انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در وصل شدن با اتصال PPPOE  (دفعات بازدید: 3115 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین maka

• Full Member
  • *
  • ارسال: 205
    • گنودام (Gnudom)
مشکل در وصل شدن با اتصال PPPOE
« : 15 شهریور 1389، 01:17 ب‌ظ »
سلام
امروز که اومدم نو اوبونتو برم اینترنت دیدم مودم وصل نمیشه :'( :'( :'((یعنی وصل می شه اما تو اوبونتو نمی تونم برم اینترنت) در صورتی که اوبونتو میگه وصله اما............
خب این اولین بار نیست که این شکلی شده!!!!!!!!!من همیشه وقتی این شکلی میشد با کلی کلنجار رفتن و کانفیگ دوباره می تونستم وصل بشم، اما الآن دیگه نمی تونم!!خلاصه حسابی قاطی کردم!!! ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) >:( >:( >:( >:(نکته جالب اینجاست که تو ویندوز مثل آب خوردن وصل میشه \\:D/ \\:D/، راه دیگه ای که به نظرم میرسه اینکه کانکشن DSL بسازم اما اونم بلد نیستم :( :( :(
حالا چی کار کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
پاسخ به: مشکل در وصل شدن با اتصال PPPOE
« پاسخ #1 : 15 شهریور 1389، 01:38 ب‌ظ »
لطفا به جای اینهمه شکلک، علامت سوال و تعجب بفرمایید کدوم ورژنه اوبونتو رو نصب کردید، با چه پیغامی هنگامیکه به اینترنت میروید مواجه میشوید، از چه مودمی استفاده میکنید و ...
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #2 : 15 شهریور 1389، 02:04 ب‌ظ »
maka جان اگه امکان داره یه دقیقه با یه سی دی لایو امتحان کن ببین مشکل داری یا نه
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین maka

• Full Member
  • *
  • ارسال: 205
    • گنودام (Gnudom)
« پاسخ #3 : 17 شهریور 1389، 12:38 ق‌ظ »
smmsadrnezh جان عزیز، هدف من این بود که احساس خودم رو نسبت مشکلی پیش اومده بیان کنم، در ضمن:
Ubuntu 10.04 , D-link dsl-2520U
آقا eءan عزیز من بعد از به وجود اومدن این مشکل، bridge درست کردم مشکل حل شد اما دوباره عوض کردم به همون PPPOE، اومدم اوبونتو دوباره وصل نمی شد!!  ](*,) ](*,)ولی فایرفاکس رو باز کردم 20 ثانیه منتظر موندم، درست شد، اما بازم احتمال می دم دوباره خراب بشه!! :(

آفلاین l2adan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 97
« پاسخ #4 : 24 شهریور 1389، 10:22 ق‌ظ »
من هم با این مشکل مواجه بودم در آخر اگر اشتباه نکنم توی اتصال adsl پروتکل های سوم ، چهارم و پنجمی، اسمهاشون یادم نیست الان هم دسترسی ندارم به لینوکس! رو تیک هاشون و برداشتم و برای من درست شد