با سلام
۱- وقتی که توزیعی را بصورت لایو بالا می آوریم، کارتهای گرافیک ، صوت و شبکه ، درایورهایشان معمولاً بصورت نصب شده هستند.
آیا مثلاً میتوان فهمید که در این حالت لایو ،سیستم برای کارت گرافیک، کدامین بسته ها را نصب کرده است؟ و نام این بسته ها را فهمید؟
۲- وقتی که توزیعی را بصورت لایو بالا می آورم، از طریق فایل منیجر ،نمی توانم به دیگر پارتیشن هایم دسترسی داشته باشم.
چگونه میتوانم به دیگر پارتیشن هایم دسترسی داشته باشم و آنها را در فایل منیجر مانند حالتی که در سیستم اصلیام هستم، آنها را ببینم و به آنها دسترسی داشته باشم؟( در این حالت فقط فایلهای مربوط به توزیع لایو را می بینم)
آقای اسماعیلی جواب خوبی دادند، من فقط حرف ایشون رو تکمیل کنم واستون.
۱. درایورهای عمومی، بله نصب هستند. در کل کرنل میدونه که باید با چه چیزایی حرف بزنه و اگر اونها جزء خود لینوکس باشند به راحتی شناخته میشن. برای AMD و Intel یک سری افزونه داریم به نام Microcode که اونا هم معمولا در توزیعهای مرسوم مثل اوبونتو و مینت و ... نصب هستند (در دبیان مثلا برای پیروی از قواعد نرمافزار آزاد خودشان، این اصل رو رعایت کردند و میکروکدها رو نصب نکردند).
پس حواستون باشه که اینها درایورهای اصل کاری نیستند و باید بعد نصب، درایور درست نصب بشه (معمولا توزیعهای میزکار مثل اوبونتو هنگام نصب، چنانچه اتصال اینترنتی برقرار باشه خودشان کار نصب رو انجام میدن).
۲. در فایل منیجر خودتان دنبال Other locations بگردید.