انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل ساعت ویندوز بعد از دوال بوت(حل شد)  (دفعات بازدید: 910 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین smhs

• Newbie
  • *
  • ارسال: 21
مشکل ساعت ویندوز بعد از دوال بوت(حل شد)
« : 26 فروردین 1400، 03:22 ب‌ظ »
سلام از وفتی که اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کردم وقتی وارد ویندوز میشم می بینم ساعتش اشتباه هستش و مجبور میشم تیک اتوماتیک زمان رو یک بار فعال و غیر فعال کنم تا درست شه ولی داخل اوبونتو و بایوس ساعت درسته
راه حل چیه؟
« آخرین ویرایش: 07 اردیبهشت 1400، 09:37 ق‌ظ توسط smhs »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : مشکل ساعت ویندوز بعد از دوال بوت
« پاسخ #1 : 26 فروردین 1400، 03:55 ب‌ظ »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین smhs

• Newbie
  • *
« پاسخ #2 : 28 فروردین 1400، 11:05 ق‌ظ »
البته مشکلات ویندوز به این‌جا مربوط نمی‌شه، ولی به هر حال:
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings-winpc/dual-booting-windows-10-linux-can-i-tell-windows/a9914172-c857-451f-882f-cb06325eb39d
خيلي ممنون
چون از موقعي كه اوبونتو رو نصب كرده بودم اين مشكل به وجود اومد گفتم همينجا بپرسم ببخشيد

من وارد اين آدرس شدم ولي چيزي به اسم RealTimeIsUniversal نداره
امكانش هست راهنمايي كنيد؟

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
« پاسخ #3 : 28 فروردین 1400، 11:46 ق‌ظ »
سلام از وفتی که اوبونتو رو در کنار ویندوز نصب کردم وقتی وارد ویندوز میشم می بینم ساعتش اشتباه هستش و مجبور میشم تیک اتوماتیک زمان رو یک بار فعال و غیر فعال کنم تا درست شه ولی داخل اوبونتو و بایوس ساعت درسته
راه حل چیه؟
مشکل از نوع برخورد دو تا سیستم‌عامل با ساعت روی مادربورد (RTC) ریشه پیدا می‌کنه.

لینوکس، RTC رو مبدأ زمان (GMT) در نظر می‌گیره و بعداً اختلاف زمانی رو کم یا اضافه می‌کنه تا ساعت محلی بدست بیاد. که روش استاندارد و درستی هم هست.
اما ویندوز از اول ساعت محلی رو روی RTC می‌نویسه که...   |:

هم میشه ویندوز رو مجبورش کرد استاندارد عمل کنه، هم میشه لینوکس رو تغییرش داد. روش برای درست کردن ویندوز رو نمی‌دونم. اما از اونجا که اینجا انجمن اوبونتوئه و معمولاً دستکاری لینوکس خیلی راحت‌تره:

timedatectl set-local-rtc 1 --adjust-system-clock
حالا ساعت مادربورد روی زمان محلی تنظیم شده و هر دو تا سیستم‌عامل هم به همین شکل بهش نگاه می‌کنن.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین smhs

• Newbie
  • *
« پاسخ #4 : 28 فروردین 1400، 12:18 ب‌ظ »
راه حل چیه؟
مشکل از نوع برخورد دو تا سیستم‌عامل با ساعت روی مادربورد (RTC) ریشه پیدا می‌کنه.

لینوکس، RTC رو مبدأ زمان (GMT) در نظر می‌گیره و بعداً اختلاف زمانی رو کم یا اضافه می‌کنه تا ساعت محلی بدست بیاد. که روش استاندارد و درستی هم هست.

هم میشه ویندوز رو مجبورش کرد استاندارد عمل کنه، هم میشه لینوکس رو تغییرش داد. روش برای درست کردن ویندوز رو نمی‌دونم. اما از اونجا که اینجا انجمن اوبونتوئه و معمولاً دستکاری لینوکس خیلی راحت‌تره:

حالا ساعت مادربورد روی زمان محلی تنظیم شده و هر دو تا سیستم‌عامل هم به همین شکل بهش نگاه می‌کنن.
خيلي ممنون

آفلاین smhs

• Newbie
  • *
« پاسخ #5 : 28 فروردین 1400، 01:23 ب‌ظ »
راه حل چیه؟

خیلی ممنون فقط این الان درسته؟ مشکلی نداره احیانا؟
« آخرین ویرایش: 28 فروردین 1400، 01:26 ب‌ظ توسط smhs »

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
« پاسخ #6 : 28 فروردین 1400، 03:48 ب‌ظ »
البته مشکلات ویندوز به این‌جا مربوط نمی‌شه، ولی به هر حال:
https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-other_settings-winpc/dual-booting-windows-10-linux-can-i-tell-windows/a9914172-c857-451f-882f-cb06325eb39d
خيلي ممنون
چون از موقعي كه اوبونتو رو نصب كرده بودم اين مشكل به وجود اومد گفتم همينجا بپرسم ببخشيد

من وارد اين آدرس شدم ولي چيزي به اسم RealTimeIsUniversal نداره
امكانش هست راهنمايي كنيد؟

اون کلید به صورت پیش‌فرض وجود نداره، دستی باید بسازیدش.
برای این کار این متن رو
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\TimeZoneInformation]
"RealTimeIsUniversal"=dword:00000001
داخل یه فایل ذخیره کنید و پسوندش رو reg. بزارید. بعدش دوبار روش کلیک کنید و import رو انتخاب کنید.

یا اینکه وقتی رجیستری ویندوز رو باز کردید، روی سربرگ file کلیک کنید و import registry file رو انتخاب کنید و در نهایت فایلی که ساختید رو بهش بدید.

اگه رجیستری ویندوز رو تغییر دادید، اوبونتو رو هم تنظیم کنید که از rtc استفاده کنه.
sudo timedatectl set-local-rtc 0 --adjust-system-clock
همینطور تنظیم کنید که زمان رو با ntp بدست بیاره. (احتمالا فعال هست ولی برای اطمینان بزنید)
sudo timedatectl set-ntp 1
میدونید که زکات علم نشر آن است