انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: ویندوز سون و باتری :) ۱ دلیل کامل برای ترک ویندوز  (دفعات بازدید: 3518 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
لبتاپ قبلی من، که ویندوز ۷ داشت، بعد از یه مدتی دچار مشکل باتری شد. من همیشه فکر میکردم این مشکل به علت این پیش اومده که من ازش درست استفاده نکردم. تا اینکه دو نفر دیگه هم دقیقا مشکل منو پیدا کردن.
یه تحقیق ساده منو رسوند به
http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/02/microsoft-looking-into-windows-7-battery-life-failures.ars

این :) و نتیجه گیری من این بود که واقعا مشکل وجود داره، دوستای منم همین مشکل رو داشتن، و دقیقا از زمانی که اومده بودن سراغ ویندوز ۷.
بازم یه بررسی بیشتر و جالب بود که تقریبا تمام کسانی که لبتاپهایی دارن که ویندوز سون نصبه روش، مشکل باتری دارن!!!
جامعه آماریش کوچیک بود،  ۱۷ نفر از افرادی که من میشناسم  و میدونم که لبتاپ با ۷ دارن (یا خودشون نصب کردن)رو امروز عصر زنگ زدم و پرسیدم، چون حقیقتا برام مهم شده بود. از این بگذریم که یه کم ضایع بود، که مثلا یه دوستی که ۵-۶ ماهه ندیدیش زنگ بزنی و همچین سوالی بپرسی ولی گاهی میزنه به سرم :)
نتیجه جالب بود :
۹نفر میگن که ۷ گیر داده که باتری باید عوض بشه، و حالا قراره که من باهاشون یه جایی قرار بگذارم و روشون یه لینوکس لایو تست کنم که ببینم مشکل تا به کجاست :)) و آیا فقط مشکل ویندوزه
۳ نفر مشکل دارن، و میگن شارژ خیلی زود تموم میشه ولی ایراد نمیگیره (البته منظور از زود مقایسه با قبل سیستم خودشونه)
۱ نفر کلا باتری رو عوض کرده بود.
باقی مشکلی نداشتن.
 خودم و دو تا دوستم رو هم اضافه کنید ....
اگه کسی تجربه مشابهی داره بنویسه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
ایول. خسته شده بودم از اینایی که سون رو قبول داشتن. حالا یه دلیل محکمه پسند واسه «اینا همشون سروته یه کرباسن» پیدا کردم :D
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
خیلی  جالب بود  ;D
من یکی از دوستام جدیدا لپ تاپ خریده و روش وین سون نصبیده ، وقتی باطریش خراب شد میام میگم  :D
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
خوب نمیشه زود تصمیم گرفت چون سیستم عامل ۷ درسته متعلق به مایروسافت هست اما چیز کمی نیست و مطمئنا تا رسیدن به یه حامعه آماری بزرگتر نمیشه نظر قطعی داد.
در ضمن من هنوز مشکل باتری که شما فرمودید رو درست متوجه نشدم.میشه بیشتر توضیح بدید که چه مشکلی پیش میاد؟

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
من خودم مدتی پیش، تقریبا یک سال پیش یا این مشکل روبرو شدم،
اما اون لینکهایی که دادم بخون خود MS قبول کرده (بالاخره، بعد از اینکه کلی مشکل رو پاس داده به بایوس و تنظیمات و برند و ...) در آخر خودش تایید کرده که در شرایط خاصی این مشکل پیش میاد.
در حقیقت یه پچ هم براش ارایه داده (من نتونستم تا به حال پیداش کنم )، تاپیک پشتیبانی رو هم ببین، با توجه به اینکه صفحات تاپیکهای پشتیبانی، اصولا فقط یکیه، یعنی مثل همین فروم صفحه بندی نداره، انقدر دراز شده که تا حالا ۹ تا تاپیک رو قفل کردن و تاپیک جدید ایجاد کردن، این یعنی چقدر این مشکل دامنه دار بوده،
خود من هم نمیدونستم مشکل اینه، چون ویندوز کاملا قانونی بود و اگه میدونستم منم تو همون فروم شکایت میکردم :) ولی خوب الان دیگه فهمیدم :))
به هر صورت فعالیت آماری من بیشتر برای این بود که بیکار بودم :) حوصلم سر رفته بود، و میخواستم وقت تلف کنم برای یه بعد از ظهر که به خودم مرخصی داده بودم، علاوه بر اون همه این افراد، یه جورایی به این که من کلا به لینوکس رو آوردم، به صورت "چپ چپ" نگاه میکردن، قصد انتقام :)) هم بود.
در هر صورت اگه لینکها رو بخونی میبینی که قضیه جدیه، و ربطی به آمار گیری الکی من :دی نداره.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
مشکل باطری هم اینه که بعد از یه مدت گیر میده که :
Consider Replace your battery
یا یه همچین چیزی، بعد مثلا با لینوکس هم که بالا میای، بلافاصله هشدار میگیری که باتری یا قدیمیه یا خراب شده و بیشتر از ۳۰ درصد شارژ نمیگیره (تو دو مورد جدیدی که من دیدم هر دو دقیقا لینوکس لایو - اوبونتو - میگه ۳۰ درصد، سیستم قدیمی منم میگه ۳۰ درصد، سیستم من ممکنه به علت اینکه من خیلی ازش استفاده میکردم خراب شده باشه، هنوز هم اینو میگم ،ولی این دو تا سیستم سر هم و مجموعا دو تاشون ۴ ماه کار نکردن.)

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073

در هر صورت اگه لینکها رو بخونی میبینی که قضیه جدیه، و ربطی به آمار گیری الکی من :دی نداره.
من کی گفتم الکی؟؟
حالا بنده کاملا متوجه شدم.چون این مشکل با باتری رو چند وقت پیش با یه لپ تاپ 1557 استادیو دل داشتم که نو بود وباتریش خیلی زود خورده میشد و من فکر کردم مشکل خوده باتریه .به همین دلیل سوال کردم.
به هر حال ممنون از اطلاع رسانیتون

آفلاین iman23

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 391
دوست من سلام ویندوز اگرهم هیچ مشکلی نداشته باشه باید ترک بشه