انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه دانلود فایل های حجیم در ترمینال لینوکس با دستور wget  (دفعات بازدید: 666 بار)

0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین alexfera

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
دوستان سلام، میشه راهنمایی کنید که وقتی در ترمینال لینوکس با دستور wget یک فایل رو روی سرور دانلود میکنیم، اون فایل دقیقه کجا ذخیره میشه؟
مثلا اگر قصد داشته باشیم فایل ما روی ساب دامین dl.user.com ذخیره بشه، دستور رو باید به چه فرمی وارد کنیم؟
فایل منیجر رو زیر و رو کردم اما اون چند گیگ فایلی که با wget روی سرور دانلود کردم رو پیدا نمیکنم و نمیدونم کجاست
ممنون میشم راهنمایی کنید

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
فایل همونجایی دانلود میشه که موقع استفاده از wget بودید. مثلا اگه توی مسیر /root/ بودید و با wget فایل رو دانلود کردید، توی مسیر /root/ فایل ذخیره میشه.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
دوستان سلام، میشه راهنمایی کنید که وقتی در ترمینال لینوکس با دستور wget یک فایل رو روی سرور دانلود میکنیم، اون فایل دقیقه کجا ذخیره میشه؟
مثلا اگر قصد داشته باشیم فایل ما روی ساب دامین dl.user.com ذخیره بشه، دستور رو باید به چه فرمی وارد کنیم؟
فایل منیجر رو زیر و رو کردم اما اون چند گیگ فایلی که با wget روی سرور دانلود کردم رو پیدا نمیکنم و نمیدونم کجاست
ممنون میشم راهنمایی کنید
می‌تونی خودت مسیر بدی، مثلا:
wget -P ~/YOUR-DIRECTORY YOUR-LINK

آفلاین alexfera

• Newbie
  • *
فایل همونجایی دانلود میشه که موقع استفاده از wget بودید. مثلا اگه توی مسیر /root/ بودید و با wget فایل رو دانلود کردید، توی مسیر /root/ فایل ذخیره میشه.
ممنون از راهنماییتون من مبتدی هستم و بار اوله با لینوکس فایل دانلود میکنم، من با یوزر Admin و سطح دسترسی روت لاگین شدم و با wget فایل موردنظر رو دانلود کردم، حالا تصویر پیوست شده، فایل منیجر من در دایرکت ادمین هست، من پوشه روت رو نمیبینم

آفلاین alexfera

• Newbie
  • *
ممنون از راهنماییتون من مبتدی هستم و بار اوله با لینوکس فایل دانلود میکنم، من با یوزر Admin و سطح دسترسی روت لاگین شدم و با wget فایل موردنظر رو دانلود کردم، حالا تصویر پیوست شده، فایل منیجر من در دایرکت ادمین هست، من پوشه روت رو نمیبینم
ممنون از راهنماییتون. من سه تا دامنه روی سرور دارم. چطور باید تعریف کنم که فایل در دایرکتوری کدوم دامنه ذخیره بشه؟
با فرض اینکه:
دامنه مورد نظر test.com
دایرکتوری مورد نظر جهت ذخیره : dl.test.com
فایل موردنظر جهت دانلود روی سرور: https://speed.hetzner.de/1GB.bin
کد دستوری به این صورت میشه:
wget -P ~/domains/test.com/dl https://speed.hetzner.de/1GB.bin
درسته؟

آفلاین میمو ☕

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1034
  • mrostd سابق
ممنون از راهنماییتون. من سه تا دامنه روی سرور دارم. چطور باید تعریف کنم که فایل در دایرکتوری کدوم دامنه ذخیره بشه؟
با فرض اینکه:
دامنه مورد نظر test.com
دایرکتوری مورد نظر جهت ذخیره : dl.test.com
فایل موردنظر جهت دانلود روی سرور: https://speed.hetzner.de/1GB.bin
کد دستوری به این صورت میشه:
wget -P ~/domains/test.com/dl https://speed.hetzner.de/1GB.bin
درسته؟
بله

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
گفتم مثلا. شما موقعی که با wget فایل رو دانلود کردید، توی چه مسیری بودید؟ فایل همونجا ذخیره شده.
و بله با اون دستور می‌تونید فایل رو توی مسیر مورد نظر دانلود کنید. البته می‌تونید همینجوی فایل رو دانلود کنید و بعد به مسیر درست انتقال بدید.
اگه زیاد با لینوکس آشنا نیستید، می‌تونید اینجا رو ببینید. (دوتا موضوع اول)
بهتره دوره lpic1 رو هم بگذرونید. مال آقای هوشمندی راد هست هم جادی. هردو هم رایگان هستند.
هوشمندی راد
جادی

میدونید که زکات علم نشر آن است