انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

کدام شرکت ADSL بهتر است؟

شاتل
24 (34.8%)
پارس آنلاین
15 (21.7%)
صبانت
8 (11.6%)
داتک
5 (7.2%)
آسیاتک
7 (10.1%)
سپنتا
1 (1.4%)
لایزر
1 (1.4%)
ندا رایانه
0 (0%)
دیگر...
8 (11.6%)

مجموع آرای اعضا: 69

نویسنده موضوع: کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر است؟  (دفعات بازدید: 47941 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
پاسخ به: کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر &
« پاسخ #60 : 27 شهریور 1389، 08:56 ب‌ظ »
آفا چرا بحث اضافه می کنیم ؟
اصلا سرعت دانلود 1 یا 2 یا 3 یا 4 یا   5000 KB(سرعت خودم)   چه فرقی داره ؟

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
سلام  :)
من فکر می کنم موضوع پست چیز دیگه ای هست!
بهتره بحث جدید، یعنی خاموش و روشن کردن مودم رو در پست جدیدی مطرح کنید تا ماهایی که اینجا پست زدیم و انتظار داریم سرویس های اینترنتی مختلف بررسی بشن، با بحث شما دو نفر راجع به اینکه این چی نوشت، اون یکی چی خوند، چه جوری درسته و ... مواجه نشیم.
با تشکر از ملاحظه و درک شما  :)
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
سلام
من کاملا به موضوع پست شما احترام می زارم و چند پاسخ هم در این خصوص دادم
اتفاقا منم برای همین خواستم که این بحث تموم بشه
این طور نیست

آفلاین smmsadrnezh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 198
  • Ubuntu is the way of life
    • سید محمد مسعود صدرنژاد
ممنون از تذکر دوستان. ظاهرا اگه یک تاپیک جدید بفرستم اساتید زودتر رسیدگی میکنند 8)
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15438.msg118467.html
« آخرین ویرایش: 27 شهریور 1389، 11:39 ب‌ظ توسط smmsadrnezh »
گنـــــــــــــــــــــودام!            فارسی      انگلیسی

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
سلام
من کاملا به موضوع پست شما احترام می زارم و چند پاسخ هم در این خصوص دادم
اتفاقا منم برای همین خواستم که این بحث تموم بشه
این طور نیست

ممنون از تذکر دوستان. ظاهرا اگه یک تاپیک جدید بفرستم اساتید زودتر رسیدگی میکنند 8)
آفرین! =D>

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
پاسخ : کدام شرکت ارائه دهنده ی خدمات ADSL بهتر است؟
« پاسخ #65 : 11 خرداد 1392، 11:55 ق‌ظ »
این پست خیلی قدیمیه اما نمیخواستم پست جدید بنویسم و امیدوارم پاسخ بدید:
من الان از اینترنت پیشگامان تو تهران استفاده میکنم که دو هفته دیگه تموم میشه. میخواستم بدونم با تجربه خودتون همین پیشگامان رو تمدید کنم یا اینکه یه شرکت دیگه رو امتحان کنم؟
الان من از پیشگامان اینترنت 128 کیلوبیت 6ماهه گرفتم با حجم 1 گیگ در ماه و از ساعت 1 صبح تا 7 هم حجم رایگان داره. سرعتش معمولا حدود 50 هست و شبا هم که با تورنت دانلود کرده حدود 30 تا 40 کیلوبیت بوده.
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1734
« پاسخ #66 : 11 خرداد 1392، 12:03 ب‌ظ »
این پست خیلی قدیمیه اما نمیخواستم پست جدید بنویسم و امیدوارم پاسخ بدید:
من الان از اینترنت پیشگامان تو تهران استفاده میکنم که دو هفته دیگه تموم میشه. میخواستم بدونم با تجربه خودتون همین پیشگامان رو تمدید کنم یا اینکه یه شرکت دیگه رو امتحان کنم؟
الان من از پیشگامان اینترنت 128 کیلوبیت 6ماهه گرفتم با حجم 1 گیگ در ماه و از ساعت 1 صبح تا 7 هم حجم رایگان داره. سرعتش معمولا حدود 50 هست و شبا هم که با تورنت دانلود کرده حدود 30 تا 40 کیلوبیت بوده.
من خودم 256 فن آوا دارم 3 گیگ که میشه هر گیگ معادل 1280 مگ . محدوده سرعت دانلود با یه سرور خوب تا 400 .ولی 1 مگ تا حالا نشده. ضریبش هم 1 به 8 است. سرعت بین 120 تا 400 متغیر است.
ماهی 11900 تومن البته  دانلود شبانه ندارم.
5 گیگش دانلود شبانه داره 256 که قیمتش 18600 هست.
حجم هم به بعد منتقل نمیشه.

