0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.
دوستان بنده وقتی دارم با ویاسکد کد میزنم به زبان پایتون، خطاها رو نمیگه کلامثلا print خالی هم مینویسم هیچ خطایی نمیزنه.مشکل از چیه؟
من ویم دارم و برای دیباگ از Pylint استفاده میکنم اگه خواستی بگو تنظیماتش تو ویم ار سی م رو بدم تا کار باهاش راحت بشه
نقلقول از: Mehr32 در 17 اردیبهشت 1400، 11:32 قظمن ویم دارم و برای دیباگ از Pylint استفاده میکنم اگه خواستی بگو تنظیماتش تو ویم ار سی م رو بدم تا کار باهاش راحت بشه نه دیگه این دردسر واقعیه که برای خودت میخری (pylint حتی به اسپیس های اضافه هم گیر میده )
نقلقول از: sameet در 17 اردیبهشت 1400، 12:10 بظنقلقول از: Mehr32 در 17 اردیبهشت 1400، 11:32 قظمن ویم دارم و برای دیباگ از Pylint استفاده میکنم اگه خواستی بگو تنظیماتش تو ویم ار سی م رو بدم تا کار باهاش راحت بشه نه دیگه این دردسر واقعیه که برای خودت میخری (pylint حتی به اسپیس های اضافه هم گیر میده )نه دردسر نیست خوبه خیلی هم دقیق درسته خیلی خیلی گیر میده ولی یاد میگیری که درست بنویسی
نقلقول از: Mehr32 در 17 اردیبهشت 1400، 02:02 بظنقلقول از: sameet در 17 اردیبهشت 1400، 12:10 بظنقلقول از: Mehr32 در 17 اردیبهشت 1400، 11:32 قظمن ویم دارم و برای دیباگ از Pylint استفاده میکنم اگه خواستی بگو تنظیماتش تو ویم ار سی م رو بدم تا کار باهاش راحت بشه نه دیگه این دردسر واقعیه که برای خودت میخری (pylint حتی به اسپیس های اضافه هم گیر میده )نه دردسر نیست خوبه خیلی هم دقیق درسته خیلی خیلی گیر میده ولی یاد میگیری که درست بنویسیولی اگه ادمی اعیصاب نداشته باشه خرج یه سیستم رو دستش میمونه ولی نتیجش خوبه
نقلقول از: sameet در 17 اردیبهشت 1400، 06:44 بظنقلقول از: Mehr32 در 17 اردیبهشت 1400، 02:02 بظنقلقول از: sameet در 17 اردیبهشت 1400، 12:10 بظنقلقول از: Mehr32 در 17 اردیبهشت 1400، 11:32 قظمن ویم دارم و برای دیباگ از Pylint استفاده میکنم اگه خواستی بگو تنظیماتش تو ویم ار سی م رو بدم تا کار باهاش راحت بشه نه دیگه این دردسر واقعیه که برای خودت میخری (pylint حتی به اسپیس های اضافه هم گیر میده )نه دردسر نیست خوبه خیلی هم دقیق درسته خیلی خیلی گیر میده ولی یاد میگیری که درست بنویسیولی اگه ادمی اعیصاب نداشته باشه خرج یه سیستم رو دستش میمونه ولی نتیجش خوبهنه من ارومم دلم هم نمیخاد همین سیستم رو از دست بدم چون دیگه به نصفش هم نمیرسم