0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.
به نظر من که در هر صورت لمپ نصب کنید. چون زمپ گزینه مناسبی توی لینوکس نیست
/var/www/html
من در مورد زمپ نمیدونم ولی اگه از لمپ استفاده می کنید باید owner دایرکتوری که فایل ها داخلش هست رو تغییر بدید برای مثالکد: [انتخاب]sudo chown -R www-data:www-data /var/www/htmlاین باید مشکل شما رو حل کنه. البته بازم بگم من از زمپ روی لینوکس تا حالا استفاده نکردم در مورد لمپ اینطوری درست شد. www-data یوزر آپاچی هست. چون به طور پیشفرض اون فایل ها صاحبش روت هست اجازه نمیده که شما تغییرات درش ایجاد کنید. مثلا پوسته اضافه کنید یا مطلب جدیدی رو منتشر کنید.
sudo chown -R www-data:www-data /var/www/html
اینم یه اسکرین شات
خوب اگه میشه بگید بعدش چیکار کنم یعنی وردپرس رو روی لمپ چه جوری بیارم بالا و یه سوال دیگه اونم اینه که میشه با نصب کردن php phpmy admin و my sql وردپرس رو اورد بالا یعنی بدون هیچ نرم افزاری
نقلقول از: sameet در 21 فروردین 1400، 11:38 قظخوب اگه میشه بگید بعدش چیکار کنم یعنی وردپرس رو روی لمپ چه جوری بیارم بالا و یه سوال دیگه اونم اینه که میشه با نصب کردن php phpmy admin و my sql وردپرس رو اورد بالا یعنی بدون هیچ نرم افزاریمستندات اوبونتو در مورد وردپرس رو بخون: https://help.ubuntu.com/community/WordPress
نقلقول از: moheb2000 در 21 فروردین 1400، 11:28 قظمن در مورد زمپ نمیدونم ولی اگه از لمپ استفاده می کنید باید owner دایرکتوری که فایل ها داخلش هست رو تغییر بدید برای مثالکد: [انتخاب]sudo chown -R www-data:www-data /var/www/htmlاین باید مشکل شما رو حل کنه. البته بازم بگم من از زمپ روی لینوکس تا حالا استفاده نکردم در مورد لمپ اینطوری درست شد. www-data یوزر آپاچی هست. چون به طور پیشفرض اون فایل ها صاحبش روت هست اجازه نمیده که شما تغییرات درش ایجاد کنید. مثلا پوسته اضافه کنید یا مطلب جدیدی رو منتشر کنید.این روش برای بدون نرم افزار اضافی هم جواب میده من خودم آپاچه و... نصب کردم ولی همین مشکل دوستمون داشتم و کلی رفتم برای ساخت ftp اخرش هم زده شدم یه مدت از این کار ... این چیزی که گفتید برای این کار هم جواب میده آیا؟خیلی ممنون
نقلقول از: aliiririran در 21 فروردین 1400، 10:49 بظنقلقول از: moheb2000 در 21 فروردین 1400، 11:28 قظمن در مورد زمپ نمیدونم ولی اگه از لمپ استفاده می کنید باید owner دایرکتوری که فایل ها داخلش هست رو تغییر بدید برای مثالکد: [انتخاب]sudo chown -R www-data:www-data /var/www/htmlاین باید مشکل شما رو حل کنه. البته بازم بگم من از زمپ روی لینوکس تا حالا استفاده نکردم در مورد لمپ اینطوری درست شد. www-data یوزر آپاچی هست. چون به طور پیشفرض اون فایل ها صاحبش روت هست اجازه نمیده که شما تغییرات درش ایجاد کنید. مثلا پوسته اضافه کنید یا مطلب جدیدی رو منتشر کنید.این روش برای بدون نرم افزار اضافی هم جواب میده من خودم آپاچه و... نصب کردم ولی همین مشکل دوستمون داشتم و کلی رفتم برای ساخت ftp اخرش هم زده شدم یه مدت از این کار ... این چیزی که گفتید برای این کار هم جواب میده آیا؟خیلی ممنون منم برای لمپ گفتم. یعنی جدا جدا نصب کنید. من خودم با این مسئله درست شد. بقیه جاها که میخوندم میگفتن دسترسیش رو ۷۷۷ قرار بدید ولی حتی با اون هم برای من کار نمیکرد دیگه از یه جایی این روشو پیدا کردم و برام جواب داد دیگه بقیه رو نمیدونم
به آخر فایل wp-config.php کد زیر را اضافه کنید مشکلتان حل میشودdefine('FS_METHOD', 'direct');
wordpress-asking-for-ftp-credentials-on-localhost-solved
نقلقول از: مرتضی . م در 22 فروردین 1400، 09:22 بظwordpress-asking-for-ftp-credentials-on-localhost-solvedاقا دمت گرم واقعا حل شد !!!