البته پارس آنلاین گویا خدمات بهتری ارایه می کنه و گیگ اضافی هم به مناسبت ها و... میده.
موفق باشید.

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #67 : 11 خرداد 1392، 12:18 ب‌ظ »
بنام خدا
سلام
من به ترتیب پارس آنلاین مخابرات پیشگامان داشتم والانم پیشگامانم

پارس انلاین : هم گیگش گرونتره (5 تومن)اون دوتا بود هم کیفیت افتضاح قطعی فوق العاده و سرعت دانلود هم هر وقتی یه چیزی بود ثبات نداشت ساعت 1 هم میگفتن رایگان تا 7 صبح ولی نتشون کامل قطع میشد و نمیتونستی حتی گوگل بری

مخابرات: عالی بود مخصوصا اینکه انواع و اقسام تعرفه ها رو داشت (اون زمون 12 تا طرح داشت) و تقریبا واسه هر نوع آدمی یه تعرفه دلخواهی داشت
سرعت دانلود فوق العاده بیشتر از اون دوتا ی دیگه بود و گیگشم چون طرح الماس بود اروزن تر از اون دوتا بود(2500) و انصافا عالی بود واسه بازی آنلاین هم لگ نداشت قطعی هم نزدیک صفر
فقط واسه اینکه ببینی چقدر نت مصرف کردی حتما باید مودمت رو خاموش روشن کنی تا اطلاعاتش بروز بشه
در همه ساعات شبانه روز تعرفه مثل هم بود

پیشگامان کویر یزد : ارزان تر نسبت به پارآنلاین (گیگی3 تومن تقریبا) از ساعت 2 تا 7 صبح رایگانه ولی افت سرعت نداره
کیفیت افتضاح قطعی زیاد و بازی آنلاین هم خوب در نمیاد پینگت معمولا بالاست
سرعتشم ثبات زیادی نداره و کم و زیاد میشه نسبت به مخابرات افتضاح و نسبت به پارس آنلاین عالی هست به نظرم

الانم میخوام برم شاتل ، نتم تموم بشه  ;D در کل هیچکدومشون تا الان راضی کننده نبودن ](*,)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #68 : 11 خرداد 1392، 02:48 ب‌ظ »
من چند ساله از سپنتا استفاده می‌کنم و کاملاً راضیم. همیشه همون قدر که تو قرارداد اومده دانلود دارم و تحت هیچ شرایطی نه کم‌تر می‌شه و نه بیش‌تر
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین molavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 111
  • آمده ام برای یادگیری
« پاسخ #69 : 11 خرداد 1392، 04:50 ب‌ظ »
شاتل به خاطر پشتیبانی خیلی خوبش قبولش دارم .
ولی قیمتش کمی از بقیه گرون تر هست
زندگی روشن
lifeon.blog.ir

آفلاین MrAli

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 304
    • وبلاگ علی حسین‌زاده
« پاسخ #70 : 11 خرداد 1392، 05:34 ب‌ظ »
مخابرات: عالی بود مخصوصا اینکه انواع و اقسام تعرفه ها رو داشت (اون زمون 12 تا طرح داشت) و تقریبا واسه هر نوع آدمی یه تعرفه دلخواهی داشت
سرعت دانلود فوق العاده بیشتر از اون دوتا ی دیگه بود و گیگشم چون طرح الماس بود اروزن تر از اون دوتا بود(2500) و انصافا عالی بود واسه بازی آنلاین هم لگ نداشت قطعی هم نزدیک صفر
فقط واسه اینکه ببینی چقدر نت مصرف کردی حتما باید مودمت رو خاموش روشن کنی تا اطلاعاتش بروز بشه
الانم میخوام برم شاتل ، نتم تموم بشه  ;D در کل هیچکدومشون تا الان راضی کننده نبودن ](*,)
اینجور که شما میگی مخابرات خیلی عالیه که؟!
.:علی آقا:.
وبلاگ من: https://alihzadeh.blog.ir

آفلاین abbasalim

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 642
  • http://esfandune.ir/
    • اسفندونه
« پاسخ #71 : 11 خرداد 1392، 05:38 ب‌ظ »
اینجور که شما میگی مخابرات خیلی عالیه که؟!

