ممنون از همه دوستان عزیز.
ببخشید میشه بگین چطور درست شد؟
کیبوردی که گاهی کار می کند و گاهی کار نمی کند ، کلا روی اعصاب آدمه.کلا بازش کردم و تمیزش کردم ولی بازهم فایده نداشت.
کیبورد را دادم به تعمیرکار، ایشان گفتند که چند روزی برای تست پیشش بماند ، بعد از چند روز که پیشش رفتم گفتند در کیبورد موردی ندیدم و گفتند که کیس را بیاور ،احتمالا مشکلت مربوط به مادر بوردت است. بعد از چند روز که رفتم پیشش ، گفتند که در آن هم موردی نبود و گفتند که احتمالا مشکل از سیستم عاملت است.احتمالا می خواستند برایم ویندوز خوشگله را بزنه!! گفتم نه بغیر از لینوکس چیز دیگر استفاده نمی کنم.(فکر کنم اگر ISSAC آنجا بود، مجبورم می کرد حتما بگذارم، تعمیرکار برایم یک ویندوزی بزند!!!)
خلاصه کیس را آوردم خانه و یک کیبورد دیگر خریدم ( دسته دوم خریدم) و کیبورد قبلی ام را دادم به بچه ام . ولی اینبار بچه ام ول کن نبود که بگذار منهم کیبوردم را به کیس بزنم و خلاصه دو تا کیبورد را زدیم به کیس . بنظرتان چه مدلی می شود؟ برای منهم جالب بود . اولش فکر می کردم با زدن دوتا کیبورد احتمالا دود از کیس بلند می شود و یا حداقل سیستم هنگ می کند!!
ولی هیچکدام نشد و با کمال تعجب دیدم که هر دو تا کیبورد دارند کار می کنند. و یک نکته جالب اینکه اگر مثلا در یکی از کیبوردها دگمه Num Lock و یا Caps Lock را می زنم در هر دو تا کیبورد بطور همزمان چراغ ها با هم روشن شده و در صورت غیرفعال سازی آنها بطور همزمان آنها خاموش می شوند.
هر چند در حین کار با کامپیوتر به بچه ام التماس می کنم بغیر از دکمه Num Lock کیبوردش به چیز دیگری دست نزند.
ولی نکته جالبتر ماجرا این است که بعد از چند ساعت کار دیدم بچه ام می گوید که کیبوردم کار نمی کند، چون اول متوجه منظورش نشدم اول کمی غرغر کردم و بعد که متوجه شدم گفتم به هیچ چیز، دیگر دست نزند . آری کیبورد تازه خریده ام داشت درست کار می کرد و کیبورد قبلی ام هنگ کرده بود.
پس مشکل نه از مادربوردم و نه از سیستم عامل بود. شما هم اگر زمانی با چنین مشکلی مواجه شدید می توانید همین کار را بکنید ، اگر کیبورد دیگری گیر آوردید ، همزمان دوتایش را به سیستم بزنید و با هر کدام که دوست دارید کار بکنید ، بهتر است با اونی که مشکل دارید کار بکنید. اگر کیبوردتان هنگ کرد ، بدون آنکه به چیزی دست بزنید مستقیم بروید به سراغ کیبوردی که تازه آورده اید، اگر ان کار کرد مشکل از کیبوردتان است و اگر کار نکرد مشکل از جای دیگری است مثلا بروید ویندوز خوشگله را بزنید من چه بدانم!!!