انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سوال درباره باج افزار در لینوکس  (دفعات بازدید: 443 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehrshad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
سوال درباره باج افزار در لینوکس
« : 09 فروردین 1400، 05:03 ب‌ظ »
سلام دوستان
اول ازهمه بگم که تازه واردم و اگه جای مناسبی تاپیک نزدم من رو بببخشید و درجای مربوطه منتقل کنید
سوالی داشتم ایا باج افزار برای سیستم عامل لینوکس و مکینتاش هست؟
اگه هست لطفا توضیحات مربوطه وکامل ارائه دهید لطفا خیلی ممنون میشم جوابم را بدهید

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
پاسخ : سوال درباره باج افزار در لینوکس
« پاسخ #1 : 09 فروردین 1400، 06:37 ب‌ظ »
سلام
چون تازه عضو شدید فکر کنم فقط بتونید توی انجمن تازه‌کاران و انجمن عمومی موضوع درست کنید.

و بله هم macos و هم linux باج افزار دارند اما تعدادشون خیلی خیلی کمتره ویندوز هست. و بدلیل ساختارشون (ساختار macos و لینوکس  شبیه هم هست.) کار باج‌افزار‌ها سخت‌تره چون برای تاثیر روی کل سیستم به دسترسی روت نیاز دارند. و تا وقتی یه فایل دسترسی اجرایی نداشته باشه نمی‌تونه اجرا بشه.

برای اینکه توی لینوکس به باج‌افزار دچار نشید:

۱-همیشه برنامه‌ها رو از مخازن نصب کنید. چون برنامه‌های مخرب نمی‌تونند وارد مخازن بشه.

۲-هر اسکریپت و چیزی رو که از توی اینترنت پیدا می‌کنید، تا وقتی از عملکردش مطمئن نشدید اجرا نکنید.

۳-اگه چیزی توی مخازن نبود، از منابع مطمئن مثل صفحه github اون یا وبسایت خودش دانلود و نصبش کنید. معمولا هم یه راهنما با خود فایل یا توی جایی که ازش دانلود کردید هست که می‌گه باید چیکار کنید.

اگه هم زیاد با لینوکس آشنا نیستید، اینجا رو ببینید. (دوتا موضوع اول)
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین mehrshad

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
پاسخ : سوال درباره باج افزار در لینوکس
« پاسخ #2 : 09 فروردین 1400، 07:33 ب‌ظ »
سلام
چون تازه عضو شدید فکر کنم فقط بتونید توی انجمن تازه‌کاران و انجمن عمومی موضوع درست کنید.

و بله هم macos و هم linux باج افزار دارند اما تعدادشون خیلی خیلی کمتره ویندوز هست. و بدلیل ساختارشون (ساختار macos و لینوکس  شبیه هم هست.) کار باج‌افزار‌ها سخت‌تره چون برای تاثیر روی کل سیستم به دسترسی روت نیاز دارند. و تا وقتی یه فایل دسترسی اجرایی نداشته باشه نمی‌تونه اجرا بشه.

برای اینکه توی لینوکس به باج‌افزار دچار نشید:

۱-همیشه برنامه‌ها رو از مخازن نصب کنید. چون برنامه‌های مخرب نمی‌تونند وارد مخازن بشه.

۲-هر اسکریپت و چیزی رو که از توی اینترنت پیدا می‌کنید، تا وقتی از عملکردش مطمئن نشدید اجرا نکنید.

۳-اگه چیزی توی مخازن نبود، از منابع مطمئن مثل صفحه github اون یا وبسایت خودش دانلود و نصبش کنید. معمولا هم یه راهنما با خود فایل یا توی جایی که ازش دانلود کردید هست که می‌گه باید چیکار کنید.

اگه هم زیاد با لینوکس آشنا نیستید، اینجا رو ببینید. (دوتا موضوع اول)
خب اسم های این باج افزار ها چیه یا بهتره بگم از کدام خانواده هست و پسوند هایشان چیست؟ راستش دارم ی  تحقیق  دارم انجام میدم میخام اشنایی کامل داشته باشم
« آخرین ویرایش: 09 فروردین 1400، 07:35 ب‌ظ توسط mehrshad »