منم گفتم مخابرات عالی بود  ::)البته الان خبر ندارم ها تا تابستون پارسال داشتم   
مثله اینکه شبانه رایگان هم اضافه کرده + گرون تر شده ولی کیفیتش عالی بود

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #72 : 11 خرداد 1392، 07:58 ب‌ظ »
تا اونجا که من میدونم
مخابرات 1 مگ  نامحدود 37 تومن سرعت دانلود 120 تا 130 کیلو بایت.

آفلاین Rezwan.Derakhshan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 93
« پاسخ #73 : 11 خرداد 1392، 08:56 ب‌ظ »
ما ۲ سال تا بهمن سالی که گذشت شاتل داشتیم هم سرعتش خوب بود هم پشتیبانی اش، یه سری ساعت ۱/۵، ۲ نصفه شب تنظیمات مودم به هم ریخته بود، زنگ زدیم پشتیبانی، قشنگ با حوصله (یه ساعت هم طول کشید تقریبا)راهنمایی کرد و توضیح داد انگار نه انگار ساعت ۲ نصف شبه،

وقتی تولد کسی که به نامش سرویس گرفتیم می شد ۵ گیگ هدیه می داد، یا وقتی تو این جشنواره های مختلف به عنوان بهترین سرویس دهنده و ... انتخاب می شد هدیه می داد و خلاصه به دلایل مختلف هدیه می داد، بعد ترافیک که می خریدی به همون اندازه هدیه می داد(البته تو بازه های زمانی که خودش می گفت مثلا طرح بهاره، زمستانه و ...) مثلا ۵ گیگ می خریدی، ۵ گیگ هدیه می داد.

شاتل ۱مگ و ۲مگ نداره البته جدیدا مثل این که گذاشته اما برای تهران نیست فقط برای بعضی شهر هاست(البته ۳ ماه پیش که پرسیدیم شاید الان بعضی جاهای تهران رو پشتیبانی کنند).

فقط برای سرعت بالای ۱۲۸ باید حکمی چیزی ببری، مثلا اگه مامان بابات معلم باشن حکم شون رو ببری بالاتر از ۱۲۸ می دن یا اگر دانشجویید، دانشگاه بنویسه که دانشجوی ما می خواد کار تحقیقاتی کنه لازم داره(خودشون یه متن میدن که دانشگاه تایپ کنه و بعد اطلاعات لازم رو تو حکم بنویسه و بعد مهر و آرم دانشگاه و ...)بالاتر هم بخواین میدن.

خلاصه ما که تو این ۲ سال خیلی از شاتل راضی بودیم.

الان دو ماهی می شه که از مخابرات 512 گرفتیم سرعتش یک پنجم شاتله اما خوبی اش اینه که نامحدوده، ولی برای وصل شدنش خیلی اذیت کردن مخابراتیا، ۳ ماه طول کشید وصلش کنن. پشتیبان و اینا هم که کلا تعطیله.

شاتل برای یک سال ۱۱۴ تومن می گرفت با ۱۵ گیگ ترافیک البته هدیه زیاد میداد اون قدر که که به ۳۰ می رسید(البته با حساب هدیه ی بسته های خریداری شده)البته از سری اول ما مودم داشیم وگرنه برای مودم از ما اولین سری ۶۰ تومن گرفتن، دیگه ما 5 گیگ رو 22 تومن می گرفتیم، بین ۱ تا ۸ شب هم ترافیک رایگان بود با سرعت ۵۱۲ واقعی، آخه تو روزا ۵-۴ برابر سرعت تعهدی می دادن، یعنی تو روز میانگین سرعتش ۴۰۰-۳۰۰ بود، شبا می شد ۷۰-۶۰.

مخابرات 512 ماهی ۲۰ تومن گفتن نامحدود، ۱ مگ هم ماهی 37 تومن گفتن، سرعت مخابرات مثل شبای شاتل می مونه، ۷۰-۶۰.

مبین نت رو هم من از چند نفر شنیدم خیلی خوبه، هم سرعتش هم خدماتش.

آفلاین Amir (شفقی)

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #74 : 11 خرداد 1392، 09:51 ب‌ظ »

مخابرات 512 ماهی ۲۰ تومن گفتن نامحدود، ۱ مگ هم ماهی 37 تومن گفتن، سرعت مخابرات مثل شبای شاتل می مونه، ۷۰-۶۰.

برای اینترنت مخابرات فقط  نیاز به یک کامپیوتر در پیت هست برای دانلود . بزاری صبح تا شب با سرعت فوق کهکشانی دانلود کنه.

خوب  اگر 8 تومن ببیشتر بدی میتونی 128 نامحدود پارس آنلاین رو بگیری . فکر کنم بهتر باشه.