فقط اومدم بگم تنها نیستی! منم برای کسی لینوکس نصب کردهم و لپتاپش همین کارت صدا رو داره. واقعا مشخص نیست یه دفعه چه گندی به کجا زده شده و چی کارو خراب کرده. اگه مشکل شما فقط با ورودیه که باید بگم میتونه خیلی بدتر از این باشه چون من به هیچ طریق خروجی صدا ندارم. چه از راه جک ۳.۵ میلیمتری و چه هدفون بلوتوث.
عجیب اینکه تا یه زمانی داشت بیمشکل کار میکرد اما از یه آپدیتی به بعد کامل از کار افتاد و هیچ راه حلی هم واسهش پیدا نکردهم تا الان. توزیع مانجارو روی لپتاپ نصب بود و عوضش کردم و اوبونتو نصب کردم اما مشکل پابرجاس. به احتمال زیاد بستههای alsa و paulseaudio تنظیمات اشتباه دارن چون با downgrade کردن کرنل مشکل حل نشد.
سلام دوست عزیز
ممنون از وقتی که گذاشتی و توضیحی که نوشتی
از اونجایی که به موردهایی شبیه به چیزی که گفتی توی فرومهای دیگه بر خوردم، اگه هنوز مشکل پابرجاست و نیاز داری که حل بشه، بگو که احیانا برای حل مشکل از alsamixer و pavucontrolاستفاده کردی یا نه؟
اگه استفاده نکردی پیشنهاد میکنم اول alsamixer رو امتحان کنی، کارت صدای مناسب رو انتخاب کنی و خروجی صداش رو از میوت دربیاری(مواردی بودن که این اتفاق واسشون افتاده بود)
در قدم بعدی توی pavucontrol میتونی کانالهای خروجی(front left and front right) و میزان صداشون رو دستکاری کنی و اون هم میتونه مشکل رو رفع کنه.
اگه بازم سوالی داشتی میتونم در حد اطلاعم کمک کنم.
و بازهم ممنون از توضیحت