من نگفتم پشتیبانی نمیشه، میشه کامل هم میشه ولی برنامه نویس رو ترقیب و تشویق نمی کنه....
تشویق؟؟ ترغیب؟؟؟ شرمنده ولی برنامه نویسی که بخواد با یه برنامه تشویق بشه با یکی دیگه نشه ...
دوم اینکه چطور تشویق نمیکنه؟ جایزه نمیده؟ مثلا اگه MVC کد بزنی یه صد آفرین میزنه زیر برنامه ات؟
من الان نزدیک ۲ ساله که این برنامه رو دارم. پشتیبانیشون عالیه، قبلا ویندوز بودم بعد یه کم مشکلات داشتم با لینوکس (به خاطر تازه کاری) که حل شد. اما من مدتی هست که با Zend Framework کار میکنم، چند تا کار هم باهاش انجام دادم و همه هم با Zend Studio بوده.
باز هم میگم، از ZF به خوبی پشتیبانی میکنه و همه کارها رو به راحتی میشه باهاش انجام داد
-- راستی Zend Debuger هم که خوب مشخصه، مربوط به خودشونه و به بهترین وجهی باهاش کار میکنه
--- Zend Server هم هست، من نسخه کاملشو نخریدم و از نسخه CE استفاده میکنم، ولی همین نسخه CE با Zend Studio چنان کار میکنه که کلا دیگه هیچ دلیلی برای نصب مستقیم Apache و PHP و... ندارم، به جاش از همین Zend Server CE (که البته خودش شامل آپاچی و PHP هست ) استفاده میکنم.
-- Zend Guard هم که لزومی نداره بگم خیلی خوب با ZF و zend Studio مچ میشه
)
به هر حال، دلایل زیادی هست که میتونه باعث برتری یا بد تر بودن یه برنامه بشه، ولی هیچکدومش "تشویق و ترغیب" نیست. مثلا اینها که من گفتم دلیلهای منه، شما هم دلایلتو بگو.