب بدونید الان مشکل من با یه اپدیت مخازن حل شد ؟!!!الان مخازن رو اپدیت کردی نصب شد ؟بلهخوبه دیگه مشکل از همین بود راستی تو موضوع تاپیک آخرش یک [حل شد ] بزار
مرسی بابت نظرتون دوستان ولی یه چیز عجیب میگم من قبلا یاد گرفتم مخازنو اپدیت کنم و جالب بدونید الان مشکل من با یه اپدیت مخازن [حل شد] ؟!!!
نقلقول از: sameet در 07 فروردین 1400، 06:10 بظمرسی بابت نظرتون دوستان ولی یه چیز عجیب میگم من قبلا یاد گرفتم مخازنو اپدیت کنم و جالب بدونید الان مشکل من با یه اپدیت مخازن [حل شد] ؟!!!سلام من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم، چطور مخازن رو آپدیت کردی؟
نقلقول از: Hossein.Fazel در 08 فروردین 1400، 05:15 بظنقلقول از: sameet در 07 فروردین 1400، 06:10 بظمرسی بابت نظرتون دوستان ولی یه چیز عجیب میگم من قبلا یاد گرفتم مخازنو اپدیت کنم و جالب بدونید الان مشکل من با یه اپدیت مخازن [حل شد] ؟!!!سلام من هم دقیقاً همین مشکل رو دارم، چطور مخازن رو آپدیت کردی؟برای آپدیت مخازن aptsudo apt update