انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نحوه استفاده از فایل های tar.gz  (دفعات بازدید: 1886 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین - HOSSEIN -

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
پاسخ : نحوه استفاده از فایل های tar.gz
« پاسخ #15 : 09 فروردین 1400، 12:19 ق‌ظ »
چرا از خود اوبونتو دانلود نمیکنی تو فروشگاه هست ???
چون موقع نصب ارور میده :(
عاشق کامپیوتر و کار های مرتبط به اون D;

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 09 فروردین 1400، 03:12 ق‌ظ »
خب ببخشید من الآن منظور شما رو متوجه نمیشم، یعنی شما میگید هیچ نرم افزاری نصب نکنم؟؟
می‌گم برای داشتن تجربهٔ سالم از اوبنتو، هیچ نرم‌افزاری که بخشی از اوبونتو نیست نباید نصب بشه. خوشبختانه اوبونتو، بزرگ‌ترین مخزن نرم‌افزاری رو بین تمام توزیع‌های سیستم‌عامل گنو داره که یعنی نرم‌افزارهای خیلی خیلی زیادی رو می‌شه با استفاده از مدیر بستهٔ APT بدون هیچ مشکلی نصب کرد.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #17 : 09 فروردین 1400، 10:39 ق‌ظ »
چرا از خود اوبونتو دانلود نمیکنی تو فروشگاه هست ???
اون فروشگاه اسنپه که هیچ اطمینانی به امنیتش وجود نداره. بهتره از کار بندازیدش!
پس الان که من پای چارم لازم دارم باید چه کنم؟

فکر میکنم درباره اسنپ و مشکلاتش بهتر حرف بزنیم
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #18 : 09 فروردین 1400، 11:55 ق‌ظ »
پس الان که من پای چارم لازم دارم باید چه کنم؟
ما این‌جا برای کسی «باید» تعیین نمی‌کنیم. فقط هدف گفتن روش درست استفاده از اوبونتوست. وگرنه هرکسی مختاره با مسئولیت خودش، نادرست از چیزی استفاده کنه.
در مورد پایچارم هم، من به عنوان کسی که لااقل ده ساله با پایتون کار می‌کنم و تدریسش می‌کنم، به نظرم ویرایشگر خوبی نیست. برنامه‌های خیلی بهتری در مخازن اوبونتو وجود دارن که می‌شه از همون‌ها استفاده کرد. برای مثال Geany. من خودم سال‌هاست که از ویم برای پایتون زدن استفاده می‌کنم و بسیار هم راضیه. به هرکسی هم که می‌خواد بیش‌تر از سه ماه در زندگیم با پایتون کار کنه، پیشنهاد می‌کنم دو هفته از زندگیش رو صرف یاد گرفتن ویم کنه و مطمئن باشه در دو ماه و نیم آینده‌اش، اون‌قدر فرایند کاریش سریع‌تر می‌شه که نه تنها اون دو هفته جبران می‌شه، که کلّی هم وقت اضافه می‌آره.

فکر میکنم درباره اسنپ و مشکلاتش بهتر حرف بزنیم
مربوط به این موضوع نیست. ولی اسنپ یه پیاده‌سازی بد، از یه راه‌حل نه‌چندان خوب برای مشکلیه که توی توزیع‌هایی در حد اوبونتو اصلاً وجود نداره. در واقع من تا وقتی از دبیان و اوبونتو استفاده می‌کردم و سراغ چیزهایی مثل ردهت و سنت‌اواس نرفته بودم، خود سوال برام بی‌معنی بود. بعد که رفتم و دیدم اون‌جا چه خبره هم، به نظرم پاسخ درست بهش، چیزی مثل گیکسه، نه اسنپ و فلت‌پک و این‌ها!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #19 : 09 فروردین 1400، 01:08 ب‌ظ »

نقل‌قول
ما این‌جا برای کسی «باید» تعیین نمی‌کنیم. فقط هدف گفتن روش درست استفاده از اوبونتوست. وگرنه هرکسی مختاره با مسئولیت خودش، نادرست از چیزی استفاده کنه.
در مورد پایچارم هم، من به عنوان کسی که لااقل ده ساله با پایتون کار می‌کنم و تدریسش می‌کنم، به نظرم ویرایشگر خوبی نیست. برنامه‌های خیلی بهتری در مخازن اوبونتو وجود دارن که می‌شه از همون‌ها استفاده کرد. برای مثال Geany. من خودم سال‌هاست که از ویم برای پایتون زدن استفاده می‌کنم و بسیار هم راضیه. به هرکسی هم که می‌خواد بیش‌تر از سه ماه در زندگیم با پایتون کار کنه، پیشنهاد می‌کنم دو هفته از زندگیش رو صرف یاد گرفتن ویم کنه و مطمئن باشه در دو ماه و نیم آینده‌اش، اون‌قدر فرایند کاریش سریع‌تر می‌شه که نه تنها اون دو هفته جبران می‌شه، که کلّی هم وقت اضافه می‌آره.
ببخشید من تو پایتون تازه کار هستم
 و تجربه ندارم

شما درست میگید بهتره از پایچارم استفاده نکنم :)

شرمنده لحن حرف زدنم درست نبود
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com