0 کاربر و 7 مهمان درحال مشاهده موضوع.
رفقا براای پایتون اگه بخوام دوباره سوییچ کنم روی ویمپلاگینی در نظر دارید که بتونه یکم محیط رو بهتر بکنه ؟
نقلقول از: sameet در 03 اردیبهشت 1400، 10:27 قظرفقا براای پایتون اگه بخوام دوباره سوییچ کنم روی ویمپلاگینی در نظر دارید که بتونه یکم محیط رو بهتر بکنه ؟این ها مال منهjedi-vimasyncrun.vimAutoComplPopcoc.nvimL9vim-airlinevim-airline-themesnerdtreeindentLineو تم مولوکای
این های برای autocomplete کمک می کنند:(از نظر من YouCompleteMe از همشون بهتره)YouCompleteMe/tabine/kiteاین نوشته هم می تونه راهنمایی کنه:https://realpython.com/vim-and-python-a-match-made-in-heaven
نقلقول از: Mehr32 در 03 اردیبهشت 1400، 10:44 قظنقلقول از: sameet در 03 اردیبهشت 1400، 10:27 قظرفقا براای پایتون اگه بخوام دوباره سوییچ کنم روی ویمپلاگینی در نظر دارید که بتونه یکم محیط رو بهتر بکنه ؟این ها مال منهjedi-vimasyncrun.vimAutoComplPopcoc.nvimL9vim-airlinevim-airline-themesnerdtreeindentLineو تم مولوکایچه خبره ؟؟؟ من تا الان داشتم از دیفالت ویم استفاده میکردم
نقلقول از: sameet در 03 اردیبهشت 1400، 01:46 بظنقلقول از: Mehr32 در 03 اردیبهشت 1400، 10:44 قظنقلقول از: sameet در 03 اردیبهشت 1400، 10:27 قظرفقا براای پایتون اگه بخوام دوباره سوییچ کنم روی ویمپلاگینی در نظر دارید که بتونه یکم محیط رو بهتر بکنه ؟این ها مال منهjedi-vimasyncrun.vimAutoComplPopcoc.nvimL9vim-airlinevim-airline-themesnerdtreeindentLineو تم مولوکایچه خبره ؟؟؟ من تا الان داشتم از دیفالت ویم استفاده میکردم یکی دوتا رو لازم ندارم باید پاک کنم
نقلقول از: Mehr32 در 03 اردیبهشت 1400، 02:33 بظنقلقول از: sameet در 03 اردیبهشت 1400، 01:46 بظنقلقول از: Mehr32 در 03 اردیبهشت 1400، 10:44 قظنقلقول از: sameet در 03 اردیبهشت 1400، 10:27 قظرفقا براای پایتون اگه بخوام دوباره سوییچ کنم روی ویمپلاگینی در نظر دارید که بتونه یکم محیط رو بهتر بکنه ؟این ها مال منهjedi-vimasyncrun.vimAutoComplPopcoc.nvimL9vim-airlinevim-airline-themesnerdtreeindentLineو تم مولوکایچه خبره ؟؟؟ من تا الان داشتم از دیفالت ویم استفاده میکردم یکی دوتا رو لازم ندارم باید پاک کنماسمشون ؟
نقلقول از: sameet در 03 اردیبهشت 1400، 03:00 بظنقلقول از: Mehr32 در 03 اردیبهشت 1400، 02:33 بظنقلقول از: sameet در 03 اردیبهشت 1400، 01:46 بظنقلقول از: Mehr32 در 03 اردیبهشت 1400، 10:44 قظنقلقول از: sameet در 03 اردیبهشت 1400، 10:27 قظرفقا براای پایتون اگه بخوام دوباره سوییچ کنم روی ویمپلاگینی در نظر دارید که بتونه یکم محیط رو بهتر بکنه ؟این ها مال منهjedi-vimasyncrun.vimAutoComplPopcoc.nvimL9vim-airlinevim-airline-themesnerdtreeindentLineو تم مولوکایچه خبره ؟؟؟ من تا الان داشتم از دیفالت ویم استفاده میکردم یکی دوتا رو لازم ندارم باید پاک کنماسمشون ؟فکر نکنم زیاد بکارم بیادcoc.nvim
نقلقول از: amirmahdi در 03 اردیبهشت 1400، 10:40 قظاین های برای autocomplete کمک می کنند:(از نظر من YouCompleteMe از همشون بهتره)YouCompleteMe/tabine/kiteاین نوشته هم می تونه راهنمایی کنه:https://realpython.com/vim-and-python-a-match-made-in-heavenولی AutoComplPop هم خوبه
یک سوال ؟؟میشه دو تا پلاگین کامپلیشن را با هم نصب کرد ؟؟مشکی برای ویم پیش نمیاره ؟؟؟
نقلقول از: amirmahdi در 03 اردیبهشت 1400، 10:40 قظاین های برای autocomplete کمک می کنند:(از نظر من YouCompleteMe از همشون بهتره)YouCompleteMe/tabine/kiteاین نوشته هم می تونه راهنمایی کنه:https://realpython.com/vim-and-python-a-match-made-in-heavenمرسی یک سری کمک هایی بهم کرد