برای همین مشخصاتش گفتم پس کار رو راه میندازه؟
بیشتر از اینکه فقط کارو راه بندازه. میتونه یه کامپیوتر دسکتاپ باشه حتی.
بهتره روش سرور vnc راه بندازی. اینطوری میتونی با موس و کیبورد و مانیتور کامپیوترت، همزمان با رزبری هم کار کنی. و سرور ssh، هم برای گرفتن شل و هم دسترسی به پوشههای رزبری با sftp. همگی فقط از طریق یه کابل LAN.
بگم این بورد حافظهی NAND نداره یعنی لازمه یه microSD هم کنارش بگیری. و برای اتصال مانیتور و کانفیگ اولیه یه تبدیل mini hdmi به hdmi لازم داری.
ویرایش: یه نکتهی دیگه اینکه چیپهای مجتمع پردازش و تغذیهی ورودی و تغذیهی پورتهای usb و کمی هم چیپ وایرلس این بورد تولید گرمای زیادی میکنن. خودم وقتی میخواستم بورد رو بگیرم یه دونه کیس آلومینیومی هم واسهش پیدا کردم که پرههایی داره و کار هیتسینک رو انجام میده. از طریق پدهای هادی حرارت با چیپها اتصال برقرار میکنه و کامل خنکش میکنه. دو تا فن ریز هم روش داره که یه مدار کوچیک با ترانزیستور برای کنترل فنها درست کردم و یه اسکریپت آمادهی پایتون گذاشتم داخل سرویسها تا خودکار فنها رو روشن و خاموش بکنه. البته تا الان که هنوز دما به جایی نرسیده که فنها روشن بشه.
همچنین برای تغذیهی بورد نیاز به یه آداپتور باکیفیت و مطمئن داری که خروجی ۵ ولت ۳ آمپر داشته باشه. خود بنیاد رزبری یه آداپتور خیلی کوچک مخصوص بورد تولید کرده اما از آداپتور فست شارژ گوشی استفاده میکنم.